Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea in primul rand trebuie sa te relaxezi
Eu o las sa mearga peste tot ,gresie ,parchet ,asfalt afara si spal pe jos cu solutie normala ...nimic special.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

hellooo

la fel a fost/este si la noi!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia la tine stiu maica ,apropo sa stii ca nu am gasit dalea dar mai caut.
Hai sa va spun o schema de diversificare dura,o are un coleg ptr fetita lui de 3 luni si 3 sapt care nu prea ia in greutate.
La 2 piure de legume cu 50g carne si la 10 seara orez fiert cu branzica de vaci asta in conditiile in care in afara de lapte nu a vazut nimic

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

ancule mersi frumos!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

si sa ma laud nitel: mi-am primit "cadoul" de craciun.... : un laptop sa pot sta mai mult la taclale cu voi...vorba sotzului... ca nu mai avea loc la comp de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Andreea in primul rand trebuie sa te relaxezi
Eu o las sa mearga peste tot ,gresie ,parchet ,asfalt afara si spal pe jos cu solutie normala ...nimic special.

In afara de aspirat (aproape) zilnic si spalat nu fac nimic special. Ea toate jucariile,trenuletele lui Robert...le gusta mai intai si p-aia se joaca cu ele...Ce sa fac?Sa le spal in fiecare zi? Neeee... Ba mai mult,mai roade din cand in cand roata de la carut sau cate un papuc...la alea ce sa le mai fac?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

anca, iasmi, miha mersi mult de sfaturi... le-am bagat la cap... asa afc si io, nu spal zilnic pe jos, aspir cand e cazul, dar totusi, se mai intra uneori cu papucii de afara in casa, sau din balcon, unde inevitabil e praf (locuim intr-o zona unde se construieste in draci...)asa ca ma gandeam io ca paote ar mai trebui....dar na, vorba ancai, sa ma relaxez... bun sfat... mersi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Lavinia la tine stiu maica ,apropo sa stii ca nu am gasit dalea dar mai caut.
Hai sa va spun o schema de diversificare dura,o are un coleg ptr fetita lui de 3 luni si 3 sapt care nu prea ia in greutate.
La 2 piure de legume cu 50g carne si la 10 seara orez fiert cu branzica de vaci asta in conditiile in care in afara de lapte nu a vazut nimic

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

of, saracuta... dar cum paote sa inghita papa solida? nu se ineaca? si asta i-a dat medicul???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI pt bb: ANA SOFIA si DIANA!!!

ade si ellis mersi pt sfaturi!pai daca ii dau banana rupe bucati mari din ea si le inghite...si intradevar ma feresc de orez f tare iar cu bicuitii de la nestle suge din ei pana se inmoaie si cateodata daca se rupe vreo bucatica ..iar nu o mesteca; i-am dat si bucatele mici cat o unghie de legume fierte etc...si el le vrea dar ...le inghite nu le mesteca

si mie imi place ideea de tort in forma de 1 dar as fi vrut sa fie mai colorat nu asa alb.

eu cand am avut primele semne de raceala am luat aspirina Bayer 2 pe zi 3 zile si
a disparut

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

eu am gasit "covorase" din acelea speciale pt baie, la metru,pe care nu aluneca si am pus in locurile cu gresie...si le tin si "de cald" la picioruse/genunchi...12 ron metrul
vroia cineva?din Obor sunt!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bianca, mersi mult pentru idee, i-am dat de dimineata cu hidrocortizon, nu prea se da la varste asa mici, dar tinand cont ca suprafata este mica si o sa-i dau doar de cateva ori, nu are ce sa pateasca.

Ursuletul ala vorbitor l-am vazut sigur la un hipermarket, nu mai stiu la care (nu la Real ca nu mergem acolo). Poate stiu fetele din Bucuresti pe unde, ca eu i l-as lua Evei, are un tigrisor cantator si dansator de care este foarte incantata, cred ca o sa-i placa ursuletul. Ori Carrefour Orhideea ori Cora Militari, mi-ar fi de folos sa stiu exact, o plimbare intre cele doua magazine imi poate manca o juma de zi la traficul minunat din capitala.

Dany, eu nu-i dau Evei bucati mari de banana in mana, ca n-am chef sa-i fac baie dupa aia. Ii rup bucati mici si i le bag in gura. Poate nu ar trebui sa te grabesti cu mancarea bucatele, Eva vomita cand incercam sa-i dau asa, si, brusc, intr-o saptamana numai, a inceput sa ceara ea bucatele, refuza mancarea blenduita. Chiar ma gandeam ca o sa-i blenduiesc pana ajunge la liceu, dar uite ca a trecut repede la felul asta de a manca, cand a fost ea pregatita.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput