Mamici de Arad (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Sorin. Flavia sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Ioana mea a fost tare fierbinte azinoapte desi ii dadusem nurofen la culcare. I-am pus pe un supozitor de novocalmin pe la 2, dar nu i-a scazut temperatura asa ca i-am dat si Panadol. A dormit toata noaptea lipita de mine si nu ma lasa sa ma intorc nicicum pe partea cealalta, simtea si incepea sa planga asa ca m-am trezit teapana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!
Abia ieri am apucat sa citesc forumul, joi dimineata la 1 ne-am intors de la parintii mei.

La multi ani Tudor si Sorin! Am vazut si eu pozele de la ziua lui Tudor, tare frumosi au fost toti piticii
Gabi, multa sanatate Ioanei, sper sa se faca bine repede!
Clau, daca nu mai apuc sa intru pana luni, iti urez de acum bafta multa la examen si sa ne intalnim in trafic cat mai repede
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, ca de obicei uit de la mana pan' la gura.Revin cand imi amintesc

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani Sorin
Multa fericire alaturi de familia ta.
Flavia l-am vazut saptamana asta intr-o zi pe Bogdi ,era la plimbare cu bicicleta cu doamna care are grija de el(cred) , era interesat de masinuta care tocmai i-am cumparat-o lui David ,atunci o scoteam din cutie, vroia si el , iar doamna i-a zis ca si lui o sa-i cumpere mama lui .
Gabi sanatate Ioanei .Ii plac mult dulcurile din cate vad tort ,bombo ,si mieeee.
Clau bafta pe lui,ca sigur numai apuc sa intru.

Si noi mergem de la 18 la circ ,pe Ivett o lasam cu maica-mea, nu-mi place ca ea nu e cu noi dar vreau sa fiu si cu David,ioi cateodata e greu in stilul asta .

Ma uit acum si la poze .

we placut

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioooooooooooooooooooooi nu mai pot de nervi.
Serban e treaz de la 9 si a dormit de la 11.45 la 12.25 .Acum e langa mine si-mi vorbeste,se mai enerveaza dar de dormit ...din parti.Mela ,cica s-a culcat,dar i-am cumparat oja care se sterge cu apa si de la 15.15 tot vine din 5 in 5 minute sa ma intrebe daca e ora de trezire.Ovi doarme bustean in dormitor,s-au culcat odata . Eu as vrea sa fac schimbul hainelor si papucilor in dulapuri,dar pot?Oricum sunt in toata casa prin dulapuri si eu sunt ca tiganii cu satra,ma mut dintr-o camera in alta ,casa fac conditii de somn pt restul lumii.

Gabi,am vazut pozele ,suneti toti foarte frumosi.Copiii au crescut.M-am distrat cand Alina a spus ca au inceput cei mici sa se cunoasca si sa se bucure cand se vad.Am vazut-o si pe Ioana cu i'm back!Am vazut schimbari pe la Evetrix.
Moni m-ai terminat cu torturile!Sunt foaret faine.Pot muride ciuda cei de la Astoria care in 3 ani de zile nu au mai facut torturi noi.

La circ vrem si noi sa mergem.De unde se procura bilete?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

In sfarsit a adormit si tanarul junior!!!!!

Flavia LMA lui Sorin!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA LA MULTI ANI SOTULUI TAU!
Noi iar pe-acasa,cu treburi artistice : http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-10-25/15:58:42

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si capitol nou ca Alina o fi pe la circ :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128518

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput