Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianav, bine zici, pune poze cu Oana, sa-i vedem si noi nasucul :).

Dandusa, trimitem pupici Crinutei sa treaca repede buba! M-a distrat ca ai folosit expresia "super mega" :). Si fetele o folosesc, de cand citim cartile cu zanele nazdravane.
Fetele mele au amandoua semne de la cazaturi (ma refer la cicatrici care raman in timp); Victor insa nu are nicio urma, cu toate ca nu exista zi sa nu cada (si cazaturi urate; noroc ca a invatat sa coboare scarile si nu-mi mai sta inima in loc la fiecare minut).
Succes la canini!

Desiree, multa sanatate lui Octavian! Si noi plimbam masinile prin casa, cand nu "citim". Noroc ca e vreme buna inca si ne petrecem serile in parc, altfel sofer ma faceam :).

Dbunny, multa sanatate lui Dani! Poate totusi e doar iritat si nu ajungeti la decalotare.

Madaluta, daca incerci cu o seringa din aceea de medicamente oare nu vrea? Totusi cred ca cea mai buna solutie e sa amani cateva zile si sa repeti tot cu lingurita. Mult succes!
Scump foc Darius. Mi-ai adus aminte de Ioana cand era mititica. O asteptam la toaleta, sa termine ce avea de facut si s-o sterg la fundulet. La un moment dat face un part :) si spune: "A zis patz!" (funduletul ei vorbise :) )

Mamaana, tare dragute fetele cu vecina. Nu stiam de faza cu biberoanele de plastic. Noi din astea folosim, caci Victor nu vrea cana si pace.

Fetelor, ce carti au fulguletii vostri? Victor striga "catea, catea" (cartea, nu catzea :) ) de cand se trezeste, pana cand adoarme, si as vrea sa-i fac provizii lui Mos Nicolae. Insa sunt in pana de idei, pentru ca as vrea altceva decat ce are (carti cu animale, reviste Thomas, Winnie). Cartile fetelor le cam tin departe de el, caci le mai si rupe si apoi imi plang mandrele de nu le mai pot opri. Plus ca am mania cartilor, adica imi place sa le vad curate, cu foile neindoite, nerupte... mai greu asta :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Si pentru cine se plictiseste:

poze de la Londra
si
poze cu munte si multi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

i'm back in town
dupa nu o f reusita excursie la viena ... se pare ca noua nu ne prea prieste sa iesim din tara :((
drum de cosmar, oana n-a reusit sa doarma decat o ora pe masina, tot tipa ca vrea nani in pat :(... si nopatea a dormit doar 7 ore, asa ca a fost groaznic, numai urlete si plansete, indif cate opriri am facut ca sa-i fie bine (am plecat la 6 dim si am ajuns la 7 seara, in conditii de drum de 5 ore, si asta ca sa stam in parc, la loc de joaca, etc, numai ca sa-i fie mai usor )... seara cand am ajuns la apartamentul inchiriat (care a fost bila alba a acestei excursii, nesperat de frumos si fix ca in poze) a alergat 10 min si apoi a inceput sa planga ca o doare capul... am crezut ca inebunesc de griji, ca nu e normal s-o doara capul... (am uitat sa zic ca sapt trecuta la gradi o gramada de copii au stat acasa cu viroza resp, asa ca o tot pandeam de muci, tuse, etc)... mai, si chestia cu durerea de cap s-a acutizat, incepea sa tipe din senin ca o doare capul, se prindea cu mainil;e de cap ... am sunat disperati pediatrul din ro, ne-a spus ca de la oboseala, drum, ca n-a dormit, etc, sa-i dam 5 ml de nurofen si s-o culcam, ca dc doarme 2-3 ore legate ii trece.... am incercat disperati toate metodele posibile, n-am reusit sa-i dam nurofenul ... cum il simtea in gura, plangea isteric si vomita de la plans ... intr-un final am culcat-o si se trezea tot din 10 in 10 min tipand de durere de cap ... si a inceput sa arda rau, bineinteles ca n-am reusit sa-i luam temperatura aveam un termometru-suzeta la noi, dar pe la 39.3 l-a scuipat..... am vrut sa sunam la salvare (ne gandeam numai la meningita cu durerile alea de cap si febra mare), dar am avut inspiratia sa sunam in ro spitalul de copii, lulu a vb cu dr de garda pe care il si cunostea, ne-a zis ala cum sa facem manevrele sa vedem dc are meningita, le-am facut si totul era ok, mnu era meningita... ne-a spus ala ca e o viroza mai severa care a cauzat reactie meningeala (cica la viroze nasoale copii mai fac reactie meningeala si reactie otica, care dau dureri de cap si de urechi) si ca tb sa-i bagam un supozitor cu paracetamol, pe care i l-am bagat cu forta, ca efectiv nu s-a putut altfel, nu putea nici macar sa stea in brate la mine de durere, nu te intelegeai cu ea ... la o jum de ora dupa paracetamol, a inceput sa-i scada febra (am tinut-o numai in pampers si am facut mai frig in camera) si i-a mai cedat durerea de cap, pana dimineata s-a mai trezit tipand ca o doare capul doar de vreo 3 ori si a mai facut febra, dar de fiecare data febra a cedat la nurofen pe care i l-am cam dat in somn... dupa npoaptea asta de pomina nu s-a mai plans de dureri de cap.
deci cam asta a fost inceputul excursie noastre la viena :(
toate cele 4 zile cat am stat a fost cu febra in salturi (dar care ceda la nurofen sau panadol), morocanoasa, maraita , exact ca un copil bolnav. mi s-a rupt sufletul si am fost de-a dreptul inspaimantata ca ajungem iar la spital intr-o tara straina. noroc ca am ajuns cu bine acasa, acum mai are doar muci si atat :)
am reusit in schimb sa facem 2 vizite la gradina zoologica care e absolut superba, oana a fost absolut incantata, o sa pun poze sa vedeti ce minunatie este . oana si acum povesteste tuturor ca a fost la zoo la viena si incepe sa insire zecile de animale pe care le-a vzut :). o experienat extraordinara pt ea.
in rest, shopuiala mea s-a dus dracului, am reusit doar vreo 3 ore de shopuiala pt oana, dar am reusit sa-i iau ei cam de toate, desi e f prost sectorul cu marimea 92-104 in absolut toate magazinele, parca n-ar fi copii cu marimea asta. la bebelusi super haine, insa la mar. 92 pana la 104 gaseai cate 2 rafturi in toate magazinele (ma refer aici si la zara, h&m, c&a)... am cautat un magazin next la scs( mallul lor)de mi-a iesit pe oki si n-am reusit sa gasesc. a, si m-au terminat hainele de fetite de la mar. 92 in sus ca erau ultra-sclipicioase, paietate, ,imprimate, etc.... am vrut sa-i iau oanei o rochita tricotata mai deosebita pt ziua ei, dar n-am gasit decat pana in mar.86 si numai la zara (oana are 98) .... m-au terminat astia cu magazinele lor inchise la ora 7 seara. feresca sfantul sa vrei sa-ti iei o sticla de apa dupa ora 7 seara ca n-ai de unde.
noroc ca am mai oprit si la budapesta la un mall sa se joace oana si sa se dezmorteasca (si s-a jucat de numa, i-a placut cate spatii de joaca erau acolo si super amenajate), desi ea pe masina a avut febra... asa ca la budapesta ma prins 3 ore de shopping aproape numai pt mine, evident aceleasi magazine ca in viena, dar al preturi mai mari... dar ce conteaza, bine ca mi-am facut inceputul, continuarea o fac in tm :))
cam asta a fost experienta noastra la viena, nu f frumoasa, cu siguranta vom mai merge la viena pt zoo mai prin primavara . dar cu ocazia asta, am zis pas la vacanta de ski in austria, ca eu experiente din astea cu copil bolnav pe coclauri straine nu mai vreau!
revin cu poze minunate cu o gradina zoologica absolut superba si un copil bolnavior si pleostit imediat ce ma recuperez ( ca am in spate 3 zile de copil bolnav tinut in brate cate 5-6 ore continuu)

