Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 19
desiree spune:
dbuuny, sper sa nu ajungeti la decalotare...da-i mai putine mandarine o perioada, asa cum ti-am zis, o zi doua, vezi daca e vreo imbunatatire..octavian tuseste de vreo saptamana,are si muci, ii dau Prospan, ca rupe din gat si panadol noaptea, vreo 3-4 ml..sper sa nu fie cazul si la voi de mai rau
madaluta, asa-i ca i-ai dat intai cu lingurita si apoi cu biberon? ideea era ca daca tot desconsidera lingurita, poate de aia a refuzat din prima, ca era in lingurita..mai pe urma normal ca nu a vrut din nimic, o fi zis ca-i dai medicamente..mai las-o cateva zile si da-i cu altceva decat cu lingurita..eu imi aduc aminte cum a inceput octavian diversificarea..o lingurita de mar ras dintr=un capacel de borcan :)
dandusa, ai nascut?
...ce mai face Crinuta? tot suparata?
cam slaba miscarea pe aici zilele astea...
....noi am dat o tura de shommping :) sambata...la jucarii evident...am mai luat niste blocuri de lego, un tigru maaaareee de doua ori cat el, evident ca nu am scapat fara sa cumparam un intreg santier cu macara, bena de excavator, omuleti muncitori si asudati si multe alte piese..de am sufrageria impanzita cu semne de dirijare a circulatiei in zona de lucru :)...in rest, nu ma slabeste o clipa, dar nici o clipa, e calare pe mine mereu, se joaca numa cu mine langa el, eventual ma pune sa-i plimb masinile prin sufragerie in timp ce el da la ciocane si bormasini, de mancar mananca numa dimineata si seara bine, in rest suge, ziua nu il vad nimic mancand, noaptea ne trezim de la 3 ori pana la 6-7 ori, avem doi canini sparti si unu caruia i se vede gamalia, iar al patrulea e si el umflat rau..toti patru odata? :((((
cu imbracatul a lasat-o mai moale, pai daca ma-sa i-a zis o gramada de povesti despre cum iesim noi afara NUMAI imbracati, dar tampa a uitat sa specifice clar copilului ca avem doua randuri de haine, unele de nani mai subtiri si unele de afara mai groase, le-a si vazut ordonate pe seturi in dulap, cum naiba sa inteleaga copilul de ce tre sa se despoaie si sa se imbrace la loc cand e rost de plecat? oricum a inteles, se vede, e inca naravas un pic, dar nu ca inainte, ne imbracam de fiecare data cand mama ii spune povestea cu hainele de nani versus hainele de afara si cand tati ii canta: hai ca vine maimuta/si ne mananca....stiti voi ce :)
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
roxanica, iti urez seninatate in orice decizie vei lua..si sa stii ca e cea buna!
acs, super v-ati distrat! astept pozele si eu!
aelita, naspa fazele din parc, eu intram cu fermitate in ele, daca cu vorba buna nu merge...nu pricep, inchei orice relatie, in momentul in care au trecut peste rugamintile mele..faza cu berea e urata rau de tot....oricum nu cred ca astfel de caractere tin de natie, neaparat..fiecare padure are uscaciunile ei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dandusa spune:
Desiree,
Crinuta?daaa si mai suparata...,alaltaieri si-a spart capul...prin cea mai simpla manevra care putea fi facuta...,efectiv a alunecat cu capul in coltul patului,am zis ca nasc cand am vazut sange si gauroiu'...
n-am ajuns la urgenta pt ca era de max 1 cm lungime si-n plus ar fi iesit un super mega show pe acolo cu anestezie,copci si grasanele de asistente...,dar am tratat si vizitat dr ei,a avut cred dureri de cap ca ne-a terminat si ziua si noaptea a plans si a fost f agitata...
acum s-a astupat un pic,dar cu siguranta va ramane semn
in plus mai este si maseaua ,ULTIMAAAAAAA slava cerului...,mai este doar UNAAAAAAA SI SCAPAMMMMMM...
si la noi canini s-au umflat toti dar au spart ffff greu si la interval f mare unul de altul...,cand primul crescuse de tot abia spargea al 3 lea...
,sper sa iasa mai repede la voi ca-i jaleeee
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desiree aelita, naspa fazele din parc, eu intram cu fermitate in ele, daca cu vorba buna nu merge...nu pricep, inchei orice relatie, in momentul in care au trecut peste rugamintile mele..faza cu berea e urata rau de tot....oricum nu cred ca astfel de caractere tin de natie, neaparat..fiecare padure are uscaciunile ei! |
pai doar noi ce suntem,nu ??
