Aspirante optimiste > 20 (357)
Raspunsuri - Pagina 20
CarmenAlbu spune:
Buna fetele!!
Nico, eu am avut ceva asemanator in ziua 15 si am mers la medic iar in urma eco mi-a zis ca nu vede nimic anormal si poate doar sa presupuna ca nu am fost suficient lubrificata la contact!
Daca era un pic mai tarziu ar fi putut fi sarcina!
Nu stiu ce ai poate fetele te ajuta mai mult!
Bea am vazut-o pe Ingrid!!! Ce fetita frumoasa!! Sa va traiasca sanatoasa!Ii dau si eu un pupic!
Ruxandra multa bafta!
Fetele azi nu e nimeni pe aici?

CarmenAlbu spune:
Buburuza ce faci?
Nico ai facut papanicolaul?
Sangerarile pot fi si modificari sper sa nu fie cazul!
Durerile au aparut dupa contact, sau in timpul lui?
Nico23 spune:
nu au fost sangerari nu le pot spune asa ... au fost 2 pete mici mici o singura data ... durerile le am de cateva zile si in aceste cateva zile nu am avut nici un contact sexual ... nu ma doare mereu doar cateodata simt intepaturi si ma dor ovarele ... :|http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png
CarmenAlbu spune:
Atunci nu cred ca ai motive de ingrijorare! Pete roz sunt destul de comune, iar intepaturile vin de la faptul ca corpul tau se pregateste hormonal pentru un nou ciclu sau o sarcina! Trebuie sa te ingrijorezi daca durerile sunt mai mari trecand de stadiul de intepaturi si daca dureaza mai mult!
buburuza1979 spune:
Carmen multumesc de intrebare... fac bine !!!
vopsesc cu sotiorul o camera si acum am luat o mica pauza pana se usuca prima mana ![]()
imi fac de lucru ca sa nu ma doboare raceala asta... la mine asa e... daca apuc sa ma urc in pat cand sunt racita acolo raman... daca o duc pe picioare trece mai repede...
tu ce faci? 

buburuza1979 spune:
Nico... nu stiu dar imi dau cu parerea...
poate ai ovulat mai devreme si asta a fost o nidare...
sa dea DD sa fie bine 

Nico23 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri Carmen .. sper sa fie bine pana la urma si sper sa vina si la noi bebe 

http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png
CarmenAlbu spune:
Ce harnicuta Bubu!
Nu ati mai gasit pe nimeni pana la urma?
Daca stai sa te gandesti poate e mai bine asa , ca e facut de voi si ce nu iese bine schimbati! Spor la treaba si daca ai simptome de gripa sa nu iei aspirina! Nico cu placere!
buburuza1979 spune:
nu am luat aspirina ... am fost cobza ...acum am ramas doar cu tusea.
am luat in prima seara cand imi era f rau un paracetamol pt ca ma durea carnea...stii tu cum e in prima zi de gripa...
si o tin numai cu sirop de tuse si cu multe Hallsuri ca sa respir bine...
deja mi-e mult mai bine...numai tusea ma mai seaca din cand in cand