Cafea cu aroma de femei *92

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Wow Wendy protectia copilului , pai atunci chiar ca o cotonagesc intai sa stiu o treaba. Inca nu am ajuns nici macar sa ma fac ca ii trag una sunt la faza de amenintari si a inceput sa imi stie frica. Stiu doar ca in vara m-am repezit la ea de am crezut ca o strang de gat si doar m-am dus langa ea atunci si am zis multe , dar eram asa nervoasa ca nu pot sa dau in momentele alea ca nu garantez ca se mai scoala de jos persoana respectiva. Faza e ca ma enervasem asa de tare atunci cu idioteniile ei ca am sarit spre ea si Kissy s-a bagat intre noi sa o apere. Si eu nici macar nu am atins-o , dar am spus multe si mi-a vazut ochii si s-a speriat. Cine stie cum aratam ca are momente (ex in seara asta) doar m-am uitat la ea si am zis 2 vorbe si a terminat.
Baaaai , dar pana cand sa imi toace nervii. Si faza cea mai naspa e ca are momente cand putem discuta si e ok si ne completam si radem , dar de cele mai multe ori trebuie sa shicaneze omul , asa ii place , cred ca pentru ea asta e distractia nu povestea in sine , ci sa vada cum ma aduce pe mine la disperare.

Eeeeeeh , dar o dau eu pe brazda si cu asta ... sau poate nu.

Cat despre voi vad ca e o schimbare extrema si totala si in bine si asta este extraordinar. Putini reusesc sa faca asta. Probabil e si varsta , dar daca stau sa ma gandesc la noi , mama saraca tot zice ca lasa ca de la 7 ani .... si tot mai zice , acum a ajuns la 'lasa ca de la 16 ani' , dar nu merge asa.
Diferenta dintre ei este ca Cosmin te iubeste fara sa iti spuna , iar sora-mea ii zice lu mama ca o iubeste dar nu o simte. Poate ca simte putin , dar ... banul e mai presus de orice. Asa o percep eu. Si cand ma gandesc ca noua tot ce ne lua era muncit si asteptat , acum nu zic sa fie la fel , dar nici sa jupoi omul si apoi sa ii dai flit.

Eh , dar sa speram ca timpul le rezolva ca daca nu , ea va avea mult de suferit si i-am explicat ca daca ii spun si incerc sa o invat o fac pentru ca imi pasa.

Sa vezi faza la mate , vaaaai , ca nu stie sa faca tema. Ok , sunt aici hai sa te ajut. Si ma uit ce are de facut si am inceput sa o intreb formule (ea in timpul asta butona). Ok , daca nu stii formule nu poti sa inveti la mate , te rog noteaza-le sa le ai in fata. la care ea :"a da , ca stiu , ca zi cum e ..." si i-am zis ca daca vrea sa o ajut sa treaca langa mine sa o invat formulele si sa ii explic.
A venit repede ca stia ca cu mine nu are spor la prosteala ca cu mama. Si invatam formule si ii explic , baaaay usor de iti crapa mintea cum poate fi asa. Acum tema mai bine o faceam eu , si ii arat ce trebuie sa inlocuiasca si ii explic de ce si cum si ii fac primul ... si ea f fericita ca a inteles ... OK , fa mai departe singura. nu vrei sa stii ce ineptii scria acolo, avea de inlocuit in prima faza n cu o cifra si rezolvarea venea de la sine. Si nu stia sa faca ca sa inteleg ca ea nu scria bine si ordonat. OK , scrie formula si exercitiul de plecare corect ... si scrie si tot gresit si eu inca calma si ea pt ca gresea a inceput sa tipe la mine , si am zis ca eu ma retrag daca tipa la mine si a inceput mahalagismul , sa planga si sa tipe ca pe ea nimeni nu o iubeste si nu ii pasa nimanui de ea , nici lu mama , nici lu tata , Kissy e mica si rea si tie (adica eu) iti pasa doar de tine ,,,,, na , pai daca e asa am zis ca eu nu mai fac nimic ... vai alta isterie ca nu a vrut sa zica asta ca pe ea cine o ajuta ... plangea (ma mir ca nu se tavalea, dar asta din cauza ca e gresie pe jos) ... si toti ne uitam ca prostii la ea.
Si sa vezi ce circ a iesit ca taica-miu a zis sa o las in pace sa nu o mai ajut ca o sa se destepte la un 2 , maica-mea: e , explica-i sa inteleaga ca o asculta , Kissy era la pc (noroc ca gasise ceva interesant) , sora-mea tipa ca vai steaua ei si eu am zis ca ma retrag la o tigare ... alta explozie care am stins-o repede cand i-am zis sa mearga sa se spele pe ochi sa bea niste apa sa se linisteasca sa pot sa incep sa ii explic iarasi ... si nu vroia sa se duca sa se spele pe ochi si am zis ca daca nu merge o duc cu forta si o bag cu capul sub jet [:D} asa ma linisteam si eu mai repede
Na , pana la urma a inteles ... dar de ce a trebuit sa tipe la mine si sa faca circul ala si sa ne jigneasca? si apoi ca ii pare rau. Vax albina.
Ca sa nu mai zic ca profesorii , lumea , in tabere , excursii , toti o lauda ca vai ce fata buna , bla bla si acasaaaaa ... ne toaca.
La scoala e presedinta clasei si o aleg presedinta pe clasele a IX-a cred si intra in consiliul liceului.
E grele rau cu fata asta si imi e mie mila de mama , dar cel mai tare imi e mila de ea.

Gata m-am descarcat sigur nu7 mai vretiu sa stati de vorba cu mine. Poate ca nu procedez corect ... astept comentarii.

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

off mai aidutule,lasa ca e bine din cand in cand o cearta cu surioara ,asa mai deschizi si tu supapa si refulezi problemele.

Eu nu vreau sa-mi aduc aminte varsta de 14-17 ani ai nepoatei mele..ani grei,da' grei.Au trecut,s-a linistit...MULTUMIM LUI DD..si sa o scuip sa nu se deoache.
mam'sa a ajuns sa cheme politia si sa o bage la rece cateva zile..in usa alte-s legile,parintii pot denunta si ei copiii nu numai copiii parintii.apoi s-a speriat gagica si s-a potolit.acum e studenta la o universitate f buna,studiaza,are calificative bune...sa zicem ca e pe drum bun.

www,zici ca esti linistita acum?sa ti-l trimit pe grafitterul meu?
nu picteaza decat pereti,mobila,podea,daca dormi prea mult te trezeste cu baie de otet balsamic sau cu balsam de rufe,nu vorbeste mult..e cumintel.

auzi www ,zici ca adina a fost si la venezuela?

Alicule,intrii in clubul mamicilor cu baitoi?sa fiti sanatosi!

Dodica,la tine vine surioara sau fratiorul lui bodi?

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Principe inca nu stiu ce vine,poate imi spune la inceputul lunii noiembrie cand merg la gineco.

Alic

Aida

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

asteptam pana in noiembrie

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Da dodo nu mai e mult pana in noiembrie , se poate intampla si mai mult sa nu se vada , asa ca rabdare fata

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aiduto,ce sa zic?E cam turbata,sora-ta.Da' si al meu facea scane oarecum similare cu taca-sau,pana interveneam eu.La mine tacea,nu stiu de ce p. ma-si,dar nu avea tupeul ala.Cat despre grafitti,kk-m-as pe el,tre' sa skimb biblioteca din camera lui.De cand a aflat ca vreau sa iau alta,ca aia e veche,a pictat-o turbat rau de tot.Sa nu crezi ca e un sfant.Nuuuu!Are zile cand sta numai in camera lui,mut ca pestele,zile cand sta numai langa q meu.E cu toane.Oricum,de cand m-am bagat in el,inainte de operatie,si mai-mai sa-l strang de gat si l-am amenintat ca intepeneste daca mai are tupeul sa vorbeasca urat cu taica-sau,n-a mai ridicat tonul si nici nu i-a mai vorbit ca unui kk.Oricum tre' sa ajung pe la scoala.Cine stie ce ma asteapta?!
In locul tau,cand o apuca pandaliile pe sora ta,as lasa-o sa se tavaleasca,sa stearga toata gresia,daca-i nevoie.Daca are spectatori,asta poate incuraja.Ce,al meu,dupa rafuiala,nu-mi zicea"Vai,mi-e rau,n-am aer."Eu-"Du-te p. ma-ti in baie,da-te cu apa ca urmeaza runda a 2a."Oricum e o varsta imbecila care te aduce la nebunie si te face sa te gandesti de ce n-oi fi avortat?Sunt ca ingerasii cand sunt mici,da' la pubertate parca-s facuti cu Aghiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata poftiti la si

Aida Bodo nu si-a arata ce aredecat la nastere asa ca eu mi-s pregatita sa nu aflu,dar lumea intreaba si eu trebuie sa raspund.

Maru la multi ani,sa-ti traiasca sotul sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii.

Dovada petrecerii aici si petrecere de aziaici

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

La multi ani!

Dodo sa'ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si vesel si sa va aduca multe, multe bucurii!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dodo - "La multi ani!" Sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos si sa aiba noroc cu carul. Multi pupici si tot binele vi-l dorim. Asteptam cu nerabdare luna noiembrie.

Maru - Sa inteleg ca si la voi este mare petrecere. Sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati unii de altii.
Asteptam o felie de tort. Pupici multi.

Noi ne pregatim de asa controversatul Halloween. I-am cumparat lui Calin costum de Power Ranger galben, ca asa a fost comanda (desi gasisem un costum de dovlecel superb, dar cu gusturile nu te joci) si vineri la gradi le organizeaza o petrecere, trebuie sa gaseasca o comoara, care va contine mici surprize pentru fiecare copilas. Calin abia asteapta.

Din partea casei si

Mergi la inceput