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
DANDUSA-of ce spui acolo ca si-a spart capul
...o sa ai de tras cu colturile de la pat cand vine si Raducu,mai la anul asa cand s-or alerga amandoi.
vezi cum le poti bandaja ,cumva sa nu se vada nici urat ...nu stiu sa zic daca nu stiu cum e patul exact.
da,se poate lovi si in alte colturi...dar poate nu mai ai altele in casa .si daca eliminam un pericol tot e ceva...
neastamparata mica ce e!
a mea e vanata toata,pe spate numai vanatai de cate cazaturi ia ,si pe picioareeee tibia plina de vanatai ª!
Mai ai un pic !!! zic eu ...eu asa astepvam la amandoi,la 38 de saptamani,si la amandoi am depasit termenul,Sofia cu 2 zile si Andrés cu 4 zile.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
adinazot spune:
Neata fetelor!
POftiti la cafeluta!
Of,Crinuta si-a spart capul,dorim refacere rapida!
Liniste si pace pe aici,toata lumea e ocupata.
Filmulet
dianav spune:
Adina ai o frumusete de fata, cum s-au schimbat si seamana a copii nu mai sunt bebelusii de ieri. Seamana cu Oana mea un pic, acelasi par blondut-aramiu si nasucul mic mic si obrajorii rotunjiti si ochii mari si frumosi. Sigur in timp se vor schimba trasaturile ca a mea nu are cu cine semana cu un asa nas delicat.
Poate ma invrednicesc sa mai pun si eu poze cu domnisoara.
Ieri a colorat un perete din sufragerie cu rosu.
Fetelor masuta Ikea nu se sterge nu nimic, stiu ca voi ziceati ca servetelele umede sunt o solutie. Nu sunt la noi. Poate avem cele mai tampite creioane de pe piata, eu i-am luat doar creioane cerate nu stiu cum le zice. Pe perete nici nu am incercat sa sterg.
dianav spune:
Acum am vazut ca domnisoara Crinuta s-a lovit de pat. Sper sa ii treaca repede.
Stii cum am facut eu? Am saltea pusa peste cadrul patului si patul are o margine de jur imprejur lata de vreo 10 cm, stiti voi, cum e moda acum. Ei , la colturile expuse am bagat o pernuta intre saltea si pat care atarna peste colt, fff ascutit de altfel si periculos. Perna e moale si acopera perfect coltul. Si la celelalte colturi din casa am pus si coltare de silicon transparent de la chicco pe care le-am lipit cu super glue si am stricat mobila ca ala arde si topeste, dar a fost singurul pe care Oana nu l-a putut dezlipi. Solutia coltarelor cumparate era un autoadeziv, adica doar de forma si Oana le dezlipea imediat, asa ca le-am fixat si eu cum am putut mai bine. Normal ca ea cade prin alte locuri decat cele ferite.....asta e alta poveste.
madaluta spune:
Dbuny, desiree: multumesc mult pentru sfaturi
, le voi incerca pe rand pe fiecare. Azi totusi nu m-am putut abtine sa ii dau pauza asa k am pus suculet de morcov direct in biberon si i l-am dat. ce credeti? L-a luat fara nicio problema, ba chiar ar mai fi vrut. Chestia e k am lasat-o sa fie putin flamanda si nici nu i-am mai aratat linguritza. Cerealele as vrea sa le introduc in biberonul de seara poate nu se va mai trezi asa de des noaptea...Sa vedem...incet incet, ne diversificam noi k n-avem incotro....
Dandusa: of..doamne..capusorul ala carliontat spart?!Draguta de ea..mi-e asa de mila cand ma gandesc....
Bine k ai fost si tu puternica si nu te-ai pierdut cu firea sau nu te-au luat contractiile, k eu tare mai sunt pacatoasa la chestii de-astea.Darius a cazut odata pe hol si s-a lovit cu capul exact de un colt de prete cu gresie..m zis k mor cand am vazut cum tasneste sangele. Noroc ca era si cip acasa k mie mi s-a facut rau si direct in baie sa vomit am fost. Spre norocul nosru nu-si sparsese capul ci doar se zgariase putenic intr-un loc bine vascularizat si de-aia tasnea sange...da am crezut k mor, pe bune.
dinav: cu spirt ai incercat? Noi asa curatam pixul de pe canapele si iese foarte usor(canapelele sunt din imitatie de piele, nu textil).Sau acetona?
De pe pereti nu am reusit cu nimic...astept sa treaca perioada ata, savina randul brianei si apoi sa zugravesc tot apartamentul...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
Il intreb pe Darius dupa ce face kk:
-Dari esti kkcios?
-Nu...Biana kkcios
-dari ai facut partz?
-nu...tati partz!!!!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!