Salajence la apel[58]
Raspunsuri - Pagina 20
Maria_K spune:
Bia
am studiat si eu etimologia numelui, ba m-am bagat si la numerologie sa vad de sa-l scriu cu un "s" ori cu 2![]()
Maria
20+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
silvana_salajan spune:
Maria, foarte frumos nume! Vai de viata mea, ca noi inca bajbaim. ceea ce e sigur e ca unul din cele 2 prenume e Alex, ca asa vrea Andrei. In rest, nu stim nika.
Avem pe lista Bogdan si Stefan.Amu Vlad tot il innebuneste pe Andrei sa ii punem al 2-lea nume Alex, da ma tem ca om pati ca si cu sora mea cand a fost mica. Asa a facut si mami, ca nu i-a placut Petruta, si i-a pus primul prenume Adriana. Bineinteles ca in casa i-am zis Petruta, apoi a inceput nebunia de la scoala. Toti colegii o stiu de Adriana, cand ma intreaba ce mai face, in prima faza nu stiu despre cine vorbesc.
Apoi io nu vreau asta. Primul prenume va fi cel folosit de toti. Tre sa ma impun.
Adriana, sa va fie de bine, Biaaaa, ce ai gatit?? Io am tratat cu Vlad, imi aduce carne de vitel de la Zalau. Asa ca doar deseara prestam ciorbita in oala minune.
Abia astept!!!
ma mai invart in zona, poate apreti careva.
olim spune:
ce spor aveti la scris
vad ca oti e bine, pe baricade
sper sa gasesc cutia cu lego ca deja mi-e
ca ti-am promis
mai fetelor ma tot inebuniti cu oala minune, vreau si eu una de unde cumpar, dati un link , un pret ceva
vad ca ati chefuit bine ieri, cu asa o gadza
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim,detalii despre oalaaici
mai io laud oala ptr ca e buna, facu din mine o godpodina desavarzita.ies neste mancaruri
.
oti,tudor e si Bogdan, iar matei e si Stefan
.io nu stiu ce sa zic, da ii musai 2 prenume? ca ai mei le au da dejaba
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
blondo multam de adresa, no amu ma gandesc de care sa comand de 5l sau 6.Cata garantie are oala, ca echiar ieftina, ma gandeams a ii zic lui deli sa mi-o aduca cand vine de craciun la noi.O comand si vine pe posta sau cum sa fac
Sper ca nu v-am stresat prea tare cu detaliile, dar m-ati inebunit ultimele doua capitole cu oala minune![]()
colegu s-o dus la madrid asa ca am ramas iar singurei acasa
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Fetelor, ne-am mutat aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128010