Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

ticatic, grea intrebare!
Teoretic, e inseminare intrauterina, dar poti oare sa bagi mana in foc? Nu stiu daca vreuna dintre noi l-a intrebat pe dr de care e... Dar daca nu primesti un raspuns pana maine, il intrebi tu? Deja mi-ai starnit curiozitatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fetelor, sa nu fiti suparate pe mine ca m-am dat la fund o vreme. N-am avut vesti, sau ce intuiam eu nu voiam sa pun in cuvinte. Dar acum este oficial. Va rog sa ma scoateti de la succese. Se pare ca a fost/este ori o extrauterina, ori oprita din evolutie. Cert este ca ieri Dr. T a cotrobait cu atentie pe acolo si nu s-a vazut nimic. Mi-a spus sa mai fac un bhcg care azi dimineata a iesit crescut fata de miercurea trecuta dar destuld e putin (azi este 232). T a spus ca daca e sub 1000 avem noroc. Nu stiu ce va fi in continuare, astept inca un raspuns la sms.
Multumesc tuturor celor care mi-au tinut pumnii si s-au gandit la mine (adica tuturor!) si multa bafta celor care asteapta liniutele. Fiti optimiste! Bebelusii vin la mamele vesele, optimiste si frumoase (asa ca noi ).

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Stai putin, Rala!
Nu vreau sa zgarm ca stiu ca doare, dar... esti sigura?
Atunci T de ce-a mai spus ca daca e sub 1000 esti norocoasa? Pt ca exclude extrauterina? Si atunci ramane cealalta varianta? Sigur nu-i nicio sansa sa fie ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, imi pare ffff rau, nu pot sa spun mai multe, decat ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Sub 1000 ar insemna ca nu e in evolutie si ca ori s-a eliminat deja, ori e pe cale sa se elimine. Sau trebuie scoasa. Eu sper sa se fi eliminat, pentru ca in cervix sau trompe daca era cred ca ar fu vazut-o T, in uter nu era sigur... ar mai ramane cavitatea abdominala, dar n-oi fi eu asa ghinionista.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

offf mai Rala, imi pare asa de rau....M-am gandit ca ceva n-ar fi tocmai OK ca altfel erai activa pe forum. Suntem alaturi de tine si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

Rala, sincer imi pare foarte rau de ce ne spui. Cuvintele nu prea isi au rostul in astfel de momente, dar tu trebuie sa stii ca noi suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am trecut sa va trag o pupaceala mare la fiecare si un pup special ralei ... draguta mea , desi suna cam ... ciudat ..sau si mai rau ... trebuie sa vezi partea plina a paharului ... s-a prins , adica flacaii au ajuns sa se pupaceasca cu fetitele tale ...deci DD ti-a aratat ca se poa' .....io is sigura ca in scurt timp ne anunti ca esti iar gravi ... si atunci o sa fie bine ... acum fu doar demo .. atunci o sa fie tot "dansul" de 9 luni
te pupa fata dulce dulce dulce , sa-ti treaca amaraciunea ..si spor la bbei

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Rala imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta....

Magdi multumesc ca te gandesti la noi. Ma rog in continuare pt noi si pt toate fetele care asteapta vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,mi se rupe sufletul...Si eu am avut presimtire sumbra...prea ai lipsit
Anaconda ,acum nu cred eu in testul tau de urina!De ce nu faci bhcg,ca tu erai adepta acestei analize.Si in afara de asta,chiar ai avut simptome de gravi,eram convinsa ca la tine e de bine.Hai,da-ne vestea buna!
Cat despre inseminarea facuta de Tutu,este intrauterina,pentru ca asa mi-a scris mie in scutirea medicala pentru efort fizic.
Otita mea s-a confirmat,nu iau antibiotic,mi-a dat doar doua feluri de picaturi,un spraz pt nas si paracetamol.Dar nu va spun ce dureri am...Azi e z27 si deocamdata...nimic!

Mergi la inceput