Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 21
bytzi spune:
anita la tel raspunde asistenta...consultatia e 1mil si eco tot 1mil...punctia nu e aceeasi cu biopsia ,la punctie e posibil sa nu gasiti nimic pe cand la biopsie da(da un serch pe google pt biopsie testiculara si vezi acolo ce inseamna aceasta procedura ,cred ca ar fi bine sa stie si sotul tau despre ce e vorba) si pentru spermatozoizii obtinuti din biopsie este obligatoriu ICSI(aceasta procedura consta in injectarea spermatozoidului in ovul) cauta pe google si vei gasi raspuns la toate nelamuririle ,cred ca ar fi bine sa fiti informati cat de cat in ce consta aceasta procedura si azoospermia in sine...sa stiti ce variante exista,sa nu aleaga un dr varianta cea mai simpla pt voi ,adica donorul...
azoogirl ,pe unde santati?ati cam luat concediu
dear_bambie spune:
Hello, azoogirls!
Bytzi, eu sunt aici, va citesc din umbra! Momentan nu avem noutati, doar ca, am facut analizele genetice, acum asteptam rezultatele si sa facem si restul analizelor!
Urmeaza, sa repetam spermograma, sunt curioasa sa vad, daca sunt ceva imbunatatiri dupa maca, l-carnitin! Cred ca, rezultate spectaculoase, nu vor fi, dar cel putin sa avem material ptr fiv. Oricum, noi tre sa facem fiv+icsi. Prima intalnire cu Dracea, o avem in ian, acum ma gandesc, oare tre sa ne vada si Damian?

toate fetele!!!!!!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Moniland spune:
Am vesti despre "proba cea mare". 1 milion/ml cu A= 0 si B= 4%. A dat si proba a 2-a care a fost mult mai buna dar nu ni s-a spus cum. Asta daca tot m-ati certat ca nu s-a facut spermograma in Austria
.
Eu am produs bine, 27 ovocite si astept marea lor iubire cu gigeii sotului.
Va pup si va mai scriu cand ajung acasa.
bytzi spune:
moniland
felicitari,sa dea DD sa aveti si embrioni multi si de calitate ,te asteptam cu vesti bune
eu cred ca nu are rost sa va vedeti si cu dr Damian atata timp cat exista spermatozoizi in ejaculat si v-ati hotarat deja pt ICSI,mult succes
Brigit spune:
Moniland-tinem pumnii stransi sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
Dragele mele azoogirls ,
eu va citesc din umbra, v-am scris pe la sfarsitul lui septembrie, cand am si aflat rezultatul spermogramei ...Din pacate intre timp nu am inaintat f mult, doar am repetat-o cat sa avem o reconfirmare, si anume ca posedam vreo 400.000 de gigei, lenesi tare...
Am tot fugit de Moisa, insa pana la urma tot la ea ajungem. Pe 25 noiembrie avem programarea...din motive de sotz mai mult plecat din tara. Ca daca tot ne-am facut curaj as fi vrut sa aud cat mai repede cati ii ies la numaratoare, ca stiu ca la ea ies si mai dramatice spermogramele.
Analize hormonale nu am facut inca, sunt si astea de bifat pe lista.
Sotul a inceput sa ia :
-selezin ACE
-coenzima Q10 cu L-carnitina
Intrebare: daca ii dau sotului sa ia Tribullus Terestris asta ar putea afecta analizele hormonale? ma refer aici la rezultatul LH-ului si testosteronului...
Eu inca sunt in faza in care sunt "cazuta rau la pamant"...incerc sa ma adun sa fac un plan de actiune si inca nu pot...
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
ella28 spune:
Moni bafta multa! Bey cum de reusesti sa ai atatea oute? Sunt
dupa ele.
Arina tribulus stiu ca se da in cazul unui testosteron mic dar nu cred ca daca il ai ti-l da peste cap ![]()
si bafta celor in tratament (de Elenada stiu, altcineva mai este??)
ANITA75 spune:
Mai azoogirls,pe unde sunte-ti? mie dor de voi,cred ca a-ti ramas gravi si nu mai vre-ti sa intra-ti

,ave-ti grija de voi
pisix spune:
Anita - sunt pe fuga asa ca nu-ti raspund decat la partea de intrebare la care stiu eu raspunsul:
- punctia e doar un ac care aspira spermatozoizii de la nivel superficial din epididim
- biopsia inseamna ca face o incizie in testicul de unde preleveaza o proba din care cauta spermatozoizi
Inca nu se stie daca una e mai buna decat alta insa prima e mult mai putin invaziva, nu necesita refacere, etc
Insa e posibil sa nu gaseasca spermatozoizi acolo
E bine sa te documentezi din timp, din pacate sunt multe info iar procesul de "instruire" dureaza, ca sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza, atunci cand veti fi pregatiti
Bafta
Pup restul fetelor si va doresc o zi minunata 
ANITA75 spune:
multumesc pt. raspuns Pisicut,noua asa ne-a spus dr.Felberg dupa cite am inteles eu,daca sti sa raspunzi la intreb.asta ce inseamna MESA-ICSI,cam cit costa punctia si biopsia dr.Iosup i-a spus sotului la echo testicular ca are gigei,acu dupa cine sa te mai iei, fetele mi-au spus ca nu se vad la echo.Pe analiza de la echo scrie EPIDIDIM CAP, TRUNCHIsiCOADA de dimensiuni si aspect normal bilateral doua formatiuni chistice cap epididim.Sper sa nu va stresez cu intrebarile mele dar pe altcineva nu pot intreba,voi sunte-ti prietenele mele pe care ma bazez.Bafta si succes in continuare.

inca ceva daca e sa fie punctie se face anestezie locala? sau generala
pisix spune:
Moni – acum am vazut mesajul tau …Vaaai da ce performante super, eu ma pregatesc sa organizez si petecere de gravidie, sa stii
Cand faci ET ?
Anita – Iosup ti-a zis ca sunt spermatozoizi ...adica se produc. Din cate inteleg eu, e azoo de obstructie, cauzata probabil de formatiunile chistice din epididim. Deci ei exista dar nu pot sa iasa...
Asta inseamna ca ai nevoie de MESA – adica o punctie la nivelul epididimului. Din cate am citit asta e cu cea mai buna rata de succes pt ca in epididim sunt cei mai buni spermatozoizi
Habar n-am de preturi, daca vrei la noua clinica a lui Tutu nici nu cred ca sunt finalizate preturile
Vezi ca ei vor avea un test acolo IMSI – f util pt cele in situatia noastra, e o modalitate de a vedea mult mai detaliat spermatozoizii