FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 16
iaura21 spune:
loooool, am facut strabism de la plimbatul paginii in stanga si-n dreapta...nu mai puneti atatea emoticoane fara pauze ca ne ameteste rau de tot...roxy te rog baga niste spatii intre flori sa se adune pagina
fetelor, eu nu am ascultat sfatul vostru ci l-am ascultat pe nenea doctoru' azi am fost si mi-a zis ca pot face 2 stim. una dupa alta fara consecinte neplacute...mi-a vazut ovarele si e ok ( am mai facut 2 serii de inseminari cu gonal si n-am avut nimik) se pare ca reactionez bine la stimulari, macar atat
dupa 1 gonal am vreo 5 foliculasi ,3 mai buni si restul...iar
endometrul deja spre triplustratificat .dr, zice ca e f. bine
l-am intrebat dak ajunge doar 1 gonal/zi si a zis ca deja e f. bine si oricum pt. varsta mea "tanara"(peste 30 ) nu e recomandat 2 /zi
cipcirip tu ai ovulat ca nu mai stiu ,dovedit eco?
am vazut ca mie nu mi-ai transmis pupici rosii ,esti supi pe mine?
bytsi
imi pare rau ca au venit uratii
fa tu pauza si apoi vii cu forte noi si dai lovitura
,eu nu am mai avut nervi si pt luna decembrie si de aceea ma duc acum, sper sa iasa bine ,ce-o fi o fi ,asta-i ultima stimulare pe care o fac
anamy
deci n-ai fost la dr. vezi eu te-am ascultat si tu nu, primesti bataita
...vb. pe mess
la toate ,nu va enumar ca sa nu uit pe cineva![]()
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
cipcirip spune:
Iaura
scuze ca te-am sarit, fara intentzie. Sunt mai uituca shi am pus toate fetele care au votat subiectul pt ca le vad f ushor at cand scriu rasp , deci tu nu ai votat subiectul
Uite itzi dau aucm
dar VOTEAZA-NE!!!![]()
Ma intrebi dc am vazut ca s-au spart? Nu am vazut pt ca am plecat din Sibiu imed dupa inseminare, la 24 ore at cand am facut inseminarea inca erau intregi dar de a 2-a zi dimineatza nu m-a mai durut burtica, semn ca au facu buff pana la 48 ore de la Pregnyl. A.... l-am facut in burtica ca am citit la FIV in Austria ca asha le recomanda dr lor.
Ai grija cu stimularile, eu shtiu ca nu e bine fara pauza. Sper sa ai rez bun, tzin pumnii 
Cirip
nusy spune:
Cip: gandeste pozitiv,vizualizeaza reusita!Asta-i sfatul meu cel mai important,eu asa am facut. In legatura cu utrogestanul,eu nu simt nici un fel de jena.Nimic.Te
si tin pumnii, sa te iau dupa mine!
Bytzi: 
Nusy
anamy spune:
iaura21
o sa vezi ca de data asta va fi bine,daca dr ti-a zis ca e ok atunci ma bucur ca ai inceput stimularea.
bytzi
trebuie sa gandesti pozitiv,nu te lasa pana nu iti implinesti visul,stiu ca e greu dar gandeste-te ca intr-o buna zi tot vei fii gravi
cipcirip
anemy sau anamy nu conteaza,de fapt ana ma cheama asa ca....
hai tu cu 2 liniute,sparge tu gheata ca avem nevoie!
cipcirip spune:
Nusy
. Sunt un pic optimista datorita BHCG-lui de data trecuta shi pt k acum am avut 2 foliculi barosani,.... shi pt ca acum urmez retzeta ta de succes
. Dar caderea va fi groaznic de urata cu asha shanse. Dar tb sa gandesc pozitiv, multzumesc pt sfat shi tine-mi un loc langa tine![]()
Cirip
anamy spune:
iaura21
nu am fost la dr,am fost sa fac inj si aproape peste tot nu au vrut sa o faca,greu am gasit o asistenta care sa accepte,nu cred ca s-a spart foliculul pt ca la un ciclu de 30-31 de zile nu am cum sa ovulez in ziua a 7a a adica azi,nu?si nici nu vreau sa-l innebunesc pe dr....
cipcirip spune:
Ana
cand faci stimulare nu mai conteaza in ce zi ovulai tu in mod normal. Uite eu am facut inseminarea in zi 11 cu foliculi de 22 shi 23 mm . In zi 8 aveau 16,5 shi 17,5 deci tb sa ajungi la dr mai repede.
Cirip
anamy spune:
cipcirip
am fost la eco la prietena mea,de fapt am fost pt inj si am zis hai sa facem si eco ca e 4 D si se vede mai bine si cand colo in ziua a 6a adica duminica,era un folicul de 16mm.eu cred ca pana mane dimineata nu se sparge ci mai creste ,maine e ziua a 8a si ma gandesc ca zilele astea voi face IA.asa este ,cand faci stmulare cu injectii nimic nu mai este cum era!!!
anamy spune:
apropo,dr meu mi-a zis sambata cand am fost la eco sa merg in z a 8 a la eco,asa ca maine acolo sant.
asa sperante imi pun fetelor in IA de data asta,HSG am facut in august,acum stimulare cu inj pt prima data,nu stiu dar daca nici acum nu se prinde?ce ar putea fi?
cipcirip spune:
Ana e imp sa ai endometrul vascularizat (flux endometrial). Prietena ta cu 4D poate sa vada asta.
Cirip