Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 19
lianam spune:
i-am facut lui teo prima sedinta de aerosoli pe ziua de azi; va spuneam ca in amestec ii pun si adrenalina.....si aseara si acum, s-a agitat un pic la inceput si apoi a adormiiiiiiiiit, de ziceai ca ii dau diazepam
......ma imbrac repede sa fiu gata cand se trezeste sa o "turez" nitel pe afara!
tuchiiii cum stam cu relaxarea georgele
? cum te simti "la juma'" de stres?
sa mai preparam o cafeluta speciala, o "buricoasa" sa te energizeze
?...sau le lasam pe sfarsitul saptamanii?
Liana, mami de Teo
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Liana, daaaa, perfect de acord cu tine in privinta automedicatiei! Una e Nurofenul si alta e antibioticul dat la sugestia soacrei... Dana, du-l pe Bogdan sa puna un stetoscop pe el .Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
am fost mi-a dat reteta de 24 de ore pe care nu am putut sa o iau ca nu erau fonduri la sfarsitul lunii si am pierdut-o noroc ca aveam acasa nurofen, eurespal si ospamox pe care le+am administrat dar din putinele mele cunostinte medicale nu se da antibiotic la o simpla raceala fara febra, medicii nostrii dau cu prea mare usurinta antibiotic la sugari dar ei considera ca asa se acopera
mamica de Bogdan Alexandru 7 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
Olgutzika spune:
Clau, tot ce imi doresc este sa poata dormi...ceea ce azi-nopate nu a reusit. Cand am venit de la mare cu ea mucioasa, nu a avut problemele astea la somn. Mucarea, dar era desfundata...Vezi ca Milupa 3 cereale nu are gluten, cu 7 cereale, da.
Sovi, grisul nostru traditional e ala din grau, din cate stiu, care are gluten
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mstela spune:
Deci asa Olgutz
.Treb sa tin si eu cont de asta cand o vad pe Tea mucarita tare.Deocamdata e ok.Si-a revenit.EA dimineata e mucarita,apoi cu putin ser isi revine.Sanatate Sophiei!
Liana
zi asa cu nose ease.Eu credeam ca s-o gasi si pe la farmacii.Dar nu cumva o fi la plafar daca e pe baza de plante?O sa intreb eu ca am unul langa mine.
tuchi
Clau,dar voi maine poimaine faceti 8 luni,nu?Asa ca nu ai cumparat degeaba 8 cereale.Plus ca vezi,pe ele scrie ca se dau de la 6,cine mai stie??

restul
Fug la leguminoase.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Stela, asa e , ca maine facem 8 luni...Doamne ce trece timpul! O sa foloseasca si cerealele astea cat de curand...
Ce mai face micuta Tea?

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
Hai Eric!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
elara spune:

URA! URA! URA! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Tocmai s-a votat legea indemnizatiei CIC = cu 85% media veniturilor pe ultimele 12 luni de munca pt mamicile cu copii de pana la 2 ani si pt cele ce urmeaza sa nasca (cu aplicabilitate de la 1 ian 2009)!!! (unde media e sub 600 ron se vor da 600 ron)
Mai urmeaza sa fie promulgata de Basescu si aici recunoc ca am ceva emotii fiindca stiu ca nu e chiar de partea noastra...ba chiar voia sa ne reduca per de CIC la 1 an.
Dar...hai sa fim optimiste!!! ![]()
![]()

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Olgutzika spune:
Dupa ce a vomitat tot ce a mancat la pranz, am aspirat-o, am mufat-o la Sfinta Tzitzi si doarme neintoarsa de atunci. Adica de la 13:15. Am dormit si eu ea, pana acum 5 minute...
A vomat pentru ca in timpul mesei ii ajunsesera mucii in gura, si la sfarsit, cand am sters-o la bot, a inceput Printesa sa urle, ca nah..stergi Printesa la bot?!?! De atata urlat, m-am trezit cu cartoful dulce pe mine
Inca o premiera....
Iar acum, cand cu ochii lipiti de somn, ma duceam spre buda, vad cum in mijlocul sufrageriei, pe covorul meu bej deschis, trona o vrabie moarta, careia Nila ii dadea labe si o arunca in aer...am zis ca vomit!!! M-am aruncat pe messenger, sa imi dea sotzul meu o solutie prin care sa scap de vrabie fara sa o ating, nu a avut, asa ca folosindu-ma de doua pungi de plastic pe care le-am innodat mestesugit pe langa vrabie...am reusit sa o strecor intr-una, si sa o arunc cu tot cu vrabie fara sa ating leshul
.
Si sa radeti, redau conversatia mea pe mess cu Radu:
Olga Voicu: ce fac?
Olga Voicu: iAR A OMORAT\NILA MVRABIE
Olga Voicu: si e cu ea in mijlocul covorul tau
Barbac'tu :-)): faci ce vrei
Olga Voicu: nu pot sa ma yting de ea
Olga Voicu:
Barbac'tu :-)): bine, atunci las-o acolo
Barbac'tu :-)): pot sa mananc si eu? te rog?
Olga Voicu: ok
Olga Voicu: io nu pot sa mananc
Olga Voicu: ca manancA NILA BRAVIE
Olga Voicu: langa mine
Barbac'tu :-)): ba
Olga Voicu: uiote cum scriu
Olga Voicu: de scarba
Olga Voicu:
Barbac'tu :-)): ia o punga, baga mana in ea, ia vrabia si arunc-o la gunoi
Barbac'tu :-)): ce dracu e asa de greu?
Olga Voicu:
Olga Voicu: nu pot
Barbac'tu :-)): sau strange-o cu matura
Olga Voicu: vomit
Barbac'tu :-)): NU IL MAI LASA LA BUCATARIE
Barbac'tu :-)): de ce e atat de complicat sa nu il mai lasi acolo?
Barbac'tu :-)): bine, atunci vomita si apoi mananci
Olga Voicu: are gatul rupt
Olga Voicu:
Olga Voicu: scuze
Olga Voicu: mananca
Olga Voicu: fii-ta inca doarme
Barbac'tu :-)): de ce trebuie sa stea geamul deschis la bucatarie, de ce trebuie sa fie nila lasat la bucatarie, astea-s chestii pe care nu le inteleg
Barbac'tu :-)): dar probabil sunt eu batut in cap
Olga Voicu: gata
Olga Voicu: ce mananci
Olga Voicu: /
Barbac'tu :-)): vrabii cu gatul rupt
Olga Voicu:
Olga Voicu: mori cum am strans vrabia
Olga Voicu: nila e disperat
Olga Voicu: se invarte ca un leu in cusca
Olga Voicu: e mort, fiert, zgarie la usa, miauna
Olga Voicu: ti-l trimit dupa vrabie
Olga Voicu: dupa ce ii sucesc gatul
Barbac'tu :-)): pai vrabia unde e?
Barbac'tu :-)): si Nila unde e?
Olga Voicu: vrabia e pe hol, in punga de mancare a lu' Nila
Olga Voicu: ca se asorteaza, tot din meniul lui au fost
Olga Voicu: nila e in sufra
Barbac'tu :-)): aha
Barbac'tu :-)): deosebit
Barbac'tu :-)): ma ce prost e si nila asta cateodata
Olga Voicu: da, ma
Barbac'tu :-)): putea sa o manance si el in liniste la bucatarie
Barbac'tu :-)): dar nu, el vrea in mijlocul casei
Barbac'tu :-)): un dobitoc
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:

Olga, nu mai pot de ras!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare