Anul acesta ne-am hotarat sa facem revelionul in Bucuresti la un restaurant....dar nu stim care...
Am vrea sa dansam si sa mancam..sa ne distram...si cam atat.
Aveti idee de restaurante acceptabile ca pret? Recomandati-mi va rog ceva din experienta voastra.
Multumesc.
Nu in Bucuresti...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
eu la "la mama" dar nu i-a placut sotului.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Fetelor multumes de reply...M-am cam...dezumflat
Cristina ce anume nu i-a placut sotului la " La mama"?
mancarea... desi mi-e mi-a placut. Dar el e tare pretentios. Faptul ca a fost foarte ingramadit, si ultimele mese, de fapt nu erau mese cu scaune ci banci ca la berarie, daca se ridicau cei care venisera primii, se ridica tot randul ... cam atat... eu m-am simtit bine ca eram intre colegi de-ai mei. Cred ca am dat vreo 8 milacum 2 ani.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Acum 2 ani (revelion 2006/2007) am fost la Cocosul Rosu in Militari... chiar a fost OK, mancare buna, muzica... ne-a costat cca. 6 milioane parca
Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni
Ma intereseaza subiectul...de fapt, pe mine ma deranjeaza faptul ca inghesuie multa lume, nu ai loc sa dansezi, sa stai ca lumea. Mancarea nu-i o problema, cat si ce poti manca noaptea?
Am doua experiente nu tocmai grozave, poate veniti cu idei...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Si eu mi- as dori sa veniti cu idei , poate ma inspirati si pe mine!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG
Stai ca am prins aici pe cei care vor sa se ghiftuie si sa se imbuibe...pai 1 subiect mai jos se anunta criza mondiala si voi vreti locuri de distractie
Daca ai burta plina, vezi viata in roz...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007