Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 19
alexa si mami spune:
miki 
noi acu' am venit de la plimbari, am pus sa fac papa si suna tel cica vine cumnata cu barbat'su in vizit 
alexa si
mami
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki cum suna traductiunea? ![]() ![]() ![]() Miki |
mey, cica sa-mi pun ochelarii, daca vreau sa-l vad in marime naturala
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Mey, cuscra vad ca nu mai este onlineu
, o fi avut prea multe pacate si s-a dus sa le ispaseasca 
Alino dar asta-i ora de vizite ? 
Gata, va tuc si va las, am plecat la... 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
spor la dat din fund si picioare dragutza 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Poate va e :www.jansenbar.de/getraenke/img/mojito.jpg" target="_blank">sete |
ce m-ai lovit! E bautura mea preferata 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui georgi75 Mihaaaaa...mai m-am gandit (vorba reclamei ca n-am avut de lucru...decat sa spionez pe la bucatarie ![]() |
Hai fie...numai de data asta...
Ce sarlatanca esti! Auz la ea...ma ispiteste cu sarmale
ca sa uit de Mustata. Ntz ntz...Super tare razacioasa mica,cu elefantul ei cu tot.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza 6, 6 s-a intors cuscra de la spovedanie |
Deci...punct si de la capat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
hopa...aparu miha 
dispar nitel sa-l tund pe alex...daca nu va mai gasesc...noapte buna si somnic usor 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
ce m-ai lovit! E bautura mea preferata ![]() Simo mami de Matei Poze noi Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Multumesc ![]() |
si a mea

Miki

Mihaaaaa...mai m-am gandit (vorba reclamei