Azoospermie - cap 24 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns csana spune:

SCUZE PENTRU CIFRELE CARE APAR INSERATE PRINTRE CUVINTE CRED CA E DIN CAUZA FAPTULUI CA AM FOLOSIT DIACRITICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

rocsana, eu zic ca de la 0 la 100 mii e bine. Ideea e sa aveti un tratament bun. Nu s-au descoperit cauzele azoospermiei? Ceva de genul varicocel cum am mai vazut pe forum. S-a facut operatie si dupa 3-4 luni spermograma de invidiat .
Sa nu te lasi, ca o sa aveti copilul vostru. Nu cred ca e momentul sa te gandesti la donator atata timp cat se gasesc cativa gigeii buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor,sotul a fost diacnosticat cu azoospermie acum 7 ani de Moisa de atunci n-am mai facut nimic ca daca am auzit ca are 0 am zis ca nu mai e nimic de facut,pina anul asta cind mi-am bagat net si am dat de forumul asta bun si de voi bineinteles.Dupa un tratament dat de voi i-am dat sotului,la 3 luni facem spermograma si iata cum iese-volum,3-6 ml,aspect,lichid gros,culoare-alb-galbui,ph,7,8-8,2,mobilitate,hipokinezie-akinezie-hiperkinezie,longevitate,1 ora-90%,2 ore-80%,4 ore-63%,concentratia-40,000-200.000mm3>hiperspermie,<oligospermie,pina in 30% spermatozoizi anormali, ce zice-ti?cum e?Dupa alte 3 luni de tratament ne-am dus la dr.Matei pt. o noua spermograma si stupoare dinsa n-a mai gasit nimic in asta chiar in fata noastra a analizat proba chiar si a centrifugat-o si a zis ca nu vede nimic l-a pus pe sot sa-si faca hormonalele si echo testicular la dr.Iosup chiar dinsa ne-a spus sa mergem acolo.Hormonalele sunt bune si echo arata asa-epididim-cap, trunchi si coada de dimensiuni si aspect normal bilateral doua formatiuni chistice cap epididim dr.cu dimensiunea de 2,9 si 4,5 mm, cu acestea ne-am dus la profesor Felberg nu prea am inteles bine ca vb.engleza,dar am vazut pe dr.Matei ca scria pe o foaie MESA SI ICSI ,a zis ca numai prin medoda asta vom avea copilul nostru ce inseamna si cit ar costa,sotul in copilarie a avut o infectie urita dupa cum spune el l-a pus cineva sa se masturbeze cu laptele cucului si a facut infectia a tratat-o atunci va rog da-ti-mi niste raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pisixcel ma bucur sa te vad optimista!!
Chiar ne dai doza de optimism de care avem nevoie.
Pup si eu, si mie mie dorulet si va urmaresc cu drag!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

simonete-multumesc frumos! Am notat! Ar fi bine Moni sa treci informatia pe prima pagina poate e de folos si altora!
didi-anda-nu stiu cate spermograme ati facut voi...insa noi de-alungul anilor am facut destule plus o experienta la Fiv... din care am avut ceva de invatat!In cazul sotului meu mult mai bune ies spermogramele facute f. repede una dupa alta chiar si in aceeasi zi ( a doua proba iese mai buna decat prima) . Dar repet acesta este cazul nostru!Nu ma pronunt referitor la alte cazuri!
rocsana-si eu zic sa mai perseverati...sa mai mergeti pe firul apei sa gasiti totusi buba!Vezi ca branca ursului combinata cu alte chestii la unii barbati nu a facut bine!
Anita- offf... asa e Moisa nu stie sa se poarte cu oamenii dar sa stii ca ...desi nici cu sotul nu s-a purtat diplomat cand i-a dat frumoasa veste cu multi anisori in urma...a facut cea mai corecta si mai aproape de realitate spermograma!Cu diverse tratamente facute pe o perioada mai scurta aceasta se mai poate imbunatati nitel ca apoi sa o ia iar la vale!Din pacate la soti trebile sunt mult ma greu de remediat decat la madame! Daca ti s-a spun aceasta concluzie Fiv cu MIMSI sau cum i-o zice...inseamna ca asta ar trebui sa faceti!

Moni , pisix, copilutzu, ella, ioana,andra,ciripel,bytzi,dear bambie,vrembebic, eva...offf ca am obosit..si toate fetele inclusiv cele gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele, multumiri pt incurajari!nu stiu ce sa mai cred despre branca ursului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragelor!
Desi, scriu rar, sa stiti ca, va citesc in fiecare zi!

Csana, referitor la branca ursului, nici noi, nu am avut rezultate bune, din contra, dupa 3 luni de tratament, de la 0.5 ajunsesem la 0.1. Asa ca, l-am intrerupt.
In nov, urmeaza sa facem spermograma, sa vedem, daca dupa 3 luni de maca si l-carnitin sunt ceva imbunatatiri!

Noi luni, mergem sa facem cariotipul si microdeletiile. Voi, care microdeletii le-ati facut, 6 sau 20 microdeletii?

Va dulce pe toaeee!!!!!! Nu mai enumar, ca nu vreau sa omit pe cineva!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si la noi a avut efect invers branca ursului si am renuntat la ea. Oricum sotul nu o suprta deloc, avea dureri foarte mari de cap, ameteli, picioarele si mainile foarte reci tot timpul si alte chestii.
In alta ordine de idei, desi eram pe punctul de a renunta, vad ca sotul a luat taurul de coarne (sper sa nu-i treaca prea repede) s-a gandit el mai bine si vrea sa refaca spermograma tot la dr. Matei Dupa ce mi-a scos peri albi ca nu mai e buna proba dupa atat de mult timp, si nu mai face spermograme prin bucuresti la dr. foarte cunoscuti, acum ar vrea sa mearga la spital, sa si discute cu ea, cred ca s-a hotarat sa continuam cu ea atunci cand i-a vazut parafa "cercetator stiintific" Asa ca trebuie sa-mi pregatesc bine de tot nervii, sa fac ceva yoga pentru relaxare si sa organizez o noua excursie la dr. Matei, desi de data asta cred ca-l voi lasa pe el sa se ocupe de programare, sa nu mai dea vina pe mine daca nu reusim nici acum
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dear-bambi pe noi dr Damian ne-a trimis la Medlife pt cariotip si microdeletii cromozom y (dr nu ne-a scris care caci stiu aia de la lab despre ce e vorba))si de acolo ne-au zis ca se cheama fish ca asa ii intrebam si eu la telefon care microdeletii y 6 sau 20 si costa 8 mil la un loc,la genetic lab costa 7,5 mil...am avut si noi prog la medlife dar nu le-am mai facut caci am renuntat la biopsie ca sansele noastre erau 0..mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

bytzi, saru'mana!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput