FIV 195

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

hi fetili
azi am avut un et de 2 embryo's amandoi de 5 celule , sa speram ca se prind amandoi .....sau macar 1 peste 14 zile testul (daca nu-mi vin blestematii ) pana atunci
un wk fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Gata, puiutii sunt la purtator 2 embrionasi frumosi, frumosi, unul cat.A si unul cat.B. dr a zis ca suntem norocosi, ca din 2 fertilizati, au iesit 2 asa frumosi...

Da, Kora, la 48 de ore si eu m-am mirat, dar cred ca le-a fost teama sa riste mai mult...

Am primit celebrele deja 6 utrogestane pe zi+ceva ce mie mi s-a parut inedit,nu stiu daca am mai auzit: 1 pen de decapeptyl, de facut in z3 de la et. dr zicea ca ajuta la implantare... am zis ca nu-mi mai bat capul, ca si asa nu inteleg mare lucru din asta si execut dansul

Te pup, Cata, ma bucur ca ai mai trecut un pas si sa dea domnul sa iti mearga bine tot.

Sufletel80,mult curaj!

toate fetele care s-au gandit la mine si mi-au adresat cate o vorba buna (chiar si asa, in gand:) eu am citit mai pe sarite, am avut ceva dificultati cu conexiunea pe laptop si ma intrerupeam f des, asa ca la un moment dat nu mai stiam ce raspunsesem,cui...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hera, fireyes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fireyes eu am facut un Decapetyl de 0,1 mg in ziua 3 dupa ET; are acelasi efect ca si Pregnylul si ajuta la implantarea embrionului(lor) ... iar acum sunt fericita posesoare a unei burtici ce tocmai a intrat in 24 de saptamani!
Fii optimista si crezi in tine si in micutii tai! Mult noroc!

23+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

zisaCami sau fetele care stiu , Dacepetyl este unul si aceiasi cu Decapeptyl ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Hera nu am auzit de Dacepetyl ... dar Decapeptylul ( mai sus am mancat un p ) este Triptorelin (Decapeptyl® SR, Gonapeptyl Depot®).
Mult succes!

23+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

De ieri de la ora 14.00 suntem sase intr-unul si culmea tot mai incapem in pat!
Impreuna cu dr. Cocei am hotarat sa punem toti cei cinci embrionasi -3 categoria A cu 4,6 si 8 celule si doi categoria B cu 6 si 8 celule. Testul va fi pe 30.10, cam cu o luna inainte de ziua mea, dar zau daca ma supar daca primesc cadoul cu asa avans.
Dr. Cocei a hotarat sa-mi reduca doza de utrogestan la 4 / zi si sa-mi lase doar o fiola de injectabil de 25 mg/zi. A insistat foarte mult pe faptul ca progesteronul in exces provoaca avort spontan si oricum limita maxima e la carte de 30 ng/ml. M-am hotarat sa o ascult si sa-i urmez indicatiile ~ pana la urma stie mai multe decat noi toate in domeniul asta. A fost foarte profi si draguta pe tot parcursul procedurii.
Ne-a aratat si embrionsii pe monitor spre disperarea Profesorului caruia nu-i mai venea pacienta la ET.
S-a marit in schimb doza de estrofem la 4 mg / zi si am primit si trombo-ass de 75 mg 1 pastila la 2 zile.Aici am o mare problema ca la vreo 2 farmacii mi-au explicat ca nu exista trombo-ass de 75 mg ci numai de 50 sau 100 asa ca acum inrosesc tel la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Nusy - Multumesc pentru sfat!
Fireyes, hera 01 - Tinem pumnii pentru embrionasi sa le placa la mami in burtica!
Sufletel 80 - Multumim pentru cuvintele tale frumoase. Sunt constienta ca Dumnezeu stie ce este mai bine pentru fiecare dintre noi si ne da fiecaruia dupa puteri. Numai ca la fiecare incercare speranta creste, ca poate-poate acum se intampla minunea.
Catalina - Te asteptam cu doua comori de la greci!
Kora - Sa fie un start norocos! Si mie imi spusese dr. Dracea acum ceva timp ca Z1 e prima zi in care e efectiv rosu si nu rozaliu.
Moniland - Deci vor fi austrieci! Multa bafta!
zisa cami - Sarcina usoara si bebe sanatos! Ne bucuram ca nu ne-ai uitat!
xrysya - mamica frumoasa si bebei dragalasi! Poate ne ajuti si cu un nr. de tel de la clinica.
Felicia - Am dus materialele la Giulesti despre petitia noastra, dar m-am convins ca traim in tara pe care o meritam din plin. Nici daca ceream banii nu cred ca intampinam atata neincredere ca sa nu spun ostilitate - si erau fete care asteptau la cabinetul de FIV nu asa aiurea prin spital. Marea majoritate a reactiilor a fost ceva de genul :"ce sa se schimbe cu asta, nu o sa se rezolve nimic, etc". Am incercat sa dau fiecarui cuplu o foaie, le-am explicat pe scurt despre ce este vorba si am mai lasat unele pe mesele din zona (pe care pana la urma le-a adunat femeia de serviciu, broscorodind la adresa nesimtitei care le-a intins pe acolo!). Nu stiu chiar ma gandeam ca daca erau frumos colorate poate avea un alt impact, dar acasa n-am avut imprimanta color.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dariela, 6 intr-un pat... banuiesc ca sotul nu mai are loc pe acolo!.
Ca despre reactia cuplurilor de la Giulesti.. nu ma mai mira nimic, nici pe mine, in tara asta...
Hera, Fire, felicitari pt embrionasi, macar unul sa ramana in burtica 9 luni! (unul la fiecare, of course)
Kora, sa fie intr-un ceas bun startul!
iazminn, si eu am abut de fiecare data foliculi musi putine ovocite, dr Cocei mi-a zis ca probabil e o "predispozitie" a mea la chisturi...
Pisix, am citit pe la alte subiecte ca ai plecat deja spre austria, tin pumii stransi, stransi, sa fie bine!
Weekend placut tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela wow!!!Te-ai gandit cum ar fi sa se prinda 3-4?Tin pumnii!

Eu am fost la BIOS de dimineata si am facut FSH si estradiol,astept rezultatele pe la ora 13.30.Dar am facut deja la ora 10.30 1/2 diphe pentru ca m-am gandit ca nu are rost sa astept pana vin rezultatele.
Apoi am sa ii trimit sms d-nei dr. Cocei cu rezultatele analizelor.

M-ati pus pe ganduri cu decapeptylul acela in ziua 3 dupa ET.E totuna cu dipherelinul nostru?Am sa o intreb pe Cocei despre asta.Dariela nu e tarziu sa o suni si tu pe Cocei sa o intrebi.

Va pup pe toate si tin pumnii fetelor in asteptare!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput