Cafea cu aroma de femei *92
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
Poftiti la 
si 
La multi ani si celorlalti care-si serbeaza onomastica.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
MsLara spune:
Multumesc de tratatie Dodo-pui!
, multe bucurii si impliniri!
La multi ani!!! si tuturor celorlalte cafegioaice care serbeaza azi Mihai/Mihaele/ Gabrieli/ Gabriele si derivate!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
poftiti la 

O duminica frumoasa va doresc si numai bine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maadi spune:
Cu intarziere pup toti Arhanghelii si Arhanghelitele. Sanatate si impliniri le doresc din suflet!
Si o duminica frumoasa la cafegioaice.
Marule - Ce faci, iti iei micul dejun si cafeluta la pat? Stiu prin ce treci ca si eu am patit-o. Sper sa-ti treaca cat mai repede. Pupici.
aidaciolac spune:
Fabula 1:
Intr-un nuc Statea un cuc si sub nuc statea o vulpe
- Ah cumatra ce te-as f...e ! Zise cucul catre vulpe. Iar vulpea De sub nuc
- Date-n p..la mea de cuc !
Morala Vulpea ... era vulpoi!
Fabula 2:
Boul: Iti aduci aminte la pascut cand eu am vrut si tu n-ai vrut, am insistat si te-am rugat si mi-ai cedat ....Vaco...
Vaca: Iti aduci aminte la pascut cand tu ai vrut si eu n-am vrut si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat, si mi-a placut si-as mai fi vrut, da' tu n-ai mai putut ...Boule...
Fara morala. 
Aida
Poze cu noi
ramyteo spune:
Buna fetele...ce mai faceti? Sper ca sunteti bine
toate
Aida
misto faza cu boul
Fetelor stiti ceva? De abia astept sa intram in post si sa colindam [:d] la ficamea i-am promis ca o sa mergem duminica de duminica sa asculte copiii la Biserica cum colinda dar i-am zis ca o duc cu conditia sa colinde sie a...a zis ca e ok....draga de ea stie sa cante sie a "mos craciun"
da invata ea mai multe
poate reusesc sa o pun pe Mire sa o filmeze si sa va dau sa vedeti cum canta
nu are nici un pic de voce
Va
pe toate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Neata
HAIDETI SA O AJUTAM PE SONIA SA TRAISCA
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Dodo-pui spune:
dragi cafengitze,
poftiti la
si
.
O saptamana frumoasa si plina de impliniri.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maru spune:
buna dimineata, fete frumoase!
v-as da cafea, da stit ca am interdictie chiar si sa o miros. M-a mancat undeva ca saptamana trecuta sa imi iau un latte, si era sa dau in balbaiala, ca are cafea la greu in el;
nu sunt in pat, lucrez de zor, merg intr-o buca la servici, am mai povestit cat de greu se ia concediu medical, probabil ca doctorul meu de familie mi-ar fi dat concediu o saptamana, dar cum eu nu sunt inca permanenta aici, sunt in probation, as fi stat pe barba mea acasa...asta n-ar fi cine stie ce, dar vin aia de la banca si vor mortgage la sf de luna
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Imi pare tare rau ca te chinui atata,cu atat mai mult cu cat nici macar nu poti sa te ingrijesti ca lumea din cauza banilor.
Sotul tau are vreo sansa sa gaseasca ceva de lucru?Si aici se insinueaza incet dar sigur criza,fabrici inchise temporar sau pe termen nelimitat,etc.Dar pun pariu ca romanii,ahtiati de cumparaturi vor da navala in magazine de sarbatori.