Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 16
cami33 spune:
Neata!
Iar m-am culcat la 2, iar sunt cu ochii in gura azi
Mai, a asteptat Bubu meu cam mult, dar ce nevasta mandra si-a tras!!!
stela, eu iti spuneam de mixerul ala demuuuuult, cand mai faceai tu un "sondaj"
bubu, imi pare rau ca esti suparata dar poate va fi mai bine asa. Mie asa imi place sa gandesc atunci cand mi se intampla ceva ce nu-mi convine
Dr lui bubu mi-a zis ca are voie gluten de la 6 luni si putin zahar chiar este indicat dupa aceasta varsta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Olgutzika spune:
Sunt cu ochii in gura
! Copilul meu a avut cea mai naspa noapte din vietzuca ei, pe motiv de nas infundat, care nu i s-a desfundat decat cu Vibrocil cumparat de tatal ei la 1 noaptea. O ora urla ingrozitor, o ora dormea. Noi nu stiu daca am inchis ochi pe ochi...Mi se rupea sufletul de bietul shoricel
cum suspina si cum horcaia...Acum i se innoada mucii in barba, da' e vesela ![]()
Deci mi-am luat concediu azi, sa repar macar un pic copilul...Pana sa se culce nu a avut absolut nimic. La 12 s-a trezit in urlete maxime...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:

Hai, Eric!!! Sa fii curajos si puternic!!!!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:

HAI ERIC!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Buna dimineata!

HAI ERIC!

sa dea DD sa fie bine!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Buna dimineata.
HAI ERIC! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Adriuta, Rebe mananca seara un bibe mare de formula Milumil si in rest toata noaptea san! Nu se trezeste de foame, ci cred eu ca e de rasfat si vrea sa molfaie la san! Se trezeste cand isi schimba pozitia de somn, se frichine si se enerveaza...si pot s-o linistesc doar la san. Chin mare!
Bubu, imi pare rau . Cu siguranta o sa te descurci de minune.
Beyyy, e groaznic, m-a sunat acum randunouiul ca mi-au furat oglinda de pe stanga de la tigrisor!
Incredibil in ce lume traim. 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
pucca spune:
Eric!!!!! 

Neatza randunici!
Haideti la o
calda!
Ce-o face Luny la Rasnov?
Ieri am reusit s-o impartasesc pe Bianca. Preotul mi-a spus ca este bine sa-i impartasim din 6 in 6 saptamani. Asa ca mi-am pus in cap asa sa fac. Si cum peste 6 saptamani este decembrie, e tocmai bine, o s-o impartasesc iar de Craciun. La linguritza a fost show...jumatate de vin pe bluza, caci tinea gura inclestata, dupa care cealalta jumatate nu-i mai ajungea. Pe drumul de intoarcere acasa, se tot lingea pe buze de vin.
Semn ca i-a placut mult.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
sovietica spune:
Eric 

sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Olgutzika spune:
Fetelor, am vorbit cu pediatra la telefon si mi-a spus sa ii dau Panadol, Vibrocil numai seara inainte de culcare, max o picatura in fiecare nara si Karvol sau Pulmex Baby, oricare dintre ele fiind la fel de bun
. Deci ce cumpar? Karvol sau Pulmex Baby? Aveti vreo experienta cu ele? Stiti ceva?
Olga
mamica de