Pisy, in ce consta testul IMSI? crezi ca la clinica la Tutu sunt sanse de reusita mai mari sau si cu alti dr. ce zici? cind se deschide clinica dinsului, zici ca avem sanse bune
ajuta la toate fetele si noua.Cum sa fac sa am si eu PM

buna fetele, v-am mai citit dar n-am mai intrat sa scriu ca nu prea aveam ce. acum, avem o mica bucurie, am inceput din nou investgatiile, cu dr Matei la clinica lui Tutunaru, si avem sperante de bine. sa va spun cum sta treaba. tot tratamentul pe care l-a luat sotul, timp de 10 luni, de cand am aflat de azoo, nu i-a fost benefic, dimpotriva. el are FSH si LH la limita minima, adica 1 si 2, iar chestia asta arata ca are probleme cu glandele care secreta hormonii necesari formarii de
, iar UNDESTORul pe care l-a luat tocmai inhiba glanda.nu-i de mirare ca i-au scazut si mai rau FSH si LH de acum un an. ei bine, acum a mai facut o spermograma, si are 1, 2 mil de[gica
,destul de mobili.cred ca se datoreaza si Spermotrendului. dna dr ne da sperante, ca facand sotul un tratament cu Gonal F sau ceva din aceasta gama, inca nu s-a hotarat, o sa creasca
destul de mult , chia si intr-o luna,cat sa putem face inseminare, sau daca ajuta Doamne Doamne, pe cale naturala. Urmeaza sa ne intalnim pe 18 nov cu un dr androlog din strainatate care vine la clinica lui Tutu pt 2 zile de consultatii. sunt curioasa ce tratament ne va da. naspa e ca eu tre sa fac si o laparo ca sa se asigure ei ca cu mine e Ok. mi-e teama ca incepem sa ne facem vise prea curand, dar e in firea noastra de oameni sa speram, nu?