Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miho, pe unde ai halaiduit azi?
danelutza, asa ziceam si io . acu' 15 min au plecat, da' nici de'a naibii nu i-am pus la masa

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monule,poate o poti ajuta pe Gabi cu un raspuns?

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG
PS2...Se pricepe cineva la pian? Ce diferenta e intre cheia sol si fa? Eu in nestiinta mea...am inteles ca se canta una cu mana dreapta, una cu stanga....dar logica din mine intreaba: e vorba de acelasi grup de clape? Sau sunt diferite? (adica doua grupuri( pe desen))

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

miho, pe unde ai halaiduit azi?

Prin targ.

Miki,sa pastrezi si pentru mine un pahar de ala de rachiu.Nu beau acu,risc sa cad cu nasul in tastatura.

Mirela,super petrecere! Robert a fost cam timid l inceput,dar mai apoi s-a integrat. Acolo era acasa la cineva sau o sala speciala pentru petrecere?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,daaaaaa,rusinos la inceput dar apoi isi revine de nu ma mai inteleg cu el...era o sala unde se pot face petreceri,clubhouse se numesc,fiecare comunitate(adica o adunatura de mai multe blocuri sau case)are asa ceva,e misto ca poti face party acolo si nu mai faci deranj acasa...evident apoi trebuie sa cureti dar oricum e ok,e loc mult si unele au si mese de biliard,acces la piscina,diverse....anul asta intr-un loc asemanator ii fac si eu ziua lui Robert ca in parc(asa am vrut initial) mi-e frica sa nu ploua,se tot anunta ploi zilnic.

la toata gasca,fug sa hranesc copilul si apoi mergem in parc!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miho, io scrisai PM fetei sper sa fii nimerit bine userul GabrielaG (si sa nu ma injure altcineva sau sa a reclame) nu am gasit unde a intrebat fata despre pian...am intrat la scoli/grdinite/crese/bone...am intrat la lectii de know...on line...si m-am lasat pagubasa ca-mi merge greu netul...de aceea nici nu schimb capitolul...
pe toate si fug sa duc piticii la baie chiar daca maine nu merge nici unul la gradi/scoala(au liber pentru ziua profesorului) dar sa nu-i scot din ritm

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
e gata.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftiti la aici

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput