Cafea cu aroma de femei *92
Raspunsuri - Pagina 15
wonderful spune:
Copchii fara cicatrici nu 'ezista'.Eu cu al2lea am mers la urgente de cateva ori,stiam deja drumul cu ochii inchisi.La asa mama,asa plozi!Si eu am fost zbantuita rau cand eram mica.
Aiduta,e bine la scoala,deh,copiii m-au asteptat disperati si uita asa imi pare bine ca mi-am ales profesia asta.
maru spune:
fetelor, ce dor imi era de voi!
vesti: prima ar fi ca am cazut in fund pe scari, pana jos, ma doare tail bone de ma seaca (noada krului). Abia stau...aici la spital m-a consultat si mi-a recomandat cald si rabdare Cica takes forever to heal!ha, de parca asta vroiam sa aud..
a doua: Victor si-a pierdut jobul, acum lucreaza cu contract, incepe sa se simta aici tot mai puternic criza financiara, of!
a treia: e o vree frumoasa, in fiecare zi aproape 20 de grade sau chiar 20! astia cica sunt recorduri de 30 de ani nemaiatinse! Da am avut o sperietura saptamana trecuta cand am gasit zapada pe masina si pe iarba
ramy, prin joaca incurajeaz-o sa invete: cand gatesti intreab-o ce culoare au legumele care le pui in ciorba, invat-o gusturi, si tot asa...Asa o inveti sa numere: 5 gurite de ciorbitza, 5 pasi intr-un picior, 5 clabuci de sapun, si te trezesti ca stie sa numere
ai mei sunt toti de fundul meu, literalmente, si in prima seara incalzeau cate un prosop in microunde si il aduceau cald sa mi-l puna pe fund: Victor nu se abtinea si mai imi dadea una peste fund, de am crezut ca il strang de gat, cica e apetisant
, iar Andrei a pus prosopul in microunde la 2 min si jumate si a inceput sa fumege. Asa mi l-a pus pe fund, cand a intrat Victor mi-a zis ca: your butt is smoking hot! eu razand ii zic, pai e bine, daca si dupa atatia ani maic rezi asta, dar el repede, nu mai, iti ia foc fundu! si fuga cu prosopu la baie
principe, imi pare rau de cazatura, dar e stanta de copil cuminte, toti patesc asta, si al meu...asta si spranceana cu semne...
sanatate la burtici
sanatate la matzuci
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
alic spune:
buna dimineata! haideti la cefele si alte cele!
Maadi, aiurea sunt cazaturile astea in "codita"..am patit-o si eu pe partie si de-atunci ma tot sacaie...
insanatosire grabnica iti doresc!
Dodo, pe unde umbli de n-ai mai intrat? mai zi-ne ceva de puiul tau..
Ramy, stai sa vezi cand o incepe cu engleza...atunci sa te tii!
pup fetele!
ALICe

eu
Dodo-pui spune:

multam' de cafaAlic
Eu am lipsit din motiv de "deces" de pc![]()

Revin cu detalii despre noi ,dar in general suntem ok.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Buna fetelor.
Va
pe toate fara exceptie.
Alic
o sa vad eu atunci ...da o sa aflati si voi 
Maru asa am sa fac
pai tot timpul o prind la joaca sa invete ca altfel imi zice ca nu are chef...asa ca...cand ma joc cu ea...luam carticelele si desenam si ii zic ca sa imi dea culoarea roz...dupaia rosul...dupaia i le zic in engleza sa mi le dea...si sa vezi ce iasa
sau no...am sa fac si cum ai zis cu numerele ca e buna chestia , mai ales cu saritul pe un picior ...tulaiiii ca si pe strada imi sare ca o caprita...si alearga da si masa in rand cu ea
Aida da mai asa e...tulai...mai rau e cand raman fara nici un raspuns...va pupicim 
Dodo si nu ne dai ceva de pomana? 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
maru spune:
sa aveti un weekend frumos
a, sa nu uit:
La multi ani tuturor celor mici si celor mari de Sf Mihai si Gavrila!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
wonderful spune:
La Multi Ani celor care serbeaza maine ziua lor sau a celor dragi!
Marule,sorry pr. noada ta si jobul sotului,una mai dureroasa decat alta.Poate, daca s-au terminat alegerile la americani,situatia va incepe sa reintre incet in normal.E bine sa ti se sufle in fund?Daca da,o sa cad si eu putin.![]()
maru spune:
mai, e bine sa ti se sufle in fund, da tu nu cadea de adevaratelea ci doar prefa-te!![]()
Acu, tu te-ai cam invatat alintata, dupa "cazatura" ta in cap si acum cauti alte mijloace de a te alinta?
principesa pe unde o umbla?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
wonderful spune:
Mi-am zis sa trec de la cap la... curisor,sa vad ce senzatii imi da.
Presupun ca esti in concediu medical!?Coloana nu a fost afectata serios,pe la noada,sper.
maru spune:
nu, nu sunt in concediu medical, aici e total diferit, concediu nu ti-l plateste compania ci statul, care are o suma fixa, indiferent de salariu...plus ca nu iei concediu medical decat daca e nevoie de relax la pat pentru mai mult de 3 zile (ca un ex: operatia laparoscopica de fiere e operatie de zi, adica stai cam 6 ore in spital, si apoi acasa, iar concediu ti se recomanda doar o saptamana)
vin la servici, ma incomodeaza durerea, dar zic eu ca daca se inrautateste ma duc repede la cabinet, ca doar lucrez in spital, si ei ma pot trimite la Toronto General, care e langa noi, in caz ca e nevoie...
A, am descoperit ca sickkids este langa cladirea guvernului ontariez, ca tot ce e posibil sa ma calce McGinty cu masina la cum traversez eu strada (e premierul Ontario-ului)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2