Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 18
csana spune:
SCUZE PENTRU CIFRELE CARE APAR INSERATE PRINTRE CUVINTE CRED CA E DIN CAUZA FAPTULUI CA AM FOLOSIT DIACRITICE![]()
Moniland spune:
rocsana, eu zic ca de la 0 la 100 mii e bine. Ideea e sa aveti un tratament bun. Nu s-au descoperit cauzele azoospermiei? Ceva de genul varicocel cum am mai vazut pe forum. S-a facut operatie si dupa 3-4 luni spermograma de invidiat
.
Sa nu te lasi, ca o sa aveti copilul vostru. Nu cred ca e momentul sa te gandesti la donator atata timp cat se gasesc cativa gigeii buni.
ANITA75 spune:
Fetelor,sotul a fost diacnosticat cu azoospermie acum 7 ani de Moisa de atunci n-am mai facut nimic ca daca am auzit ca are 0 am zis ca nu mai e nimic de facut,pina anul asta cind mi-am bagat net si am dat de forumul asta bun si de voi bineinteles.Dupa un tratament dat de voi i-am dat sotului,la 3 luni facem spermograma si iata cum iese-volum,3-6 ml,aspect,lichid gros,culoare-alb-galbui,ph,7,8-8,2,mobilitate,hipokinezie-akinezie-hiperkinezie,longevitate,1 ora-90%,2 ore-80%,4 ore-63%,concentratia-40,000-200.000mm3>hiperspermie,<oligospermie,pina in 30% spermatozoizi anormali, ce zice-ti?cum e?Dupa alte 3 luni de tratament ne-am dus la dr.Matei pt. o noua spermograma si stupoare dinsa n-a mai gasit nimic in asta chiar in fata noastra a analizat proba chiar si a centrifugat-o si a zis ca nu vede nimic l-a pus pe sot sa-si faca hormonalele si echo testicular la dr.Iosup chiar dinsa ne-a spus sa mergem acolo.Hormonalele sunt bune si echo arata asa-epididim-cap, trunchi si coada de dimensiuni si aspect normal bilateral doua formatiuni chistice cap epididim dr.cu dimensiunea de 2,9 si 4,5 mm, cu acestea ne-am dus la profesor Felberg nu prea am inteles bine ca vb.engleza,dar am vazut pe dr.Matei ca scria pe o foaie MESA SI ICSI ,a zis ca numai prin medoda asta vom avea copilul nostru ce inseamna si cit ar costa,sotul in copilarie a avut o infectie urita dupa cum spune el l-a pus cineva sa se masturbeze cu laptele cucului si a facut infectia a tratat-o atunci va rog da-ti-mi niste raspunsuri
copilutzu spune:
Pisixcel ma bucur sa te vad optimista!!
Chiar ne dai doza de optimism de care avem nevoie.
Pup si eu, si mie mie dorulet si va urmaresc cu drag!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
danyalo spune:
simonete-multumesc frumos! Am notat! Ar fi bine Moni sa treci informatia pe prima pagina poate e de folos si altora!
didi-anda-nu stiu cate spermograme ati facut voi...insa noi de-alungul anilor am facut destule plus o experienta la Fiv... din care am avut ceva de invatat!In cazul sotului meu mult mai bune ies spermogramele facute f. repede una dupa alta chiar si in aceeasi zi ( a doua proba iese mai buna decat prima) . Dar repet acesta este cazul nostru!Nu ma pronunt referitor la alte cazuri!
rocsana-si eu zic sa mai perseverati...sa mai mergeti pe firul apei sa gasiti totusi buba!Vezi ca branca ursului combinata cu alte chestii la unii barbati nu a facut bine!
Anita- offf... asa e Moisa nu stie sa se poarte cu oamenii dar sa stii ca ...desi nici cu sotul nu s-a purtat diplomat cand i-a dat frumoasa veste cu multi anisori in urma...a facut cea mai corecta si mai aproape de realitate spermograma!Cu diverse tratamente facute pe o perioada mai scurta aceasta se mai poate imbunatati nitel ca apoi sa o ia iar la vale!Din pacate la soti trebile sunt mult ma greu de remediat decat la madame! Daca ti s-a spun aceasta concluzie Fiv cu MIMSI sau cum i-o zice...inseamna ca asta ar trebui sa faceti!
Moni , pisix, copilutzu, ella, ioana,andra,ciripel,bytzi,dear bambie,vrembebic, eva...offf ca am obosit..si toate fetele inclusiv cele gravidute 
dear_bambie spune:
Buna, dragelor!
Desi, scriu rar, sa stiti ca, va citesc in fiecare zi!![]()
Csana, referitor la branca ursului, nici noi, nu am avut rezultate bune, din contra, dupa 3 luni de tratament, de la 0.5 ajunsesem la 0.1. Asa ca, l-am intrerupt.
In nov, urmeaza sa facem spermograma, sa vedem, daca dupa 3 luni de maca si l-carnitin sunt ceva imbunatatiri!
Noi luni, mergem sa facem cariotipul si microdeletiile. Voi, care microdeletii le-ati facut, 6 sau 20 microdeletii?
Va 

dulce pe toaeee!!!!!! Nu mai enumar, ca nu vreau sa omit pe cineva!![]()
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
RalMar spune:
Si la noi a avut efect invers branca ursului si am renuntat la ea. Oricum sotul nu o suprta deloc, avea dureri foarte mari de cap, ameteli, picioarele si mainile foarte reci tot timpul si alte chestii.
In alta ordine de idei, desi eram pe punctul de a renunta, vad ca sotul a luat taurul de coarne (sper sa nu-i treaca prea repede) s-a gandit el mai bine si vrea sa refaca spermograma tot la dr. Matei
Dupa ce mi-a scos peri albi ca nu mai e buna proba dupa atat de mult timp, si nu mai face spermograme prin bucuresti la dr. foarte cunoscuti, acum ar vrea sa mearga la spital, sa si discute cu ea
, cred ca s-a hotarat sa continuam cu ea atunci cand i-a vazut parafa
"cercetator stiintific" Asa ca trebuie sa-mi pregatesc bine de tot nervii, sa fac ceva yoga pentru relaxare si sa organizez o noua excursie la dr. Matei, desi de data asta cred ca-l voi lasa pe el sa se ocupe de programare, sa nu mai dea vina pe mine daca nu reusim nici acum![]()
la toate fetele
bytzi spune:
dear-bambi pe noi dr Damian ne-a trimis la Medlife pt cariotip si microdeletii cromozom y (dr nu ne-a scris care caci stiu aia de la lab despre ce e vorba))si de acolo ne-au zis ca se cheama fish ca asa ii intrebam si eu la telefon care microdeletii y 6 sau 20 si costa 8 mil la un loc,la genetic lab costa 7,5 mil...am avut si noi prog la medlife dar nu le-am mai facut caci am renuntat la biopsie ca sansele noastre erau 0..mult succes
dear_bambie spune:
bytzi, saru'mana!

aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."