Mamici de Leisori de 2008...

Mamici de Leisori de 2008... | Autor: Malinka

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, haideti sa ne facem si noi o odisee, a mamicilor de lei micuti...deci, eu sunt mamica de baietel Marc Alexis...nascut pe 22 august 2008...deci, ultima zi a zodiei leu...:) am citit ca personalitatea copiilor "leu" e una puternica, ca e un copil super activ, ca e nevoie de multa rabdare cu ei...voi credeti in chestiile astea cu zodiile? cum sunt leutii vostri? si...cam de cand isi afirma personalitatea? piticul meu e un copil normal, cred...nu pot sa fac comparatii, ca e primul bebe...plange destul de mult dar cred ca doar cu motiv...adica cand il deranjeaza ceva...in rest e cuminte...doarme foarte bine cand suntem afara...zambeste cu toata fata de simt ca ma topesc...ce mai, viata mea alaturi de el e o odisee zilnica...
Numai bine tuturor...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Malinika...coincidenta face ca si pruncul meu sa fie nascut tot pe 22 august 2008 si sa il cheme tot Mark (diferenta e K)Theodor. Nu pot spune ca e plngacios si sper nici sa nu devina dar e destul de agitat. Sunt deasemeni la primul bebe...poate vom mai discuta cu alte mamici mai experimentate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Xor...bine ai venit...
Ce frumos, aceeasi zi si acelasi nume...sa iti traiasca Mark, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el...
Pana ni se mai alatura mamici, putem vorbi intre noi...:) tu il alaptezi pe pitic? cam cat mananca? eu ii dau cu biberonul dar doar lapte de la mine, scos cu pompa...si mananca cam 600-700 ml pe zi...are 5 kg jumate, azi la 7 saptamani...s-a nascut cu 3770...al tau cum e? ca as vrea sa fac o comparatie sa imi dau seama daca suntem ok...in grafic...:)

pupici la piticut...

Mergi la inceput

Mamicilor de leisori, unde sunteti? Nu vreti sa ne impartasiti experientele voastre?

Leutul meu e o minune zi de zi...ma uit la el si nu pot sa cred ca a crescut in burtica mea, ca i-am dat viata eu...ca am putut sa aduc pe lume o asa minune...stiu, stiu ca noi, toate, simtim ca puiul nostru e cel mai cel...mie imi plac mult copiii...toti copiii...dar sentimentul ca el e al meu, ca l-am facut eu...e ceva mai presus de cuvinte...

Mergi la inceput

Malinka scuze de intarzierea raspunsului dar nu m-am mai uitat pe forum...Mark al meu s-a nascut de 3350g si 52cm. Il alaptez exclusiv la san si nu stiu cat mananca iar ultima data l-am cantarit pe 29 sept si avea 5080g si 57 cm. E un bebe cuminte, doar colicii il mai chinuie...iar dupa botez am avut ceva probleme cu nasucul, dar acum suntem pe drumul cel bun.Pe zi ce trece evolueaza mai mult, e un dulce, isi tine capul destul de bine si azi a gangurit minute bune cu caruselul. Mai vb...ma striga :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Buna!! Sint mamica lui Cristian!!!
Si al meu "LEU-stean" e nascut tot pe 22 august!
Si a avut 3.420 si 50cm. Il alaptez si suplimentez cu biberon cu laptic de mamica pompat. E foarte cuminte si azi a inceput sa loveasca jucaria cu minuta
De obicei manica 100-120ml dar intr-o zi n-am mai avut lapte si i-am dat seara lapte formula si l-am cam suparat ca incepuse sa faca caca cu firisoare de singe ... Si asa am descoperit ca-i alergic la lactoza... de atunci nu mai maninca asa de bine ...doar 70-80ml dar ma bucura ca totusi mininca des la cca 2-3 ore.
Acum avem alta problema, uneori ii e greu sa inghita laptele de la sin sau din biberon, parca ar inghiti mult aer ca rigiie destul de des si tare. Si se enerveaza mititelul ca ii e foame si incepe sa plinga... Incerc sa-l calmez si incercam din nou, cel mai bine maninca noaptea si dimineata.
Azi la 8 sapt, la 7 sapt avea tot 5.500 asa ca sintem in grafic!

Mergi la inceput

Adria...bine ai venit, lui cristian, ca iti creasca mare si sanatos...

Xor... lui bebe Mark...si multa sanatate.

ce tare...in aceeasi zi...22 august 2008...s-au nascut 3 leisori (si cine stie cati alti copii in toata lumea asta mare)...3 baietei frumosi si sanatosi...apropo...puneti poze cu piticii vostri sa va cunoastem...

Ieri am implinit 2 luni de viata...la multi ani piticului mei si piticilor vostri... ...avem 5755 grame...cred ca suntem ok, azi mergem la vaccinul de 2 luni si vedem ce mai zice doctorita...voi ati facut vaccinul? au fost ceva reactii adverse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Sa ne traiasca leisorii, sa cresca mari si sanatosi!!!

Nu ne-am luat cintar ca am zis ca o sa-l cintarsc toata ziua si apoi o sa imi fac griji si din cauza asta... si la noi e tot primul!
Dar l-am masurat de curind si are 63cm.
Cristian maninca destul de des cam la 2 ore cite 60-80, nu ma lasa inima sa-l las sa plinga. In schimb noaptea il hranesc la 1 si la 4 dimineata. In rest e un copil bun si nu plinge fara rost.

Noi avem vaccinul programat pe 30 oct. Poate ne spui si noua cum a fost.

Mergi la inceput

salutari si de la noi!
ieri am fost la dr si am facut vaccinul. Am mers pe varianta infanrix hexa. Mark nu a plans deloc...ori nu l-a durut, ori e barbat si nici reactii adverse nu a avut. Preventiv i-am pus un spozitor eferalgan si o feliuta de cartof pe bubuta
l-a cantarit si are 6,400 kg si l-a masurat 61,5cm.

Mergi la inceput

xor...mark al tau a crescut foarte mult...piticul meu are doar 6 kg si 63 cm dar doctorita zice ca e foarte bine...tie ti-a zis ca e bine 6400? adica normal? nu mult?...:) ne bucuram ca a reactionat bine la vaccin...
marc al meu dupa vaccin a fost putin agitat, infarix hexa am facut si noi, febra n-a facut deloc...oricum, a trecut mult mai usor fata de cum ma asteptam eu...

adria...piticul tau cum a trecut de vaccin si cat a crescut pana acum?

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Malinka, si eu am intrebat daca nu e prea grasun si mi-a spus ca bebelusii alaptati exclusiv la san nu sunt prea grasi...papa cat le cere organismul...si al meu a fost f mancacios din prima zi...eu nu aveam lapte dar el tragea de simteam ca vrea sa-mi scoata laptele din stomac :)) Copilul gras datorita alimentatiei gresite este dupa diversificare....plus ca nici eu nici sotul nu suntem niste "uscati"
Azi il cantaresc din nou sa vad cat a mai crescut...oricum, arata bine...are chiscute dar nu e obez

Mergi la inceput