Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Cam pentru acelasi motiv ca si tie.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Roxanico cate kg ai slabit maica de cand ai nascut, hai toarna tot aici....acum iti spun eu cate am slabit [red] nici un kg['/red], am slabit putin pe vara, dar acum le-am pus la loc si mai am unul in plus, asa ca dau cu placere(kg), vreau si eu sa mai arat cum aratam odata( nici chiar asa....dar vreo 5kg tot ar tb sa dau jos), daca e sa vina bb 2 la anul sa nu incep de la 58 sa incep de la 53...vise....vise
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
danyelle005 spune:
Buna la toata lumea!
Va scriu dupa o luuuunga absenta.
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pt urarile de LA MULTI ANI! adresate printesei mele. Sincer m-ati impresionat
In al doilea rand vreau sa urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! tuturor dulcetilor si papanasilor, sa fiti sanatosi, sa aveti noroc in viata si sa va bucurati parintii.
Va citesc cu mare drag, desi nu pot tine pasul cu voi, asta e unul din motivele pt care nu am mai scris demult, pt ca tot timpul eram in urma rau.
Am citit si despre frumoasa petrecere, am vazut si poze minunate cu ingerasii vostri.
Noi acum ne luptam cu niste mucisori aparuti dupa aniversarea noastra. In rest Amalia e f. bine, merge din ce in ce mai mult in picioruse, face numai nazbatii, tot timpul e vesela. Cam atat...
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
danyelle005 spune:
Daca aveti cateva kg in plus puteti arunca si la, ca eu as avea nevoie de cateva in plus, ca-s cat un bat.
daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Norocul meu e ca Sofia a dat semne de boala, altfel cred ca mi se taia cablul de la internet si eram de-acuma spanzurata de lustra cu el Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
si mai ziceai ca de ce-am sters mesajul ala...pai daca afla ce-mi trecea mie prin minte iti tineam companie agatata de lustra
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Daca aveti cateva kg in plus puteti arunca si la, ca eu as avea nevoie de cateva in plus, ca-s cat un bat. daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community |
fiind acu pe faza m-am uitat in pozele tale sa vad pe unde ti-ar trebui niste kg sa-ti trimit de la mine.
si m-am blocat la poza asta in care cred ca tu erai cu lumanare-n mana ( ce forma ciudata de lumanare, n-am mai vazut asa ceva ) si i-ai dat foc parului nasei.
Yaia,trimite niste pompieri la Iasi ca-i caz urgent
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
luy spune:
papanasho, uite de la mine
sa-ti treaca raceala, si mai ia unul
ca tare mi-ai placut la party
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Eu nu pot tine pasul cu voi, vad ca petrecerea v-a inviorat pe toate si nu mai prididesc cu cititul, de postat nu mai apuc sub nici o forma, sunt sclavul devotat al printesei Maria care a fost neglijata saptamana trecuta ![]()
Acum doarme, am reusit s-o adorm afara si s-o transport asa in casa, incat acum e la ea in camera, in carucior, si viseaza frumos. Asa ca am profitat de aceasta binemeritata pauza si am mancat si eu, am reusit sa citesc ce ati scris si am zis ca ar fi cazul sa semnez condica aici, pe urma cine stie ce se crede, ca am dat bir cu fugitii...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Vad ca ati muncit in cateva ore...
Roxana, tusea lui Cristi nu este seaca.
Cristi a spus ca nu vrea sa te superi pe el ca nu-ti fura nora, el a cochetat cu toate fetitele, erau tare frumoase.....desi ar trebui sa se reorienteze ca fumoasa lui, Ebonne, nu l-a mai luat in seama...e tare trist, de aceea era el asa serios la petrecere.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Daca aveti cateva kg in plus puteti arunca si la, ca eu as avea nevoie de cateva in plus, ca-s cat un bat. daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community |
iti dam, iti dam kg, dar sa ne spui cum le trimitem sa nu ajunga ca si gogosile fetelor.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Parca-i era frica de tine... |
Sabino, nu mai ai tigai? Cand ai facut curat le-ai aruncat si pe alea?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze