Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 11
alinkav spune:
Neata fetelor!
Si noi suntem demult la munca.
Mii de multumiri fetelor pentru devotamentul, timpul pierdut si nopti nedormite, ca petrecerea sa fie un succes.
Multumim frumos ptr cadoul oferit, ptr felicitarea frumoasa si filmuletul reusit!A fost o surpriza nemaipomenita.
Toate fetele cu care am comunicat au fost dragute, frumoase, niste mamaici super!
Toti copilasi sunt frumosi, cuminti, si ce mai conteaza ca unii sunt bipezi, iar altii inca merg de a busilea, cu totii s-au distrat de minune!
Am fost foarte multumita de baiatul meu, de care nu am avut nicio grija, care s-a jucat cu copii, nu i-a necajit, am avut doar grija Oliviei, care era o curioasa, trebuia sa vada tot ce se intampla. De 2 ori mi-a scapat intr-o secunda din ochi, dar am prins-o!![]()
Abia astept si DVD-ul.
si o zi reusita!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
prisi spune:
Cecilia
micutului Cristi, sa treaca repede si sa nu fie nik grav , de altfel sa nu fie nici la noi
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Remarcasem noi ca disparusei de ceva timp, dar nici prin cap nu ne-a trecut ca ai fii tot dupa canapea. |
Auzi, nu poti verifica daca Adimercedes e pe acolo (dupa canapea adica)? Si laviniaN, melaniatud, danielle05...ma mai gandesc...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, primesti si tu CD, stai linistita. Eu nu prea am mancat tort, ca zau ma gandeam si la tine. Am dat cateva lingurite copiilor si cam atat, cu unul intr-o parte si altul in alta. Dar nu mi-a stricat sa ma abtin ca am pus 2 kg pe mine si nu imi convine. Asa ca ai grija cu rumele alea sa nu cumva sa ajunga gogosile la mine, ca eu chiar vreau sa ma tin departe de ele. |
M-am linistit acum...da' si poster si felicitare si diploma? Sau de alea nu merit?
Auzi, si ai grija sa nu o iei pe rumele mele cu kg, da?
Poze
prisi spune:
eu nu stiu cum sa descarc pozele de pe webshot sau picassa, poate au fetele timp sa le puna si pe mailul comun, eu le pun diseara daca am net ca tocmai il taiase, am uitat sa-l platesc
trec azi dupa job sa rezolv problema
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Am fost foarte multumita de baiatul meu, de care nu am avut nicio grija, care s-a jucat cu copii, nu i-a necajit, am avut doar grija Oliviei, care era o curioasa, trebuia sa vada tot ce se intampla. De 2 ori mi-a scapat intr-o secunda din ochi, dar am prins-o! Abia astept si DVD-ul. si o zi reusita! |
Ai prins-o tot in ochi?
Stiam eu ca voi, mamele de copiluti mai mari, i-ati vorbit de 'rau' inainte de petrecere, desi ei sunt cei mai cuminti (dar curiosi si energici) copii din lume! Daca erau atomici, ati fi zis 'V-am zis eu!'. Cum au fost cuminti, acum ziceti ca de fapt ati avut cu ei discutii acasa, inainte de petrecere si de aia au fost cuminti! Dar noi stim mai bine ca ei sunt cuminti tot timpul!
si voua si o saptamana buna!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
gabitz78 spune:
alina - poate ne mai vedem cu copiii, ca mi s-a parut ca alex si stef s-au inteles bine pana la urma.![]()
yaia - sa stii ca fii-mea dormea in carucior!![]()
pupici dulci tuturor.si eu abia astept dvd-ul...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Ai prins-o tot in ochi? Stiam eu ca voi, mamele de copiluti mai mari, i-ati vorbit de 'rau' inainte de petrecere, desi ei sunt cei mai cuminti (dar curiosi si energici) copii din lume! Daca erau atomici, ati fi zis 'V-am zis eu!'. Cum au fost cuminti, acum ziceti ca de fapt ati avut cu ei discutii acasa, inainte de petrecere si de aia au fost cuminti! Dar noi stim mai bine ca ei sunt cuminti tot timpul! si voua si o saptamana buna! |
Am avut ceva emotii inainte, si chiar inainte sa intram in sala am avut ceva discutii cu el, sa se comporte frumos, dar sincera sa fiu, erau atatea jocuri pe acolo, ca era ocupat mai mereu.
Sa stii ca vineri, a venit de la gradi si ne-a anuntat oficial
Asa ca sunt mandra de baiatul meu!
Alina,
alinkav spune:
Gabi, cu siguranta!Am vazut ca au avut si ei discutii ca intre baieti, ca pana la urma au stat la colorat, de a venit Alex murdar pe camasa de carioci.
Alex daca e obisnuit cu Olivia(fiind bb), s-a inteles bine cu ceilalti pitici.![]()
Alina,
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - sa stii ca fii-mea dormea in carucior! |
Eu l-am vazut pe Robert de Mad dormind...sau sa fi fost Tudor de urmy...iaca nu mai stiu sigur, parca Robert totusi...daca vrei sa-ti spun sigur, ma duc si cauta in urma, sa stii!
Edit: Pe Eliza eu am vazut-o in picioare, sa stii!
Poze