FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 17
anamy spune:
buna dimineata fetelor
in 2 ore ma duc la eco,cand ma intorc sper sa va d-au vesti bune!!!!
pup toate fetele!!!

anamy spune:
moniland
si eu tin pumnii pt tine,am citit ca urmeaza sa faci fiv in austria!!!mult succes
inna30 spune:
Buna fetele, am trecut sa va salut, sa stiti ca sunt alaturi de voi, va tin pumnii, am vazut ca aveti foliculi frumosi , va doresc mult mult SUCCES, imp este si endometrul, sa fie peste 10.Va pupic dulce pe toate si va citesc mereu chiar daca scriu mai rar.
18+
cipcirip spune:
Inna
multzumim pt vizita.
Ana
cum a fost la eco? Ce face outzul?
Moni
cand pleci in Austria? Tzin pumnii la fata dulce.
Cirip
cipcirip spune:
Uitai
, astazi sunt zi 4 shi incepe sa ma ia caldurica aia pe la burtica de care am vb shi data trecuta. Conform filmuletzului de pe I pag, maine/poimaine coboara embrionii in burtica shi de maine stau acasa , leneveeeeeeeesc
, deabia astept.
Cirip
anamy spune:
cipcirip
sa stai cumintica in patut sa se implanteze bine bebeiiiii acolo unde trebuie,vreo 9 luni daca s-ar putea
azi fusei la eco

si ce vazui pe ecograf,acelasi folicul frumusel tot dimensiunea de 16 ca si duminica,deci nu mai crescuse.
booooon,mai departe maine seara iar eco,sper din tot sufletul sa mai creasca pana la 18-20 ca altfel o si i-au razna

dr meu zice ca ar fi trebuit sa am vreo 2,3 foliculi mari nu unul,drept e ca nu prea am raspuns bine la tratament,mi-a zis sa nu mai fac nici o inj.
cam atat despre mine

iaura21
tu ce noutati mai ai?
pup toate fetele

bytzi spune:
cip
iar ai calduri?![]()
dar eco sant facute amandoua de acelasi dr,ca nu citesc toti la fel....iaura
daca tu te-ai hotarat asa ...sper sa fie cu noroc,esti z ? de gonal..sotul meu tot ma intreba daca vreau sa mai mergem luna aceasta...dar eu sant hotarata sa fac 2-3 luni un trat naturist,sa-mi maresc sansele si voi merge pt inca o incercare in ianuarie-februarie...caci va fi si ultima si nu vreau sa o irosesc aiurea
anamy spune:
bytzi
bine faci ca faci pauza,eu as face la fel,tu cate IA ai facut pana acum?data viitoare cand vei face o sa vezi ca vei avea mai multi foliculi si atunci cresc si sansele de reusita.
la mine eco le-au facut 2 dr diferiti,prietena mea si dr meu ,au fost colegi,deci sant pe maini bune.iar mie eco mi-a facut vreo 5 minute tot s-a uitat si a citit si masurat sa fie sigur de ceea ce spune dr meu.
Moniland spune:
anamy, conteaza sa fie facuta ecografia cu acelasi ecograf. E chiar f. important.
Bytzi,Cirip,