Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
abramburika spune:
Ciaoooooo !!!!!!!
bb - sa-l stapanesti sanatoasa cadoul ... exact aia imi doresc si eu. Da' nu pt. ca ar fi prea aglomerat la comp., ci pt. ca da semne de "boala" asta
. Poate, poate ... hihihihiiii ...
Cine spunea ca vrea tort in forma de tweety? Am gasit www.torturi-chipsidale.ro/Torturi-pentru-copii-11#CD_tweety" target="_blank">aici, printre cele date de pussi ... sunt faine alea albinuta si gargarita!!!
Nici eu nu ma stresez prea tare cu spalat cu diferite solutii pe jos ... oricum nu poti evita sa bage diverse chestii in gura nu tocmai curate, cum spunea si miha. In schimb, nu prea sunt de acord cu mersul pe gresie (ca e fff rece) ... de aia ne-am luat si noi un covor mare in living .. sa aiba unde zburda in voie. Iar daca o vad ca merge prin alte locuri pe gresie, incerc sa o directionez pe covor ...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
ellis spune:
DANY - eu am mai facut si altceva ci puiul si o fac si acum cand are tendinta sa inghita prea repede: mestec in fatza ei, cu gura deschisa sa vada ea dintii; si mesteca si ea; azi a mancat singura chiar covrig; la un moment dat arata covrigul ala de parca era tinut in ceai.![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
PUSSI - zic si eu, mie mi-ar placea un tort care sa simbolizeze apropierea, dragostea si unirea dintre tuste; as zice 2 inimi, altceva nu-mi vine in minte acum, dar cu siguranta se poate ceva mult mai fain. caut ca imi place sa vad, desi eu am ales deja.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si sa ma laud nitel: mi-am primit "cadoul" de craciun.... ![]() ![]() |
Super! Sa-l stapanesti sanatoasa! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Sau poate chiar doua tuste-ratuste, ca doar asa le cheama, nu?
De culori diferite ... una galbena si una portoclaie, cum ziceai ca le place ...
abramburika spune:
Am vazut un tortulet fain ... in forma de ciuperca .. ciupercuta-ntr-un picior
...
bb_yasmi spune:
multumim frumos!!
aa ca uitasem data trecuta: bianca pusi inapoi la amandoua!!
wowww pai eu ii dau la iasmi sa pape singurica mar intreg, nectarina, banana...etc. si ce daca se murdareste..asa invata si ea sa pape singurica, si nici nu am patit niciodata pana acuma sa se inece tare.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
eladea2005 spune:
dany,
si noi ne inecam cu bucatele... i-am dat de cateva ori sa muste el din banana, si de cele mai multe ori musca prea mult, se ineca, tusea apoi dadea afara...
i-am dat azi tot asa sa muste dintr-o felie de dovleac copt, moale, apoi s-a inecat cu el, a tusit si a dat afara...
cred ca nu mesteca(destul), saracii cum nici nu au dinti, nu prea reusesc sa mestece bine....![]()
eu zic ca toate la momentul lor... cand vor fi pregatiti vor manca... asa mi-a zis si pediatra, sa nu fortez, va manca cand va fi pregatit...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
pussi spune:
salutiiiii
gata! am cumparat scaunele de masina.. cele de la Miniblu... si chiar imi plac..si pretul super
andreea si noi stam peste tot in casa! Am luat covor si la ele in camera... dar circula si pe gresie si pe parchet!
ellis elis, stiu ce zici cu apropierea...dar am citit asa de multe in ultimul timp despre gemeni, poate asa vad eu lucrurile acum, incat vreau clar sa le las sa se dezvolte separat, individual ... si sa ma mulez eu dupa nevoiele si placerile fiecareia in parte. Nici cel putin nu mai vreau sa le compar. Sunt doi copii diferiti, nu sunt nici la indigo, si nici copiati. Sunt sigura ca intelegi ce vreau sa spun, e spre binele lor.
abramburica imi surade si ideea ta cu Tustele
bb sa stapanesti sanatoasa leptopul!
am vazut azi ceav de genul asta :http://www.littlebaby.ro/59-calut-balansoar.html
cred ca asta va fi cadoul de anisor!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pusii cu scuzele de rigoare nu mai stiu ce mai intrebat...
. acelasi cadou "l-am cerut" si eu pt iasmi. doar ca eu am vazut in magazin calut cu blanita roz (bineinteles!!) si cu saua si scarita de urcat!!! deci calut balansoar, ursulat de plus (roz!!) imens...cred ca are 1.20m si jucarii. hainute avem fff multe, ia a dus bunii acum cand avenit in tara.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007