Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Intre timp am conspectat, mi-am luat notite si am facut scrisorica ![]()
Eee, deci mai era de buhuhaiala azi-noapte…terminasem de calcat rufele, imi facusem baita si ma spalasem la cap si ma hlizeam cu randunoiul pe iutub
…dar n-am mai scris si m-am dus apoi la nani. Noroc cu puiu meu mic ca doarme de nici nu-l simt…s-a trezit la 7 jum pt. laptic si apoi la 9 si ceva. Dimineata la noi e show adevarat, cu muzica si veselie, pe bune! Are atarnate la patut o albinuta muzicala si un ursulet muzicat de la chicco. Si cum face ochi pune mana pe alea si trage de manete si pune muzica si vorbeste si chicoteste cu ei…eu ma trezesc si il mai las juma de ora pana ma duc sa-i fac laptele si motai. Si daca l-as lasa mai mult tot n-ar zice nimic de foame
…
Dimineata a lipait un castron cu dovleac copt, un mar copt si branzica
. Frate, n-am intalnit pana acum nimic la care sa se strambe si sa nu-i placa
. Ziceai ca a mancat din asta de cand lumea! Era atat de buuun si a lins tot castronelul, nu mai era cu varf de data asta
. Eu vorbeam cu randunoiul si nici n-am fost atenta la reactia lui cand i-am dat prima lingurita si ma trezesc pe la jumatatea castronului si ma miram ca ii place!
Clau, Cami 
Clau, vaaai, ce rau imi pare de oglinda de la tigrisor…n-am cuvinte!
Olguta, si voi cu muci…of…imi pare rau…Pulmex eu n-am folosit, am auzit insa ca e tare bun si se maseaza pe piept si spate si desfunda nasucul. Doar Karvol am avut mereu in casa. Pe mine insa nu ma ajuta, mi-am pus si eu pe perna si e frectie la picior de lemn…la fel si apa de mare…dar poate la astia mici are alt efect.
Sanatate multa la toti muciosii de pe crenguta!!
Mai, si eu am cartea Caprarilor, am citit-o toata, la Vlad ma uitam des pe ea si ma inspiram pt. ca am avut net mai tarziu. Acum am deschis-o putin si citeam la dezvoltarea lunara a bebelusului, sa vad daca e Stefan in grafic
…in rest, sunt multe chestii de pe vremea bunicilor si ma bucur tare, ca si Mimo, ca am blender si sterilizator si etc.
Fetele, dar de ce va feriti asa de mult de gluten? Dupa 6 luni e ok…ce-are?? De fapt eu nu ma stresez asa tare, dar poate imi ecsplica
si mie cineva de ce e asa hrrrr…cum ar fi de ex. sarea si zaharul. Eu recunosc ca i-am dat lui Vlad pe la 10-11 luni si putina sare si orez cu lapte si cu gem deasupra…putin, nu in exces, normal.
Eu am luat acum de la Milupa cereale cu biscuiti, au si zahar dar mai au si praf de ou...si am zis sa-i dau mai intai oul, sa se obisnuiasca cu el si apoi ii dau si cereale.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
tuchita spune:

Stii ce-ar zice Ilinca? " Nila asta parca e boland!"( din pacate nu pot reproduce tonul!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui tuchita![]() ![]() ![]() Stii ce-ar zice Ilinca? " Nila asta parca e boland!"( din pacate nu pot reproduce tonul!) Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Olgutzika spune:
Bai, io rad si acum de reactia mea, ca zau de nu mai aveam sa ma urc pe un scaun si sa tip isteric 
Si ma bucur ca v-am binedispus si pe voi
!
Elara, Doamne Ajuta! Pentru mine e prea tarziu, dar
lor.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
elara spune:
sa inteleg ca nu va intereseaza legea cea noua?
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
gbutucica spune:
Salut
vreau si eu in clubul C.R.A.T.I.T.Z.A.
.........le-am ars pe toate , si nu am nici o scuza ......Cind era copilu mic si acasa ziceam ca din cauza lui da acu!!!!! , is ca NILA al Olgutzei![]()
poftiti de va ostapati

va pupesc
pe toate si raman in umbra
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Olgutzika spune:
Elara, eu recunosc sincer ca nu! Dar am apreciat atat interventia ta, cat si "gestul" parlamentarilor
. Ti-am si spus asta.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
adrianadana spune:
Elara e chiar foarte interesant. Deci e valabil si pt noi dar incepand cu 01.01.2009... Bine si asa..
Chiar - venituri nete sau brute![]()
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
lianam spune:
olgutika 
...taaaaare faza!!! nu te plictisesti ![]()
elara
buna veste, ar fi foarte bine sa fie asa; nu iau eu cine stie cat in plus, da mi se pare corect sa fie asa.....mai da luminati-ma si pe mine
: e 85% din venituri (adica salariu+prime etc...)? sau 85% din salariu....si care salariu, net sau brut
.....hai nu ma injurati, ca nu ma pricep
....

ia auziti aici:
"Tragedie in Romania...
50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele. Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit medicamente, italienii trimit 50.000 de romani.
deci fara pierderi"
"Un tip după ce i-o trage unei gagici, fuge repede la carnetel si incepe să mazgaleasca ceva... Tipa, suparata, îi spune: - Ce nesimtit esti ! Ce maa, eu sunt din alea să mă treci în carnet ? - Nu te trec, îi răspunde tipul, te sterg !"
Liana, mami de Teo