Salajence la apel[58]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

neata!!!
ptr toata gasca.

nu stiu ce puii mei am, da nu am putut dormi toata noaptea.ma doare capu de nu mai pot.am luat quarelin da degeaba.fug sa-mi beau cafeiu si revin.

oti, cum esti azi?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mai ce pofta mi-ati facut cu carnea de vita. Amu ma gandesc la care macelarie sa merg sa iau si io... Bia, apoi nu ai dormit bine ca a fost luna plina. si eu m-am foit dar norocul ca numai de la 5. Si ma simt biiine amu. Vlad s-o dus saracu la Zalau, Andrei la scoala asa ca is home alone.Auzi sa vezi ce pateste pruncu dimineata. Il conduce tat-su pana la prima strada ce o are de traversat si vine sa isi bea cafeiu. Nu trec 10 min si se aude pruncu plangand la poarta. Agitatie, ce o fi patit??? Era deja 8 fara 5. Ce credeti? Imbecilul de catel s-o dus cu el si amu intra in scoala. Saracul copil, o venit tot plangand de ciuda acasa sa isi aduca animalul si amu se temea ca o intarziat. Si evident ca l-o dus tat-su cu masina la scoala, da mi o ciuda pe caine de numa-numa. Daca stateam mai departe, ce facea? Da i-am zis, ca nu trebuia sa il bage in seama ca venea el inapoi dar o zis ca o intrat in scoala dupa el... Mno... ce sa ii faci? Amu stie unde merge Andrei, va trebui sa il leg sa nu il viziteze din cand in cand. Va , creca ma zvar si io in pat, asa ca vb mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Aoleu...vad ca se plange lumea...Ma inscriu in club
Aseara m-am culcat la ora 21 , deodata cu Luca din cauza unei dureri de cap
O fi ceva cu aerul de Simleu?

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Bia nu ma supar draga! eu sunt convinsa ca am o printesa si ti-am zis, si daca iese baietel, tot "O" iubeste mama! raman totusi la convingerea mea.... vei rade tu cand vei fi soacra MARE la jibou

Oti sarumana de tratatie! si acum rod tare bine pe biscuitzii tai (care tare-mi plac desi nu-s fan dulciuri)

m-ati bolunzit cu gulasul vostru si azi musai sa fac si eu.
pupici la toata gashca!

P.S. LUCA e un dulce! eu si cristi l-am luat deja model

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Mai ce pofta mi-ati facut cu carnea de vita. Amu ma gandesc la care macelarie sa merg sa iau si io...

Bia, apoi nu ai dormit bine ca a fost luna plina. si eu m-am foit dar norocul ca numai de la 5. Si ma simt biiine amu. Vlad s-o dus saracu la Zalau, Andrei la scoala asa ca is home alone.

Auzi sa vezi ce pateste pruncu dimineata. Il conduce tat-su pana la prima strada ce o are de traversat si vine sa isi bea cafeiu. Nu trec 10 min si se aude pruncu plangand la poarta. Agitatie, ce o fi patit??? Era deja 8 fara 5. Ce credeti? Imbecilul de catel s-o dus cu el si amu intra in scoala. Saracul copil, o venit tot plangand de ciuda acasa sa isi aduca animalul si amu se temea ca o intarziat. Si evident ca l-o dus tat-su cu masina la scoala, da mi o ciuda pe caine de numa-numa. Daca stateam mai departe, ce facea? Da i-am zis, ca nu trebuia sa il bage in seama ca venea el inapoi dar o zis ca o intrat in scoala dupa el... Mno... ce sa ii faci? Amu stie unde merge Andrei, va trebui sa il leg sa nu il viziteze din cand in cand.

Va , creca ma zvar si io in pat, asa ca vb mai tarziu.

oti, io nu stiu daca de la luna plina sau de la ce da si acu ma doare cabina.auzi da nu amai fost luna plina pana acum?ca io de astea nu am patit sa nu pot dormi din cauza de durere de cap.

vai , cand m-am apucat de citit ca vlad l-a dus pe andrei la scoala si apoi a venit copilul plangand, ma gandeam ca saracutu de el si-o uitat ghiozdanu in masina.zapacita mai sunt.

incearca la unicarm ,ptr carnea de vita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Aoleu...vad ca se plange lumea...Ma inscriu in club
Aseara m-am culcat la ora 21 , deodata cu Luca din cauza unei dureri de cap
O fi ceva cu aerul de Simleu?

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

nu e aerul de simleu, e din cauza ca suntem mame de baieti.nu vezi ca mamicile de fetite nu se plang de nik?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Bia nu ma supar draga! eu sunt convinsa ca am o printesa si ti-am zis, si daca iese baietel, tot "O" iubeste mama! raman totusi la convingerea mea.... vei rade tu cand vei fi soacra MARE la jibou

Oti sarumana de tratatie! si acum rod tare bine pe biscuitzii tai (care tare-mi plac desi nu-s fan dulciuri)

m-ati bolunzit cu gulasul vostru si azi musai sa fac si eu.
pupici la toata gashca!

P.S. LUCA e un dulce! eu si cristi l-am luat deja model

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

maria, e fetita ce ai tu acolo, nu vezi ca noi ,posesoarele de feciori avem dureri.
musai sa faci gulasul, e demential.
io-s geloasa deja, ca Luca e iubirea vietii mele, dupa ai mei feciori, dar nu am cum sa-l "fur", pe cand tu mandra posesoara de fetita poti un doi .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti, te avantajeaza http://www.realitatea.net/mamele-vor-primi-85prc--din-media-veniturilor-din-ultimul-an-in-concediul-de-maternitate--au-decis-deputatii_365191.html?Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ioi da bine ar fi. Va dati seama, ca atunci 2 ani as sta acasa... Dar inca nu cred pana nu vad. Nu uitati, TRAIM IN ROMANIA, SI ASTA E DESTUL!!!

Mergi la inceput

Noa, am trimis mesajul si amu mi lene sa editez. Deci:Maria, sa iti fie de bine, biscuitii se fac extrem de usor, daca vrei iti pun reteta, am facut si vineri si sambata cate o portie, ca noa, asa e cand incerc ceva nou, astia sar ca fomistii si devoreaza tot, in cateva clipe Dupa ce v-ati dus voi, a venit la mine o colega cu sotzul si cand au plecat, au plecat cu reteta in buzunar . Le-o placut si lor. Bia, apoi destul de departe Unicarmul pt mine, daca is perpedes, da creca ma duc pana la macelaria din piata. Poate am noroc. Daca nu, il fac cu pui Va dar mai viu. Amu astept sa vina feciorul acasa, sa vaz ce zice, o intarziat o ba?Ieri zic: grabeste-te ca precis intarzii, si a fi prima data cand intarzii la scoala (ca nu stiu ce s-o tat mosmondit pe la baie ), la care el: nu prima, ci a treia Ca am mai intaziat Vaaai, sa mor cand l-am auzit!!! Si stam la 5 min de scoala. Ce a zice invatatoarea? Doamne da nebuni parinti are copilul asta, ca nu il trimite mai iute la scoala!!!Is curioasa daca o intarziat iar! Va !

Mergi la inceput