Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
azi e sf. Paraschiva, calde urari de sanatate si fericire celor ce poarta acest nume !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Aveti rabdare cu raspunsurile mai recente, ce eu sunt abia pe la pagina 4 cu cititul. Sa va invatati minte sa postati dupa ce ma culc eu.
Cecilia, am vazut scumpicul la petrecere. Am vazut ca s-a distrat. Dar tot nu il iert ca s-a dat la nor-mea. Tie pentru ce iti mai trebuie slabire?
Bernix, sanatate Degeticai. Calca pe urmele Alexandrei, si cu energia atomica si cu mucii. Tz tz tz! Aparat de aerosoli am eu, daca nu se agraveaza Bubu cu nasul sa imi zici sa ti-l dau. Colargol ar trebui sa fie suficient pentru muci. Si ia vezi sa nu fie ceva alergic, asta ar explica si abundenta si transparenta. Sau baga o Turcia cum zice Teo. ![]()
Cumatra, ma topesc dupa Mihnutu. Pe bune daca l-am recunoscut cand te-am intrebat unde e copilul, s-a si rotunjit si a crescut. nene baga aicea dimensiunile ca poate ii iau toale cadou necorespunzatoare.
Ma bucur ca s-a simtit bine. Numai Bubu a preferat solitudinea.
Yaia, sanatate si lui Tudor. Lasa ca se poate trai cu mucii bine mersi, si nu e neaparat otita.
Sabina, sanatate Sofiei. Eu o duc pe Alex azi la ORL ca nu respira deloc bine si nu pare sa aiba muci. Sa vedem ce o fi cu polipii aia.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
bhaiii , nu a zis nimeni ca esti tu neagra in cerul gurii, Sabinaaaaaaa dam na-na-na, in primul rand era un fel de a spune , adica treb pus in ghilimele, greseala mea, dar incep sa ma supar... |
Nu te supara, ca o iei pe rumele mele!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
si eu vreau sa inramez posterul, aveti idei despre ce tip de rama ar merge ? ca ghighi are pe pereti personaje colorate din desene animate, as vrea ceva tot asa vesel sa mearga combinatia.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, sanatate si lui Tudor. Lasa ca se poate trai cu mucii bine mersi, si nu e neaparat otita. |
Multumim! Sper sa nu mai fie otita!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, sanatate si lui Gheo, nu numai Sofiei.
Si Bubu tot infundat si fornait. Te sun sa ma conving ca nu ai fost asasinata ca ai venit acasa cu baiatul racit si nu posteaza altcineva in locul tau.
Urmy,
cate detalii ai dat despre mine! Sa stii ca mai am alunite...ceva mai ascunse. ![]()
Papanash, febra musculara nu am avut. Dar m-au strans rau pantofii negri luciosi cu bot rotund si toc de 5 cm
si de abia mai reusesc sa incalt pantofaraie, altceva decat tip sport. Cum mai e Ghighi? Febra a mai facut? Dar tu? Sanatate si
de la distanta sa nu ne virusam si noi.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Toate doua? Pai nu gasisi, soro, un pompier, un politist, un gardian ceva sa te ajute la carat? Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Aaa, la pompieri iti e tie gandul Yaio...din aia din reclamele de la ProTV banuiesc.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina,
stai linistita, copiii o sa fie bine, sigur nu li se trage de la inotul tau. Gheo putea sa ia si de la Sofia, nu neaparat de la party.
SabinaY, urari de sanatate pleaca si catre Japonia!
Mami25, imi pare rau ca nu ati putut veni. Multa sanatate si voua, sper sa nu mai aveti probleme. Iar intamplari neplacute in gospodarie sau in afara ei o sa tot fie, bine ca nu s-a lasat cu urmari grave, asa ramane doar sa te amuzi de situatie. 
Gabitz, zau daca stiu care e problema cu biberonul de lapte. Sa stii ca Bubu nu mai vrea neam formula, mai ales de cand a dat de parmalatul ala la cutie. Ia incearca-l si pe ala.
Multa sanatate si pentru Olivia de alinkav si Sara de alinamuller! 
Domne sa ne lase mucii astia in pace, ca deja ne-am transformat intr-o mare batista!
Carpatina, tin pumnii pentru revenirea la cresa. 
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash hello de la noi,buna dimineata. ghighi cu muci si cu gatul plin de secretii, tuseste si nu stiu cum ar trebui sa se rupa secretiile, sa le inghita sau sa le scuipe ? i-am luat sirop de tuse dar nu prea il pacalesc,ori il scuipa ori nu-l ia deloc. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Abia acum am ajuns la mesajul tau despre Ghighi. Tare imi pare rau. Poate ar trebui sa tuseasca sa le elimine, daca sunt prea vascoase nu o sa le poata inghiti si raman pe acolo sa jeneze. Ce sirop ziceai ca ii dai?
Tu cum esti?
Rox ,
Poze
papanash spune:
Erina, nici mie nu-mi place Bucurestiul acum, de cand cu Ghighi. Inainte imi placea ca mergeam cel putin o data pe saptamana la teatru, nu scapam concertele bune si mergeam si la filme si in cluburi, aveam o viata foarte agitata si frumoasa. Acum vad lipsurile, adica mizeria din parcuri, aglomeratia de peste tot si aerul poluat. eu as pleca for ever in Barcelona. dar.....cine-mi da mie acolo banii pe care-i castigam aici, sa putem avea un trai decent ? Si mie imi pare rau ca n-am putut sta mai mult de vorba, dar ai vazut cum alergam dupa Ghighi, care cum il lasam un pic nesupravegheat cum mai facea cate-o isprava.
filme Ghighi