Eterna intrebare
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Nu-i spionaj ... e in tv. Abatere grava inseamna sa pierzi o stire importanta sau sa "gherlesti" un material. Si atunci gasesc ei modalitatea sa te faca sa pleci, indiferent de contract.... Imi place asa de mult ceea ce as avea de facut incat, cred, ca as putea trece peste stres si sapaturi. peste stres sigur, am o atitudine constructiva in fata acestui gen de stres. Cat despre familie, parerea mea e ca, decat o mama cu destul de mult timp liber, dar nervoasa si fara chef pt ca o afecteaza nerealzarile de la serviciu, mai bine una cu mai putin timp dar multumita pe plan profesional. Va multumesc tuturor pentru pareri. M-au ajutat mult sa filrez si sa ma lipezesc. Zarurile sunt aproape aruncate, de fapt, metaforic vorbind, le-am aruncat deja si astept sa vad cum cad Mamica de spiridus "Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel NOI Spiridusul meu drag |
Bafta atunci si sper sa-ti iasa sase-sase
Ai grija sa nu ti se fure materialele.Se poarta,cu toata ingenuozitatea....pazeste-ti spatele si totul va fi ok.
Ramonika spune:
buna replica aia cu sase-sase la zaruri...
depinde si ce fel de persoana esti. dinamica sau mai ... pasiva...oricum banuiesc ca, chiar daca ai zbura de la jobul respectiv, cu experienta de acolo ai putea sa-ti gasesti altceva destul de usor... nu?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ingeras70 spune:
eu am un job si pe bani putini,si stressant si cu sefi.uuuu...intelegeti.nu stiu unde se mai gasesc joburi relaxante cu bani putini,eu aud peste tot si cu bani putini si cu responsabilitati mari.Cel putin in provincie asta e situatia din cite obs.eu
danitin spune:
Daaa.... deci m-am mutat cu bagaje si catrafuse la noul job, cel stresant da fain. Mult de lucru, solicitant, dar superb ... sapaturi inca nu, e chiar ok colectivul, probabil ca vor aparea, e inerent in domeniu.
Lady, multzam de urare la zaruri , poate nu e chiar sase sase dar de o fuga din serai sigur au cazut...
Ingeras, pe un job cum spui tu am stat eu ca ... boul, ca vaca nu sna bine, 10 ani!!!! Pana nu am mai putut!!! Si am zis ca mai bine casnica dar, in seara in care am luat hotararea ca gata, nu mai pot, mi-a venit ofrta de job caldutz, drgutz, multumitor financiar. Unde am stat un an jumate. In provincie ... cred ca e chestie de sansa...
Oricum, am facut pasul cel mare si, deocamdata e super ok.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Ramonika, nu stou ce sa zic de pregatire ... pe redactional in presa e ciudat. Sunt momente in care parca explodeaza piatza, toti cauta oameni, dar, din pacate prefera tineri fara experiente - care cer bani putini, pe de alta parte sunt ani intregi in care parca nu apare nimik. Dupa ce am revenit din CIC am trecut printr-o perioada din asta, vroiam job, nu cu mari pretentii, dar .... nimic.
Inca o data va multumesc pentru pareri si .... va tin la curent.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag