Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea in primul rand trebuie sa te relaxezi Eu o las sa mearga peste tot ,gresie ,parchet ,asfalt afara si spal pe jos cu solutie normala ...nimic special. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
hellooo
la fel a fost/este si la noi!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Lavinia la tine stiu maica ,apropo sa stii ca nu am gasit dalea dar mai caut.
Hai sa va spun o schema de diversificare dura,o are un coleg ptr fetita lui de 3 luni si 3 sapt care nu prea ia in greutate.
La 2 piure de legume cu 50g carne si la 10 seara orez fiert cu branzica de vaci asta in conditiile in care in afara de lapte nu a vazut nimic 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bb_yasmi spune:
ancule mersi frumos!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
si sa ma laud nitel: mi-am primit "cadoul" de craciun....![]()
: un laptop sa pot sta mai mult la taclale cu voi...vorba sotzului...![]()
ca nu mai avea loc la comp de mine...

mami Lavi
si bubulina
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea in primul rand trebuie sa te relaxezi Eu o las sa mearga peste tot ,gresie ,parchet ,asfalt afara si spal pe jos cu solutie normala ...nimic special. |
In afara de aspirat (aproape) zilnic si spalat nu fac nimic special. Ea toate jucariile,trenuletele lui Robert...le gusta mai intai si p-aia se joaca cu ele...Ce sa fac?Sa le spal in fiecare zi? Neeee...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
anca, iasmi, miha mersi mult de sfaturi...
le-am bagat la cap... asa afc si io, nu spal zilnic pe jos, aspir cand e cazul, dar totusi, se mai intra uneori cu papucii de afara in casa, sau din balcon, unde inevitabil e praf (locuim intr-o zona unde se construieste in draci...)asa ca ma gandeam io ca paote ar mai trebui....dar na, vorba ancai, sa ma relaxez... bun sfat... mersi...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia la tine stiu maica ,apropo sa stii ca nu am gasit dalea dar mai caut. Hai sa va spun o schema de diversificare dura,o are un coleg ptr fetita lui de 3 luni si 3 sapt care nu prea ia in greutate. La 2 piure de legume cu 50g carne si la 10 seara orez fiert cu branzica de vaci asta in conditiile in care in afara de lapte nu a vazut nimic ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
of, saracuta... dar cum paote sa inghita papa solida? nu se ineaca? si asta i-a dat medicul???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dany26 spune:
LA MULTI ANI pt bb: ANA SOFIA
si DIANA
!!!
ade si ellis mersi pt sfaturi!
pai daca ii dau banana rupe bucati mari din ea si le inghite...si intradevar ma feresc de orez f tare iar cu bicuitii de la nestle suge din ei pana se inmoaie si cateodata daca se rupe vreo bucatica ..iar nu o mesteca
; i-am dat si bucatele mici cat o unghie de legume fierte etc...si el le vrea dar ...le inghite nu le mesteca
si mie imi place ideea de tort in forma de 1
dar as fi vrut sa fie mai colorat nu asa alb
.
eu cand am avut primele semne de raceala am luat aspirina Bayer 2 pe zi 3 zile si
a disparut![]()
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
eu am gasit "covorase" din acelea speciale pt baie, la metru,pe care nu aluneca si am pus in locurile cu gresie...si le tin si "de cald" la picioruse/genunchi...12 ron metrul
vroia cineva?din Obor sunt!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
adra_bell spune:
Bianca, mersi mult pentru idee
, i-am dat de dimineata cu hidrocortizon, nu prea se da la varste asa mici, dar tinand cont ca suprafata este mica si o sa-i dau doar de cateva ori, nu are ce sa pateasca.
Ursuletul ala vorbitor l-am vazut sigur la un hipermarket, nu mai stiu la care (nu la Real ca nu mergem acolo). Poate stiu fetele din Bucuresti pe unde, ca eu i l-as lua Evei, are un tigrisor cantator si dansator de care este foarte incantata, cred ca o sa-i placa ursuletul. Ori Carrefour Orhideea ori Cora Militari, mi-ar fi de folos sa stiu exact, o plimbare intre cele doua magazine imi poate manca o juma de zi la traficul minunat din capitala.
Dany, eu nu-i dau Evei bucati mari de banana in mana, ca n-am chef sa-i fac baie dupa aia. Ii rup bucati mici si i le bag in gura. Poate nu ar trebui sa te grabesti cu mancarea bucatele, Eva vomita cand incercam sa-i dau asa, si, brusc, intr-o saptamana numai, a inceput sa ceara ea bucatele, refuza mancarea blenduita. Chiar ma gandeam ca o sa-i blenduiesc pana ajunge la liceu, dar uite ca a trecut repede la felul asta de a manca, cand a fost ea pregatita.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)