Comori de nov-dec04'(188)
Raspunsuri - Pagina 8
fulguletz spune:
cuscraaaaaaaaaaaaaaa, cu shoo a la cremurile tale ...mi s-a facut o pofta de dulce...iata cum ajung iar din fulguletz fulguloi![]()
mey, da formele pt coji de unde le ai?
onitza, de pe 10 noiembrie sunt la termen...DPN ar fi 24 nov., da eu sper sa am un scorpion in casa
, de variatie..![]()
mey dar daca iti iese un nataliu?
otilico, mai traiesti? de fapt stiu ca mai traiesti ca mi-am aruncat un ochi la odisee si am vazut ca ai scris ceva...
cine vine sa te ajute cand nasti? sotzu sau mama ta?
onitza spune:
FULGULEEE, chiar azi ma intreba tata de ce nu ma apuc de facut un "Ionel"!
...ca tot s-a dat legea cu 85 % din salariu pentru proaspetele mamici.
...dar ntz, ntz, ntz, io zic ca va fi Natalia, asa simt io!!! Dar daca iese Nataliu, va fi surpriza si mai mare!!!!
...si va fi la fel de dorit ca fetita.
Hai mai ai un picut si scapi de burtoi, dureri, kilogramele se vor duce rapid cu doi copilasi in grija si nopti nedormite, esti pe ultima suta de metri. Abia astept sa ne povestesti prima intlanire cu Eric! 
FELIS, sper sa apuci sa citesti, din pacate se amana intalneala de maine la cafea, am o situatie relativ urgenta de rezolvat de dimineata si dupa ce il duc pe Paul la gradi, fug in oras. Lasam pe wee, abia ne linistim cat de cat cu serviciul. Maine voi fi chiar numai pe fuga, sa rezolv urgent un client si apoi sa platesc rata la casa si ce-o mai fi!
Se vede ca e vineri, intotdeauna cea mai aglomerata zi cu serviciul. ![]()
MIRIA, iti intri in ritm rapid, sunt convinsa mai ales ca de sapt viitoare se anunta treaba multa, cum spuneai.
OTILIA, cum te mai simti?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mirandolina spune:
Buna dimineata fetelor! ![]()
Va tot citesc de la inceputul capitolului, dar zau daca apuc sa si raspund
Totusi asta seara nu m-am putut abtine din cauza shourilor cu crema la care am salivat fara rusine
Nu am inteles care era faza cu cana si capacele, adica cum se pot obtine respectivele capace, insa am sa ma mai documentez.
Matei e binisor, desi la mijlocul saptamanii de tratament cu Augmentin a luat iar o serie de muci de la un pitic racit proaspat. Speram ca de luni sa reintre in program de gradi.
Am nevoie de o pila din Austria, daca e vreo fata pe aici, v-as fi recunoscatoare. E vorba de un copil care necesita un medicament de acolo...
Deocamdata atat, stiu ca e scurtut, promit sa fiu la curent, sa nu pierd anuntarea samburicii Natalia
, nasterea Fulguletzului cel mic, revenirea in forta la seriviciu a Mirei
etc
Pup si aveti grija de voi! Sanatate tuturor!
diana2004 spune:
Buna dimineata!Gata cu examenul,sint primar,adica medic primar,sper sa nu mai inventeze astia alt grad profesional ca nu mai vreau sa invat!Acum stau pur si simplu si nu-mi vine sa cred.
Astept sa soseasca si copilul ca tare imi e dor de el.
Am vazut-o pe Andreap cu fetitele ei minunate,pe Fulgu care
tot fulg e desi se da grasuta,am privit cu indiferenta
prajiturile Monicai.
Miria,sa-ti fie de bine reintoarcerea la servici,e bine ca ai colegi tineri asa ca noi
.
miria_cristina spune:
Multumesc!
Ma adaptez eu repede, dar nu-i exact ce vreau sa fac. Am sa vad pe parcurs cum voi "evolua".
Sunt putin in incurcatura pentru ca ce vreau sa fac este intr-o locatie departe de casa, iar ce fac acuma nu este ce vreau eu sa fac, dar este atat de aproape de casa de merg si pe jos.
