Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 11
rala spune:
Pasa, Lali, Magda, Cosi, Georgia
va multumesc. Chiar ca nici nu-si au rostul cuvintele. Ele sunt bune pentru incurajari si bucurii. Necazurile nici n-ar trebui sa aiba cuvinte destinate in vocabular. Asa ca, tinem fruntea sus si mergem mai departe. Nici mie nu-mi vine sa cred ca m-am tinut atat de bine, am fost chiar calma in cabinet la T desi simteam ca-mi cade ceru-n cap mi-am zis ca nimeni n-a vazut soricei in cabinet si n-ar fi avut niciun rost sa le dau eu apa asa la ora pranzului. Probabil m-am simtit asa si pentru ca, vorba lui T, am avut mereu "galeria" cu mine.
Cat despre partea plina, imi place sa o vad oricum, mai ales ca eu nu aveam asa tare stresul ca nu s-ar prinde pentru ca am mai avut 2 sarcini in trecut. Dar zau asa! Ce folos am avea daca am cadea la fiecare incercare grea. Plus ca sotul meu mi-a promis ca se va intampla curand, iar eu am invatat sa ma bazez pe promisiunile lui, ca sunt litera de lege. Astazi este si ziua lui si singurul cadou pe care pot sa i-l fac este o partenera optimista si fericita cu ce are. Deocamdata!
Good things happen to good people!
lalitica2000 spune:
rala sa stii ca georgia are dreptate. O sa vezi tu ca in curand o sa ne anunti si vestea cea buna. Imi dau seama ca este dureros de trist sa treci de la extaz la agonie dar o sa treaca, si in momentul in care vei ramane iar gravidutza o sa dai uitarii ultima saptamana.
tamaryllis spune:
Rala, nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te simti mai bine...imi pare ff rau pt ce se intampla; dar fetele au dreptate: inseamna ca se poate si in cateva luni ne vei anunta ca ai bb la purtator care o sa stea cumintel cele 9 luni.
Gandeste-te ca de acum mergi spre ceva bun, caci raul deja s-a produs si nu o sa te mai "loveasca" inca o data.
tamaryllis spune:
la multi ani! sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! Sa va dea DD unul sau doi sau cati bb vreti!
lalitica2000 spune:
Rala sa-ti traisca sotul si sa aveti o seara frumoasa, macar azi sa uitati de probleme.
magdita spune:
Rala
, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si binecuvantati in curand cu un bebelus sanatos.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
pasa spune:
Rala, esti extraordinara!
Esti un model de intelepciune pentru multe dintre noi!
Sa-ti traiasca sotul si sa aveti parte de tot binele din lume!
lucialu spune:
Rala
uffffff!!!sper macar sa fie bine, sa tineti sub control burtica si sa se rezolve cat mai simplu si repede necazul asta...si sa revii degraba langa noi!![]()
La multi ani sotului! 
Aerlilian
imi pare rau de dureri si de otita...deci e la ambele?Ai grija de tine!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
elly_me spune:
Rala- 

LA multi ani pt sot- sa fiti sanatosi si fericiti.
Sa nu te stresezi caci va aparea si bb in curad- deoarece DD ti-a dovedit ca se poate.
Cosi- eu sunt in Z31- dar cred ca mai am de asteptat pana la Z185
Daca s-o intampla atunci- eu nu cred ca vor sa-mi mai vina rushii
Dar sper in continuare
Oricum daca nu imi vine in 3-4 luni ma duc peste T din nou- sa faca vreo vraja sa se intample minunea![]()
![]()
![]()
VA pupicesc 

Sau poat ma trezesc cu burta la gura si eu astept sa-mi vina rusii.
Ce bine ar fi.![]()
![]()
Oricum daca nu s-a-ntamplat pana acum, nici nu cred ca se va intampla.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
mada23 spune:
Buna iubitele mele
, o iau de la capat
, dupa ce ca astia au pus stapanire pe mine, reusisem sa scriu un mesaj considerabil, mi s-a blocat calcu asta nebun, asa ca incerc sa reproduc pe scurt mesajul anterior
Rala...offf 
suntem alaturi de tine, imi pare nespus de rau
dar mergem inainte, da? vindecam ranile si plecam iar la drum, nu ne dam batute, aseara vb cu sosul, ma gandeam ca s-a intamplat ceva rau de nu ai mai aparut..
trecem noi si peste asta
sa iti traiasca sotziorul, sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii,sa se opreasca aici necazurile voastre 
Bebe...iti tin pumnii sa ai cea mai usoara nastere, facem galerie 

,
io credeam ca ai si nascut, asa intelesesm de dincolo
am vazut io ca-i prea liniste acolo, da....
Ilenush...
imi pare rau de otita, of micutza , trebuie sa faci neaparat un Bhcg, ai grija de tine 
Anaconda..
ce faci, vrei bataitza, optimiste pana la capat
poop toate fetele dragi
Lucic,Lali, Magda, Feli, Georgi, Sarah, Arishica,Ubi, Cosi, Malina, Pasa, Elly, Machus, Monicabo...tuturor
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">