Cafea cu aroma de femei *92
Raspunsuri - Pagina 9
wonderful spune:
Aida,mama draga,cu sora te mai certi sau s-a mai potolit?Ca plaja nu mai poti face asa ca,pe langa tratament stai mai mult prin casa.Ce face mama cu sanatatea?
wonderful spune:
Stiti pe cine n-am 'auzit' de mult?Pe Stefania din Italia.Sper ca sunt bine toti trei.
alic spune:
Stefi a fost ( daca n-o mai fi inca) prin Iasi!
am vazut=o in poze! Stefi junioara e mare de-acum si o frumusete de fata!
apropo...am venit mai devreme de la echo...se pare ca avem cuc
si nu stam locului cu nici un chip![]()
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe

eu
wonderful spune:
Alicule,deci o sa faci un baietoi cu...funie.![]()
Stefi s-o fi intors definitiv?Ca vad ca romanii se cam intorc in tara de cand cu criza asta economica.
maru spune:
dupa ce vor trece alegerile la americani se vor mai linisti treburile
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
De ce dupa alegeri?Bush a stricat totul si urmatorul repara,sau cum?
Nu stiu de ce dar mie mi se psre ca toata criza asta economica e o facatura regizata.
aidaciolac spune:
alicule bravos
multa sanatate va doresc ca restul se rezolva 
Wendy sora-mea daca nu are una are alta. A avut asta vara un prieten fain si cuminte ... tot ce vrei de la el si a inteles cum e sa umble cu un baiat ca lumea ... deci asta s-a rezolvat. Problema e ca e cam mahala si ma enerveaza asta de mor. Are niste expresii in vocabular de mahala ... 
. Ex:se enerveaza una doua si zice "sa moara ... de idiot sau prost","il omor ..." si nu ne dam seama de unde are asta ca noi nu blestemam si nu vorbim asa si nici nu pot sa o dezvat nicicum. Dar o sa aplic terapia palmuitului. Cand o sa scoata una , zdrang , sa se gandeasca inainte ca ma termina expresiile astea de mahala si comportamentul asta. Sau una doua incepe sa tipe si sare ca sampania fara sa gandeasca in prealabil de ce se enerveaza. Bai si nu pot sa o inteleg , ce probleme are de e asa nervoasa mai ales ca nu ii lipseste nimic ...
Iar mama saraca e si ea ingrijorata de situatia noastra , noroc ca se simte bine , oricum vad ca este mai bine decat era asta vara.
Iar eu ... eu trebuie sa fiu aici un catalizator. Si am explicat frumos cu exemple de sute de ori , apoi am dat cu ignore la greu , am mai ridicat si tonul , bai , dar daca vad ca nu merge o sa scap cate o palma ca ma termina ... parca nu am eu destule pe cap.
Aaaaaaa , si e genul ala ca daca nu vrei sa asculti ceva vine si tipa langa tine ca sa o asculti sa iti spuna :"da hai asculta ca doar asta iti zic" , bai si nu tace 2 minute si vorbeste continuu si cel mai grav ca repeta povestile de tzshpemii de ori ...
Mai vrei sau ai intrebat doar asa si eu am inceput sa 
ma gandesc ca daca ai ajuns la scoala esti bine. Sper din suflet ca da
Ce mai stii de adinoaca , ca eu pe mess nu am mai avut timp si una peste alta in seara asta s-a stricat laptopu lu sora-mea asa ca va fi durere zilele astea cu pc-ul asta rablagit.
marule pai sa treaca odata ca se simte la greu si aici si daca merge in directia asta nu va fi bine deloc si in principiu stiu cam cum va fi si asta e si mai rau. Tu cum stai cu casa? Ati chemat preotul? 
Va
si grija de voi
Aida
Poze cu noi
wonderful spune:
Aiduta,n-am intrebat doar asa,chiar ma interesa.Cat despte limbaj,e o toana care trece.Mai nou,astia injura 'mortii ma-ti',mai ma atac cand aud,dar degeaba.Ma consolez ca le trece.Ma bucur ca mama e mai bine.Cat despre palmuit,o sa te dea in gat la Protectia copchilului.
.Macar au efect scatoalcele?
Al meu a inceput sa devina normal
,imi vine sa-l scuip de zeci de ori/zi ca sa nu-l deochi,s-a saturat de haine labartate de 'rapist',are note bune,ba chiar invata.Se pare ca i-a fost de folos corigenta la mate de asta vara,l-am dat la pregatire si tipa mi-a zis ca se descurca bine.Oare o fi vreo clona de-a lui?![]()
Adina mi-a scris acu vreo 10 zile,era in Suedia la sora ei si dupa aia urma sa plece in alta tara,nu ma intreba unde,ca numa-n New Zealand n-a fost.
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Alicule,deci o sa faci un baietoi cu...funie. Stefi s-o fi intors definitiv?Ca vad ca romanii se cam intorc in tara de cand cu criza asta economica. W |
nu s-a intors definiv! din cate stiu au fost in vizita! poate apare ea pe-aici sa ne povesteasca!
please!
ALICe

eu
alic spune:
fetelor, multumesc pentru urari!
eu ma rog zilnic la Domne-Doamne sa ne aiba in paza!
please!
ALICe

eu