Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Daca la urmatoarea petrecere nu te mai invita.. sa nu intrebi de ce... Sanatate maxima! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
tocmai am sters mesajul cu pricina,voiam sa-l editez intr-un mod mai putin interpretabil...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
papanashule, nu trebuie sa stergi nimica, carpatina a vrut doar sa faca jocul fetelor (ala cu scorpia)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
l-am pacalit sa ia sirop nurofen cu miere, ii place mierea, aseara i-am dat prima data.
la party tragera haleala de pe mese de ziceai ca n-a mancat de o saptamana,l-am prins cu placinta cu fructe, bulete de cartofi, o bucata de friptura abadonata , salata verde, clatita. i-am dat si un pic din tort, din blat adica, cred ca manca o portie intreaga daca-l lasam.
a mancat din paminatul de flori, avea pamant si-n maneca, avea gura plina, mainile la fel. asta in cateva clipe in care l-am scapat din oki ( si l-am prins tot acolo, Yaia,
)
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alina.clau spune:
Buna,fetelor!
Am vazut cateva poze de la petrecere si imi pare tare rau ca nu am ajuns.De 3 sapt o tinem cu mucisori la greu si nu puteam expunem copii petrecareti la microbii Andrutei.Anul viitor promitem sa nu lipsim!![]()
Se vede ca v-ati distrat si ati socializat un pic.
pupici
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
papanash spune:
Carpatina, ce face trandafirasul ?
Maria, multumim de jucarie, sa stii ca se joaca cu ea.Punguta aia cu piese mici n-am desfacut-o inca, deocamdata e bine cu cercurile colorate, incepem sa invatam culorile . N-ai spus unde era cercelul ?
apropo de jucarii, noi am cumparat o omida cantatoare si care numara pana la 5, imi pare rau ca n-am pus si o felicitare in ea de la Ghighi, asa , ca amintire de la party de 1 an.
filme Ghighi
gabitz78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
tocmai am sters mesajul cu pricina,voiam sa-l editez intr-un mod mai putin interpretabil... ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
ma miram eu....cam am dat 5 pagini in urma sa vad mesajul...si nu era..
eu ti-o dau nitel....poate cine stie?
pupare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
aniast72 spune:
Dragele mele, stiti vorba aia: Ori la bal ori la spital? Ei, eu am fost si colo si colo. Adica am fost ieri la party unde ne-am simtit tare bine (fi-miu a stat cam pitit si a aparut doar intr-o singura poza in departare) apoi am fost intr-o vizita la fratele si cumnata mea (doar parcasem masina in fatza blocului lor...) si dupa asta, in drum spre casa am trecut pe la betty78 unde m-a apucat o hemoragie care m-a bagat in sperieti. In a doua secunda Betty a sunat la Euroclinic, iar sotul ei m-a dus de urgenta la spital. Diagnosticul este: un hematom de aproape 3 cm care a provocat sangerarea. Ieri seara am facut un Gravibinon, am fost super norocoasa ca l-am gasit pt ca nu se mai produce de aproape un an de zile drept urmare a disparut din toate farmaciile iar prietena care mi l-a dat l-a pastrat de acum un an si jumatate dupa un tratament de sustinere a sarcinii. Astazi am fost din nou la echo (la Bucuresti) la dr Vladareanu (cu care l-am nascut si pe Vladi) si m-a mai linistit, mi-a spus ca deja hematomul este in regresie dar trebuie sa continui cu utrogestan si cu repaos total (la pat). Imi este f greu pentru ca sotul meu trebuie sa se ocupe de absolut tot ce inseamna gospodarie, imi aduce mancare la pat si se ocupa exclusiv de Vladi. Nu am stare sa stau degeaba cand stiu ca el trebuie sa faca tot.
Asadar n-am putut sa savurez amintirile despre petrecere dar pot acum sa le multumesc organizatoarelor, sa le felicit din inima, totul a fost de exceptie.
Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
gabitz78 spune:
andreea - of, ai mare grija de tine si de bb din burtik!
papanash,sabina - insanatosire grabnica.
de sllippers mai stie cineva ceva?????nu mai are timp sa treaca pe la noi sau s-a intamplat ceva?????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
greyeras spune:
Papanash insanatosire grabnica. Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi.
pentru tine si Ghighi.
Andreea sa dea DD sa fie totul bine. Ai grija de tine si de bb. 
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Vroiam sa multumesc si eu pentru jucarie, am primit un trenulet tare dragut pe care Adelina il apreciaza foarte mult. Sa vedem, cat o tine. Pusese ea ochii si pe trenuletul lui Andrei de Rox, dar ..... apropo nu l-am luat noi.![]()
Cadoul nostru cred ca se duce la Vlad de Isabeluta, parca nu mai stiu sigur, noi am luat un set muzicak, numai bun de facut galagie.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)