Un minut din timpul vostru!
Raspunsuri - Pagina 3
mychydutza spune:
ce ma bucur. sa le ajute Dumnezeu sa fie bine!!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
denizel spune:
IOana, ne gandim la Oana si la bebe mic!
M&M spune:
Ma rog si eu ca bebe sa Oana sa fie bine in continuare...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ioanaiub spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de prietena mea!
Rugaciunile noastre sunt ascultate!
Oana a avut acum doua nopti contractii puternice, la interval de doua minute. Pentru oprirea lor avea nevoie de Gynipral fiole si bineinteles, cum altfel intr-u sistem sanitar bolnav, in spital nu aveau asa ceva. Cum altfel s-ar putea numi decat o minune de la Dumnezeu faptul ca, in salon cu Oana, era o femeie insarcinata, internata pentru ca avea ceva scurgeri si avea la ea o cutie de ... Gynipral!
Sotul Oanei mi-a zis ca se gaseste destul de greu acest medicament, abia a gasit cateva cutii, una in Cluj, una in Bucuresti, patru in Craiova ...
Acum doctorii care o tin sub observatie spun ca nasterea s-ar putea totusi produce in zilele urmatoare, sa speram ca nu va fi asa, ca bebelusa (e fetita) nu se va grabi si va mai sta macar o saptamana.
Doamne Ajuta!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
A nascut Oana!
Azi noapte i-au facut cezariana! Fetita are 1,200 kg si este bine. E destul de puternica, nu e la incubator, doar la lampa, cu "furtunase" in nas (asa mi-a zis proaspatul tatic)
Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare!
Sa ne rugam in continuare pentru micuta, sa castige aceasta batalie!
Doamne-ajuta!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
ma bucur ca a nascut si sa dea DD sa fie sanatoase amandoua..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
kariguld spune:
mai multe minute si de la mine! si multepentru ea si pentru bebelina.
o sa-mi amintesc in fiecrae zi de Oana si bebelina ei, pun pe lista!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub A nascut Oana! Azi noapte i-au facut cezariana! Fetita are 1,200 kg si este bine. E destul de puternica, nu e la incubator, doar la lampa, cu "furtunase" in nas (asa mi-a zis proaspatul tatic) Urmatoarele 10 zile sunt hotaratoare! Sa ne rugam in continuare pentru micuta, sa castige aceasta batalie! Doamne-ajuta! noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Doamne ajuta! Felicitari Oanei, si multa sanatate micutei!
Mult curaj! Prietena mea a nascut la 30 de sapt si bebe avea 1,400 si 38 cm. Acum la 5 luni e un grasunel. Recupereaza mai greu, dar se poate. Si aici pe forum sunt mamici cu esente tari in sticlute mici. Sa aiba ingerasii ei pazitori grija de ea, s-o protejeze si s-o intareasca, sa fie fiecare zi o batalie castigata!
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."