Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 20
alexa si mami spune:
miho, pe unde ai halaiduit azi?
danelutza, asa ziceam si io
. acu' 15 min au plecat, da' nici de'a naibii nu i-am pus la masa![]()
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Monule,poate o poti ajuta pe Gabi cu un raspuns?

| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG PS2...Se pricepe cineva la pian? Ce diferenta e intre cheia sol si fa? Eu in nestiinta mea...am inteles ca se canta una cu mana dreapta, una cu stanga....dar logica din mine intreaba: e vorba de acelasi grup de clape? Sau sunt diferite? (adica doua grupuri( pe desen)) |
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami miho, pe unde ai halaiduit azi? |
Prin targ.
Miki,sa pastrezi si pentru mine un pahar de ala de rachiu.Nu beau acu,risc sa cad cu nasul in tastatura.
Mirela,super petrecere!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CRISMIR spune:
MIHA,daaaaaa,rusinos la inceput dar apoi isi revine de nu ma mai inteleg cu el
...era o sala unde se pot face petreceri,clubhouse se numesc,fiecare comunitate(adica o adunatura de mai multe blocuri sau case
)are asa ceva,e misto ca poti face party acolo si nu mai faci deranj acasa...evident apoi trebuie sa cureti dar oricum e ok,e loc mult si unele au si mese de biliard,acces la piscina,diverse....anul asta intr-un loc asemanator ii fac si eu ziua lui Robert ca in parc(asa am vrut initial) mi-e frica sa nu ploua,se tot anunta ploi zilnic.
la toata gasca,fug sa hranesc copilul si apoi mergem in parc!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Miho, io scrisai PM fetei sper sa fii nimerit bine userul GabrielaG
(si sa nu ma injure altcineva sau sa a reclame)
nu am gasit unde a intrebat fata despre pian...am intrat la scoli/grdinite/crese/bone...am intrat la lectii de know...on line...si m-am lasat pagubasa ca-mi merge greu netul...de aceea nici nu schimb capitolul...
pe toate si fug sa duc piticii la baie chiar daca maine nu merge nici unul la gradi/scoala(au liber pentru ziua profesorului) dar sa nu-i scot din ritm ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Poftiti la
aici ![]()

Elvetia in miniatura

e gata.