Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Inca nu am fost la medicul din Cluj cu spermograma, am fost la cel din Turda. Analizele lea facut la Synevo. Acum luna asta ma duc la Cluj cu analizele. Si eu sunt de acord sa nu iau si luna asta medicamente de stimulare. Dupa 3 luni de stimulare m-am saturat. Eu as vrea sa ma duc luna asta la HSG. Dar nu stiu ce sa fac sa ma duc luna asta sau sa mai astept. Asta este nelamurirea mea.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai fa o luna pauza de medicamente si urmatoarea luna mergi la HSG

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

salutare dragele mele

buburuza1979,

ia de aici multi de la o berbecutza nascuta in aceeasi zi si an ca tine ( 02.04.1979, ora 8 dimineata... )

apropo, cine imi trece si mie data de nastere pe listuza?

multumesc.

http://tt.lilypie.com/Myczp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata...daca se poate zice asa...ca-s sculata de la 5 si ceva ca sa ajung la spital la 7.
Buuunnn....sa dam raportul.
S-a modificat modificarea:
- ovarul stang...nu mai e un folicul, ci 2: unul de 17 mm si unul de 16 mm
- ovarul drept...n-a mai gasit foliculul dominant care data trecuta era de 9 mm (ori n-a fost incidenta buna, ori s-a resorbit, naiba stie)
Chestia e ca am 2 foliculi bunicei exact pe ovarul la care am si trompa 100% valabila.
Beleaua acum nu vine de la foliculi ci de la endometru. Data trecuta era nesistematizat de 5 mm, acum a devenit trilaminat si e de 6 mm dar inca nu e suficient.
Cum am si cicluri mai lungi cateodata (asa a fost si ultimul) au dedus ele ca se cere ovulatie tarzie asa ca mai asteptam pana luni cand fac Pregnylul si marti facem inseminare.

Voua cum vi se par valorile?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Multumesc, dragele mele... Am ajuns la birou si iar am intrat pe forum... Eu mai am pana ma duc la medic vreo 2 ore...

Oana, eram convinsa ca tu o sa ma indrumi cum sa fac sa activez PM. [ pup]

Rallu, felicitari pentru foliculi! Valorile sunt spre bune. Endometrul din cate stiu eu tb sa fie minim 8mm, dar... Hai sa fim serioase, nimic nu e sigur. Hai ca ovulezi pe partea buna, foliculii sunt buni. DA-I DRUMUL INAINTE CU PARTEA PLACUTA A TRATAMENTULUI!!! Ma bazez pe tine, ca sa fim amandoua, ok? Vezi ca mi-am activat PM-ul, cand ai timp poate mai pove.

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rallu, eu zic ca arata bine situatia...pana luni cel mare va mai creste si cred ca trexe de 20...numa bun de intepat cu pregnyl si apoi IA...
Iti tin pumnii sa fie cu ochi ..

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

multi la fete ...

adiutza pupici speciali pt tine ... io sunt nascuta la 5 dimineatza ... cred ca de aia sunt moarta de somn mai tot timpul ziua

fetelor eu m-am pricopsit cu o mare raceala ... mai nasol e ca mi-a cazut direct in plamani ... azi noapte abia am putut sa dorm din cauza discomfortului pe trahee ... am o tuse uscata si o stare de

stau pe bomboane Halls ca ma mai calmeaza putin...
problema mea e ca nu stiu ce as putea sa iau ca nah ... mi-e frica ca poate am reusit ceva luna asta si sa nu afecteze...

eu sunt mai paranoica asa si in fiecare luna dupa ce trece jumatatea ciclului ma opresc din orice fel de pastilute si indur daca am dureri de cap sau orice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ralu am o intrebare, cat costa o inseminare? Sunt curioasa ca poate o sa ajung si eu la ea.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

TIti...exact intrebarea asta vroiam sa o pun si eu fetelor care au facut asa ceva.
Habar n-am si nici n-am intalnit pe cineva care sa-mi poata spune.
Sper sa am o idee pana marti ca sa nu ma fac de ras acolo.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Fetele am si eu o intrebare...in afara de cat costa o IA: pusese cineva un link cu calculul ovulatiei, sarcinii, cand trebuie sa-ti vina ciclul, cand vei naste daca ramai, cand e pericold e avort...ma rog...calcula pe acolo tot.
Il mai stie cineva ca eu l-am pierdut.

Multumesc frumos.

Luna asta

Mergi la inceput