Puiuti de Randunici 2008!! (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

i-am facut lui teo prima sedinta de aerosoli pe ziua de azi; va spuneam ca in amestec ii pun si adrenalina.....si aseara si acum, s-a agitat un pic la inceput si apoi a adormiiiiiiiiit, de ziceai ca ii dau diazepam ......ma imbrac repede sa fiu gata cand se trezeste sa o "turez" nitel pe afara!
tuchiiii cum stam cu relaxarea georgele ? cum te simti "la juma'" de stres? sa mai preparam o cafeluta speciala, o "buricoasa" sa te energizeze ?...sau le lasam pe sfarsitul saptamanii?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Liana, daaaa, perfect de acord cu tine in privinta automedicatiei! Una e Nurofenul si alta e antibioticul dat la sugestia soacrei...

Dana, du-l pe Bogdan sa puna un stetoscop pe el .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

am fost mi-a dat reteta de 24 de ore pe care nu am putut sa o iau ca nu erau fonduri la sfarsitul lunii si am pierdut-o noroc ca aveam acasa nurofen, eurespal si ospamox pe care le+am administrat dar din putinele mele cunostinte medicale nu se da antibiotic la o simpla raceala fara febra, medicii nostrii dau cu prea mare usurinta antibiotic la sugari dar ei considera ca asa se acopera

mamica de Bogdan Alexandru 7 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, tot ce imi doresc este sa poata dormi...ceea ce azi-nopate nu a reusit. Cand am venit de la mare cu ea mucioasa, nu a avut problemele astea la somn. Mucarea, dar era desfundata...Vezi ca Milupa 3 cereale nu are gluten, cu 7 cereale, da.

Sovi, grisul nostru traditional e ala din grau, din cate stiu, care are gluten .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Deci asa Olgutz.Treb sa tin si eu cont de asta cand o vad pe Tea mucarita tare.Deocamdata e ok.Si-a revenit.EA dimineata e mucarita,apoi cu putin ser isi revine.Sanatate Sophiei!
Lianazi asa cu nose ease.Eu credeam ca s-o gasi si pe la farmacii.Dar nu cumva o fi la plafar daca e pe baza de plante?O sa intreb eu ca am unul langa mine.
tuchi
Clau,dar voi maine poimaine faceti 8 luni,nu?Asa ca nu ai cumparat degeaba 8 cereale.Plus ca vezi,pe ele scrie ca se dau de la 6,cine mai stie??
restul
Fug la leguminoase.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Olguta cum se mai simte Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, asa e , ca maine facem 8 luni...Doamne ce trece timpul! O sa foloseasca si cerealele astea cat de curand...
Ce mai face micuta Tea?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai Eric!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

URA! URA! URA! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Tocmai s-a votat legea indemnizatiei CIC = cu 85% media veniturilor pe ultimele 12 luni de munca pt mamicile cu copii de pana la 2 ani si pt cele ce urmeaza sa nasca (cu aplicabilitate de la 1 ian 2009)!!! (unde media e sub 600 ron se vor da 600 ron)

Mai urmeaza sa fie promulgata de Basescu si aici recunoc ca am ceva emotii fiindca stiu ca nu e chiar de partea noastra...ba chiar voia sa ne reduca per de CIC la 1 an.

Dar...hai sa fim optimiste!!!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dupa ce a vomitat tot ce a mancat la pranz, am aspirat-o, am mufat-o la Sfinta Tzitzi si doarme neintoarsa de atunci. Adica de la 13:15. Am dormit si eu ea, pana acum 5 minute...

A vomat pentru ca in timpul mesei ii ajunsesera mucii in gura, si la sfarsit, cand am sters-o la bot, a inceput Printesa sa urle, ca nah..stergi Printesa la bot?!?! De atata urlat, m-am trezit cu cartoful dulce pe mine Inca o premiera....

Iar acum, cand cu ochii lipiti de somn, ma duceam spre buda, vad cum in mijlocul sufrageriei, pe covorul meu bej deschis, trona o vrabie moarta, careia Nila ii dadea labe si o arunca in aer...am zis ca vomit!!! M-am aruncat pe messenger, sa imi dea sotzul meu o solutie prin care sa scap de vrabie fara sa o ating, nu a avut, asa ca folosindu-ma de doua pungi de plastic pe care le-am innodat mestesugit pe langa vrabie...am reusit sa o strecor intr-una, si sa o arunc cu tot cu vrabie fara sa ating leshul .

Si sa radeti, redau conversatia mea pe mess cu Radu:

Olga Voicu: ce fac?
Olga Voicu: iAR A OMORAT\NILA MVRABIE
Olga Voicu: si e cu ea in mijlocul covorul tau
Barbac'tu :-)): faci ce vrei
Olga Voicu: nu pot sa ma yting de ea
Olga Voicu:
Barbac'tu :-)): bine, atunci las-o acolo
Barbac'tu :-)): pot sa mananc si eu? te rog?
Olga Voicu: ok
Olga Voicu: io nu pot sa mananc
Olga Voicu: ca manancA NILA BRAVIE
Olga Voicu: langa mine
Barbac'tu :-)): ba
Olga Voicu: uiote cum scriu
Olga Voicu: de scarba
Olga Voicu:
Barbac'tu :-)): ia o punga, baga mana in ea, ia vrabia si arunc-o la gunoi
Barbac'tu :-)): ce dracu e asa de greu?
Olga Voicu:
Olga Voicu: nu pot
Barbac'tu :-)): sau strange-o cu matura
Olga Voicu: vomit
Barbac'tu :-)): NU IL MAI LASA LA BUCATARIE
Barbac'tu :-)): de ce e atat de complicat sa nu il mai lasi acolo?
Barbac'tu :-)): bine, atunci vomita si apoi mananci
Olga Voicu: are gatul rupt
Olga Voicu:
Olga Voicu: scuze
Olga Voicu: mananca
Olga Voicu: fii-ta inca doarme
Barbac'tu :-)): de ce trebuie sa stea geamul deschis la bucatarie, de ce trebuie sa fie nila lasat la bucatarie, astea-s chestii pe care nu le inteleg
Barbac'tu :-)): dar probabil sunt eu batut in cap
Olga Voicu: gata
Olga Voicu: ce mananci
Olga Voicu: /
Barbac'tu :-)): vrabii cu gatul rupt
Olga Voicu:
Olga Voicu: mori cum am strans vrabia
Olga Voicu: nila e disperat
Olga Voicu: se invarte ca un leu in cusca
Olga Voicu: e mort, fiert, zgarie la usa, miauna
Olga Voicu: ti-l trimit dupa vrabie
Olga Voicu: dupa ce ii sucesc gatul
Barbac'tu :-)): pai vrabia unde e?
Barbac'tu :-)): si Nila unde e?
Olga Voicu: vrabia e pe hol, in punga de mancare a lu' Nila
Olga Voicu: ca se asorteaza, tot din meniul lui au fost
Olga Voicu: nila e in sufra
Barbac'tu :-)): aha
Barbac'tu :-)): deosebit
Barbac'tu :-)): ma ce prost e si nila asta cateodata
Olga Voicu: da, ma
Barbac'tu :-)): putea sa o manance si el in liniste la bucatarie
Barbac'tu :-)): dar nu, el vrea in mijlocul casei
Barbac'tu :-)): un dobitoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olga, nu mai pot de ras!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput