Aspirante optimiste > 20 (357)
Raspunsuri - Pagina 21
buburuza1979 spune:
si cu muncitorii...inca nu am cautat...am zis ca terminam singuri camera asta si pt baie unde schimbam faianta si e nebunia mai mare o sa cautam pe cineva...
acum suntem aproape gata cu camera... acum o vopsim si ii punem plinte si toate cele si e gata !!! ![]()
![]()
![]()
oricum suntem mandrii ca am reusit singurei si fara experienta in domeniu sa o scoatem la capat si a iesit culmea si frumoasa 

buburuza1979 spune:
Nico activeaza-ti PM pt ca nu pot sa iti raspund!
raspunsul este da si cum iti activeti PM iti trimit si adresa 
CarmenAlbu spune:
Of, of, nu vreau sa fac gripa anul asta!!
Anul trecut a fost asa de rau ca am vrut sa chiem salvarea!
M-am speriat tare!
Ai grija de tine!
Beatrice1982 spune:
nu ati trecut la alt capitol???????????
aoleeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
da ce ati facut azi?
iesirati dupa ciuperci?????????????????
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Bea, sunt in ziua 13 si tocmai mi-am facut un test de ovulatie, stii ca mi-am mai facut si in ziua 11 si am avut 2 liniute una mai putin colorata dar la fel de groase!
Am cm de 30-31 zile si sunt foarte surprinsa ca testul de ovulatie de azi mi-a iesit asa!
O linie groasa iar a doua aproape invizibila! Trebuie sa ma uit cu mare atentie sa o vad!!!
Oi fi ovulat ieri?
Nici nu am prestat ieri
Ajutor!!!
CarmenAlbu spune:
Fetele a mai avut cineva asa? Ce trebuie sa fac sa-mi dau seama daca am ovulat? Sa-mi iau maine dimineata temperatura? E ciudat ca luna astta nu mi-am dat seama de tipul de flora bacteriana!
Azi am lucrat la 5 dimineata si nu am avut chief sa prestez aseara ca stiam ca ma trezesc la 4!!
monna3 spune:
buna fetelor 
am ajuns si eu acasa...in sfarsit...am fost in vizita la nasi si cu ei am mers la cules ciuperci
si am mers azi o groaza, ma dor picioarele si-s rupta de oboseala. cred ca mai stau putin si plec la
ca nu mai pot
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Beatrice1982 spune:
carmen
pai daca ai ciclu de 30-32...iese abia in ziua 15-16-17
deci don't worry
....bee happy stii melodia aia nu?
nu fii supiiiiii
lasa ca iese
nu are cum sa iasa asa de repede
doula ce mai faci?