Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
eric doamne ajuta sa treci usor si bine si repede si peste asta si sa vii acasa repede sanatos 

arieeel, erai "pe firmament" azi noapte inca
....am vazut ca bubu buhuise si am crezut crezut ca esti la nani 

cami
e si reciproca 
Liana, mami de Teo
Simo27 spune:
Olga,eu am folosit la Sam,Karvol!am pus o fiola intr-un vas cu apa fierbinte!sanatate Sofiei
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Simo
! Multumesc mult! L-a ajutat? Barosanul cum mai e?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Olga, imi pare rau ca e Sophie racita!
Eu am folosit cu mare succes Karvolul, Pulmex nu ca n-am stiut de el! Cred ca merge sa le folosesti pe amandoua! Iar eu sunt mare fana a Nurofenului, e mai puternic decat Panadolul, scade inflamatia mai bine! As zice sa ii dai panadol ziua si seara inainte de culcare sa ii dai Nurofen!
pupici si sanatate!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Cata, asa am facut, azi-noapte i-am dat Nurofen si azi dimineata Panadol ( tot la 1 noaptea cumparat ). Stiu ca nu se pot administra simultan, altfel nu e bai...Oricum, e incredibil cati muci poate sa produca un copil atat de mic...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
olgutzika, eu i-am facut teodorei o doftoriceala cu pulmex baby; insa impreuna cu altele; daca haraie si simti ca are secretii si pe piept, chiar daca nu tuseste, ar trebui sa ii mai dai si eurespal; uite, pediatra lui teo mi-a dat ptr teo care are bronsiolita, dar vad ca e din ce in ce mai bine, asa: eurespal 2,5 ml de 3 ori pe zi, nurofen/ibalgin la nevoie daca are febra, zyrtec 5 picaturi seara in gurita sau lapte/apa/ceai, ophtamesone-N cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi, ser fiziol din plin in nasuc si aspirat si aerosoli de 2 ori pe zi cu adrenalina, flixotide si ser fiziologic; seara dupa baita, ii dadeam cu pulmex baby pe spate si piept, apoi o imbracam repede sa ii fie cald si o bagam in sacul de dormit (pulmex ala e un fel de carmol, transpira de la el, si ii ajuta la respiratie, sa elimine eventuale secretii mai usor); si pe un baticut deasupra patului i-am pus karvol.....i-am mai dat si ii mai dau si immunobaby (nu stiu cat de eficient e, dar....e din plante) si asa cum mi-a zis ariel, i-am dat 12 zile oscillococcinum; 
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:
Liana, multumesc
! Nu se aude nimic in neregula cand respira, ma rog, se aud mucii vibrand
Pe piept e ok, asta m-a intrebat si pediatra. A zis ca daca pana maine dupa amiaza nu se intrevede vreun progres, sa ma duc la cabinet sa o asculte un pic si la plamani. Febra nu a facut, poate si pentru ca i-am furnizat Nurofen/Panadol.
Olga
mamica de
mstela spune:
Sallutari.
FII TARE MICUTULE ERIC.SA SCAPI CU BINE DE ACESTE ZILE URATE.FII TARE MAMI BLANKA.ERIC ARE NEVOIE DE O MAMA PUTERNIK.
Am inaugurat blenderul si mi-am zis:De ce nu l-am luat eu mai demult?Pai asa mai zic si eu viata,nu ca pe timpul caprarilor si al soacramii..

Hihi..Liana,chiar duracell am vazut
...Roade ardei?Of saraca,ce masca!
Cami
asa e mami,am tot facut sondaje",stiam ca mai spunea cineva de blender philips,dar majoritatea atunci zicea de braun.
Ma bucur ca l-am luat,oricum.
Of Olgutza,ce noapte..imi pare rau.Dar numai nasul o deranjeaza si ti-a recomandat dr atatea medicamente?
Si Tea s-a trezit la 6 cu nasul tare infundat si se ineca intr-una cand manca.Si-a revenit mai tarziu dar neaparat ma voi duce la farma sa iau vibrocil,karvol si nose ease pt orice eventualitate.
Aoleu,Clau,ce nashpa cu oglinda..nenorocitii naibii..
pucca,mie mi-e recomandat un preot bun sa o impartasesc cel putin o data pe luna sa-i fie bine si plus de asta sa se obisnuiasca si sa nu ajunga sa refuze.Ei ii place si deschide guritza.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:

La Multi Ani, Andrei!!!!
La Multi Ani, Antonia!!!!

Sa cresti mari, frumosi si sanatosi!!!
Olga
mamica de
Olgutzika spune:
Stela, pai mi-a zis de Panadol, ca e antiinflamator si in caz de febra, e iar ok, de vibrocil-picaturi de nas, ca sunt mai puternice decat apa de mare ( sterimarul meu ), insa nu sunt pentru copii sub 1 an, deci doar o picatura in fiecare nara, seara, si karvol sau pulmex ca sunt decongestive. Nu mi se par multe..trei? Faza e ca Sterimarul era apa de ploaie azi-noapte...iar vibrocilul nu o "tinea" mai mult de doua ora...eu i-am spus Vibrocil de doua ori azi-noapte, pana am citit prospectul si am vazut treaba cu anul...insa pediatra mi-a zis ca e ok, nu e bai in cantitati mici ( de genul, o picatura...).
Imi pare rau ca si Tea ta e mucarita...
Olga
mamica de