Mergi la inceput

mamaaaa, ce ditamai cearceaful am scris mai sus :))... mare mirare ca nu l-am pierdut

dianav, ia pune poze cu nasucul oanei :)... si la noi cele mai nasoale creioane cerate ies de pe masa cu buretele cu spuma de la fairy :))... dar de ce nu ii iei carioci lavabile si atunci nu mai ai treaba, ca alea se streg f usor?

dandusa, pare rau pt crinuta... of, cred ca muream la o faza din asta ... n-ai nascut da? ai primit mes meu?

acs, mortala ioana cu funduletul vorbitor

am vb cu flore azi, e tot 2 in 1, inca mai are elan sa fuga sa vada de mobila, etc ... cred ca naste zilele astea (sapt trecuta cand ne-am vazut avea burta fff jos), isi doreste sa nasca odata, ca nu mai poate, ii este deja f greu. noroc ca alessuca e la gradinita dimineata si ami respira si ea. dc nu naste pana vineri, a chemat-o medicul sa-i provoace, as aca cred ca putem incepe sa-i facem galerie curand.

Mergi la inceput

acs, f faine pozele de la londra, imediat le devorez si pe alea de la munte. dar mie mi-a scapat, cand ati ajuns la londra????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am ajuns si eu pe forum dupa o pauza.....lunga. Ba am fost ocupati cu pregatirile de plecare, cam am plecat din Iasi in week-end, ba cu altele..... si n-am mai reusit sa mai intru. Am intrat o fuguta sa va salut. Sunt in urma cu stirile.
Duminica am sarbatorit si noi cei 6 ani de casatorie, mai mult pe drum si apoi la o petrecere la fetita unor prieteni.... si la sfarsit acasa....
Sper sa apuc sa va mai povestesc si ce nazbatii mai face Stefy, dar de acum ma pregatesc sa merg s-o iau de la cresa.
O zi buna sa aveti.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Dia, imi pare rau ca a fost Oana bolnavioara. Din pacate se mai intampla si n-ai cum sa prevezi pentru a programa vacantele. Astept pozele cu gradina zoologica (mi-a spus si sora-mea ca e tare frumos acolo).
Pana la urma ce i-ai cumparat Oanei? Dar tie?
La Londra am fost in saptamana anuala de miere :), la sfarsitul lui septembrie, dar de-abia acum m-am invrednicit sa pun pozele.

Lacramioara, la multi, multi ani fericiti impreuna! Asteptam povestile cu nazbatiile lui Stefy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis. Va asteptam la capitolul 196.

Mergi la inceput