Mamici de Arad (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau mie imi pare rau ca am pierdut o faza faina. Eram la baie sa ma spal de frisca atunci cand Ioana s-a dus la fata ce taia tortul si a tras-o de picior. Cica a fost mortala Imi pare rau ca am ratat faza. E hotarata fata mea, stie ce vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,mai tineti minte torturile alea super ale tipei din Brasov? Ia uitati cu ce se mai ocupa :
http://www.dropshots.com/edeea#date
Daca va intereseaza asa ceva,va dau si un site de unde se pot comanda,sunt ieftine.
Sper sa apuc si eu We asta sa vad pozele de la cheful lui Tudor.Noi am fost la dentista azi,a doua oara pentru Diana.Si de data asta a stat cuminte foc.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Nu mai am timp deloc sa scriu, abia reusesc sa citesc.
N-am vazut toate pozele puse de Gabi, acum le vizionez cu Ade.

Am fost la circ, le-a placut la copii.
La intrare ne-am intalnit cu Ovi, Alesio si Nicolas.

Moni, ioi ce faine-s, ce priceputa e tipa!
Maine mergem la Bihor si ne intoarcem duminica seara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Moni sunt super bijourile. Nu gasesc torturile si as vrea sa i le arat lui Cipri.

Mergi la inceput

Ioana mi-a facut febra azi, are gatul foarte rosu si o doare cand inghiteA inceput sa planga cand i-am dat laptele. Curios ca bombo cere si nu se plange ca o doare cand le mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, multa sanatate ioanei!
Am vazut si eu cand Ioana ta pur si simplu si-a infipt unghiutele in picioarele tipei care a luat tortul. Initial am crezut ca te cauta pe tine, dar ea saracutza plangea ca au luat fetele tortul

Moni, eu sunt pur si simplu innebunita dupa gablonturi Astea facute de prietena ta( ca e prietena ta din cate stiu, nu?) sunt superbe. Ma intereseaza acel site

Alina, a fost lume multa la circ? a fost frig inauntru? avem si noi invitatie si nu stiu ce sa fac ca Raul tuseste putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI http://www.dropshots.com/artapevatra#date
CLAU http://www.inana.ro/
Sunt doar cateva cu torturi,nu gasesc contul de webshots,dar poate maine rezolv.
Am plecat la nani ca-s rupta de somn ... vine ploaia precis !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Clau, n-a fost frig inauntru la circ, dar cand am iesit afara am crezut ca inghet, abia m-am incalzit in masina.
Bafta pe luni la examen , nu stiu daca mai apuc sa-ti zic ca sigur venim tarziu duminica.

Adelina a fost incantata sa revada copiii care-au fost la ziua lui Tudor, super pozele!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

A, uitasem...
La multi ani Sorin!
Flavia, sa-ti traiacsa sotul si sa fiti fericiti!
Gabi, multa sanatate Ioanei!
Sunt fff multi copii bolnavi...
I-a mai curs sange din nas la Tudor?
Eu zic ca a fost ceva trecator, probabil de la oboseala, zbenguiala...
I s-a intamplat si la Dragos de 2 ori, in timp ce statea la calculator si se concentra f tare la un joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sorin
Flavia, sa-ti traiasca sotiorul

Moni, mi-am luat niste dovlecei

Mergi la inceput