Cum gasesti o persoana ?

Cum gasesti o persoana ? | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Caut o persoana din Germania pe care nu am mai vazut-o de foarte multi ani. E vorba de fostul meu diriginte din scoala generala. Stiu ca e stabilit in Germania si tare as vrea sa il gasesc sa putem vorbi. Cum as putea face asta ? Ma poate ajuta cineva ? Ar mai fi de mentionat ca nu stiu nici ince oras locuieste, nici macar landul in care este.
Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Primul gand care imi trece prin cap ar fi sa incerci sa-l cauti pe google dupa numele lui. Ca sa fie o cautare mai sigura, pune numele lui intre gilimele. Adica sa arate ,de exemplu, ceva de genul asta "Pop Gheorghe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

De ce intre ghilimele? E vreo diferenta? Nu stiam chestia cu ghilimelele ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Daca e intre ghilimele, se limiteaza cautarea la numele intreg...daca tastezi in google pop gheorghe fara ghilimele, o sa iti dea rezultate si cu pop si cu gheorghe separat...dar daca pui ghilimele o sa caute ca si un intreg...Incearca sa dai un nume cu ghilimele si apoi fara...uita-te in dreapta si la numarul rezultatelor. sa vezi ca intre ghilimele sunt mai putine(pentru ca se limiteaza cautarea)si la fara ghilimele o sa fie mai multe(e mai extinsa dar nu neaparat mai buna pt tine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Daca are nr trecut in cartea de telefon, ai sanse mari sal gasesti, chiar de nu stii orasul. Daca e dat la "secret" sau nu e pe Telekom.........nu prea stiu cum dai de el.

Incearca intai aici: www.telefonbuch.de

Daca nu te descurci, da un PM cu numele lui si incerc sa te ajut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihor

Daca e intre ghilimele, se limiteaza cautarea la numele intreg...daca tastezi in google pop gheorghe fara ghilimele, o sa iti dea rezultate si cu pop si cu gheorghe separat...dar daca pui ghilimele o sa caute ca si un intreg...Incearca sa dai un nume cu ghilimele si apoi fara...uita-te in dreapta si la numarul rezultatelor. sa vezi ca intre ghilimele sunt mai putine(pentru ca se limiteaza cautarea)si la fara ghilimele o sa fie mai multe(e mai extinsa dar nu neaparat mai buna pt tine)

Multumesc pt. explicatie ... nu stiam ...

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Incearca la scoala, poate mai e vreun profesor care tine legatura cu el sau poate are adresa unei rude de-a lui.

Mergi la inceput