Tare nehotarata sunt, dar numai mie mi se intampla chestii deastea!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ad_rianna spune:
felicitari diana si sa-ti fie intr-un ceas cu noroc. eu nu stiam ca avem un medic printre noi ![]()
mey nu va suparati pe mine...eu va citesc aproape zilnic dar nu ma pot "aduna" sa raspund. noi suntem ok, doar niste mucisori, sau nasucuri infundate, depinde ![]()
si sa nu uit miria sa-ti fie cu noroc si tie intoarcerea la serviciu
si bataita pt. monica
...doamne cat te admir pt mancarurile tale, nu-ti imaginezi cat ma uit eu pe pozele tale cu mancaruri
si cat mai incerc sa ma inspir...problema e la mine ...ca nu iese de fiecare data si chiar ma straduiesc. mi-ar fi placut atat de tare sa stiu face papa bun
...dar asta e! uneori insa le mai nimeresc sa stii nu sunt chiar "afona" ![]()
sanatate bolnaviorilor si multi 
edit
mihaela cu "ochi verzi"...multumesc ca nu ne uiti
miria_cristina spune:
Am ajuns acasa. Azi a fost si zi scurta si usoara. Asa ca, sunt acasa, mi-am culcat odorul care era venit de la gradi si .... n-am chef de nimic. Toata casa doarme ca si barbatul meu sforaie, ca trebuie sa se odihneasca pentru concert.
Na!
Stau de papusoi ca sa nu fac galagie.
Ar fi trebuit sa ma aranjez si sa ma vopsesc la par, dar o sa fac mai incolo ca nu pot de ei.
Ce e linistea asta pe aici?
![]()
Cristina si D
miria_cristina spune:
Aa, am uitat s ava mai zic ca fii-mea iarasi are muci si nas infundat.
Sforaie de zici ca-i Baba-Cloanta.
Cristina si D
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
cuscra
burtoiul si pe ginerica
ref coji eu le-am facut in formele de briose fiindca trebuia sa-mi iasa toate la fel...insa la fel de bine le poti pune intr-o tava dreapta mare ca sa coci cat mai multe deodata 9iei cu lingurita din compozitie pui in tava lasi spatiu intre ele si e ok)
diana...felicitari 

miria, sanatate Damianei...si ruxi a behait azi noapte de m-a zapacit...cand om scapa de raceli si tuse dau "bairam" ![]()
multumesc tuturor pentru aprecieri...eu sunt pofticioasa rau, da rau de tot...si daca vad ceva lesin daca nu mananc..
asa ca de-aia ma apuc de treaba ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
roserb spune:
Salutare si de la noi.
Nu am mai scris, doar am mai citit si vazut poze, din lipsa de timp.
Andreea, frumoase fete ai, soro, sa va traiasca si sa fie sanatoase! Ce mare a crescut si Sara, cum tece timpul asta...
Diana, felicitari maxime pentru examen! Te admir ca mai ai putere de atata invatat, si eu o sa-mi diversific un pic activitatea si probabil o sa trebuiasca sa studiez , si am un elan....
Fulgule, esti o frumoasa cu burtica, iar de David nu mai zic!
Monica, ma omori cu dulciurile tale. Choux-uri faceam si eu intr-o vreme destul de des, dar m-am cam lenevit - de fapt nu mai am timp si cand am , mi-e lene
. Oricum , tu ,Miha si Aime sunteti in topul gospodinelor!
Noi suntem bine, nu ne laudam cu nimic nou, ne-am intrat intr-un ritm si cu scoala si cu gradinita , acum caut ceva activitati pt Bianca in afara de engleza, si nu gasesc mai nimic sa-mi convina ca orar si sa nu trebuiasca sa bat jumate de oras ca sa o duc...
Paxela, ce mai face Delia? E bine acum?
Miria, iti inteleg dilema legata de servici, dar avand in vedere traficul din Bucuresti, eu as aprecia un servici la care sa pot merge pe jos. Din nefericire in domeniul meu nu gasesc aproape de casa, dar acum sunt cat de cat mai bine pozitionata. Oricum, din punct de vedere profesional, 2008 e unul dintre cei mai buni ani pt mine, imi place tare mult aici si ma bucur ca am facut schimbarea la momentul potrivit. totusi, sunt dimineti in care fac o ora dus si inca una la intoarcere, dar parca nu le mai simt asa rau ca dincolo, din cauza ca (inca) vin cu placere
.
Dana, tu pe unde ai disparut, nu mai zici nimic?
Va doresc we placut !
Roxana&Co