Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
am zacut la pat, nu pot sa vorbesc, asa de tare ma doare-,n gat,Ghighi e racit de are mucii gramada, nu vrea sirop, ceai,etc. l-am tinut azi-noapte-n brate la verticala sa poata dormi ca altfel nu respira bine si se trezea. nu stiu de la ce, am simtit la un moment dat aerul rece ff puternic fix in moalele capului dar am fugit de-acolo.revin ca vrea ceva ghighi si iar plange, a plans mult azi, chiar si in brate plangea cand scapa biscuitele sau altceva.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
prisi spune:
am venit si eu un pic pe aici
de fapt in trecere pe acasa sa ma pregatesc si sa iau biberoanele cu mine , ma duc sa dorm la socri ca sa nu ma trambalez maine cu copilul pana la ei cu noaptea in cap, sotu e plecat in delegatie si am ramas de serviciu
, o sa incerc sa mai intru si diseara dupa ce se culca Miru numai ca acolo avem vechiul calculator si fac tastele alea un zgomot , iar d-ra abia asteapta sa-l vada deschis sa sara pe tastatura ![]()
in rest vad ca aveti polemici vis-a-vis de care e mai scorpie si mai ""neagra in cerul gurii"" ![]()
dar eu stiu sigur ca nu e nici una din fete, sunt niste dragute si niste dulci cu sfaturi si cu vorbe bune in momentele noastre de tristete si pentru asta va multumesc la toate ca-mi ridicati moralul de fiecare data cand deschid paginuta mea draga si chiar daca nu reusesc sa scriu de fiecare data sunt aici sau in imediata apropiere
asa ca va trimit la fiecare cate un
ic si o 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
i-am facut un bibe si papa acum.
Rox,n-am abandonat proiectul, doar ca l-am amanat putin. Am recuperat azi telefonul, era in sifonier , nu pot sa vb ca ma doare rau gatul.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash am zacut la pat, nu pot sa vorbesc, asa de tare ma doare-,n gat,Ghighi e racit de are mucii gramada, nu vrea sirop, ceai,etc. l-am tinut azi-noapte-n brate la verticala sa poata dormi ca altfel nu respira bine si se trezea. nu stiu de la ce, am simtit la un moment dat aerul rece ff puternic fix in moalele capului dar am fugit de-acolo.revin ca vrea ceva ghighi si iar plange, a plans mult azi, chiar si in brate plangea cand scapa biscuitele sau altceva. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
offf, multa sanatate si insanatosire grabnica
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash Am vrut sa fur 2 pitici de la party, pe Gheo si pe Eliza. |
Daca la urmatoarea petrecere nu te mai invita.. sa nu intrebi de ce...
Sanatate maxima!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
| citat din mesajul lui prisi a mai neagra in cerul gurii |
Roxana e aia cu negru...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sabina
Roxana e aia cu negru... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
bhaiiii , vezi ca inca nu am plecat
nurorii 

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
Papanash, sanatate, rapid de tot! Ma indoiesc ca e de la AC, nu cred ca se raceste in halu asta in cateva ore, oooof.
Si Gh pare nitel mucios, dar el posibil sa fi luat de la Sofia.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Sabinutza, hai ca asta-itare de tot .
Acu nu sunt scopia odiseei, da sunt scorpia intregului forum ![]()
![]()
![]()
![]()
Apropos de impresii din astea, eu sunt f buna prietena cu o tipa care nu mai intra pe DC, Conchita. Baaaai, ce frica imi era si mie de ea la inceput ![]()
Imi parea mult prea desteapta si imi era frica sa creada ca-s tampita:))))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
AYUMI spune:
Ce poze frumoase de la petrecere!Si filmuletul cu diaspora a fost superb.Imi pare rau ca nu am putut fi si noi,imi cer scuze...dar nu i-am putut prinde pe gemeni in toane bune sa ne filmam.
Cand era unul nu era celalalt,si invers.
Multumim pentru voturile de la concursul de mirese.As vrea sa pun si eu linkul la semnatura,dar nu stiu cum asa ca il las aici.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3