Un minut din timpul vostru!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ce ma bucur. sa le ajute Dumnezeu sa fie bine!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Slava Domnului! Ma voi ruga si eu in continuare pentru amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

IOana, ne gandim la Oana si la bebe mic!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ma rog si eu ca bebe sa Oana sa fie bine in continuare...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Slava Domnului ca lucrurile merg bine!!!!Se intimpla si minuni in viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de prietena mea!
Rugaciunile noastre sunt ascultate!
Oana a avut acum doua nopti contractii puternice, la interval de doua minute. Pentru oprirea lor avea nevoie de Gynipral fiole si bineinteles, cum altfel intr-u sistem sanitar bolnav, in spital nu aveau asa ceva. Cum altfel s-ar putea numi decat o minune de la Dumnezeu faptul ca, in salon cu Oana, era o femeie insarcinata, internata pentru ca avea ceva scurgeri si avea la ea o cutie de ... Gynipral!
Sotul Oanei mi-a zis ca se gaseste destul de greu acest medicament, abia a gasit cateva cutii, una in Cluj, una in Bucuresti, patru in Craiova ...
Acum doctorii care o tin sub observatie spun ca nasterea s-ar putea totusi produce in zilele urmatoare, sa speram ca nu va fi asa, ca bebelusa (e fetita) nu se va grabi si va mai sta macar o saptamana.
Doamne Ajuta!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

A nascut Oana!
Azi noapte i-au facut cezariana! Fetita are 1,200 kg si este bine. E destul de puternica, nu e la incubator, doar la lampa, cu "furtunase" in nas (asa mi-a zis proaspatul tatic)
Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare!
Sa ne rugam in continuare pentru micuta, sa castige aceasta batalie!
Doamne-ajuta!

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma bucur ca a nascut si sa dea DD sa fie sanatoase amandoua..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mai multe minute si de la mine! si multepentru ea si pentru bebelina.
o sa-mi amintesc in fiecrae zi de Oana si bebelina ei, pun pe lista!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

A nascut Oana!
Azi noapte i-au facut cezariana! Fetita are 1,200 kg si este bine. E destul de puternica, nu e la incubator, doar la lampa, cu "furtunase" in nas (asa mi-a zis proaspatul tatic)
Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare!
Sa ne rugam in continuare pentru micuta, sa castige aceasta batalie!
Doamne-ajuta!

Doamne ajuta! Felicitari Oanei, si multa sanatate micutei!
Mult curaj! Prietena mea a nascut la 30 de sapt si bebe avea 1,400 si 38 cm. Acum la 5 luni e un grasunel. Recupereaza mai greu, dar se poate. Si aici pe forum sunt mamici cu esente tari in sticlute mici. Sa aiba ingerasii ei pazitori grija de ea, s-o protejeze si s-o intareasca, sa fie fiecare zi o batalie castigata!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput