Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alehiam S-a inceput votarea pentru concursul de mirese. Se voteaza pana pe 30 octombrie. |
Cum? Cum? Zi-mi si mie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Cu intarziere... ![]() La multi ani! Stefania de Crisjo Michael de Piciulika Tudor Cristian de Yaia Mihai de Raluca Alexandru de Adhnana Paula Maria de Navicula La multi ani pentru Papapnash si Alina! |
Multumim!
Poze
AYUMI spune:
Paula-Maria,LA MULTi ANI!!!!
Noi am stat cateva ore la spital azi ca erau,se pare,la control multi bebelusi nascuti prematur sau cu mici probleme.
Dragutii de ei!Ziua de azi m-a facut sa ii mai multumesc lui DD inca o data ca baietii mei sunt sanatosi.
Doctorul s-a declarat foarte multumit de ei,el este "bosul" doctorilor de la terapie intensiva unde au stat baietii.
Ryuji are 8980 g si 75.3 cm.A zis ca se dezvolta normal,ca un bebe de un anisor.Cat l-a controlat dr. lui Ryuji nu i-a mai tacut gura.Daca nu a trancanit pe limba lui ca incepusera si asistentele sa rada.
Naoki are 9790g si 75.3 cm.A zis ca sa nu ne facem probleme ca este ok.Doar ca se dezvolta putin mai incet decat Ryuji dar nu are nevoie de o ingrijire speciala si ca este un copil normal.
Mi s-a luat o piatra de pe inima azi.
A,si am aflat si ce Apgar au avut la nastere.Desi la ei nu stiu daca este ca la noi.
Ryuji a avut Apgar 3/5 iar Naoki 4/8.
Papanash,ma bucur ca Ghighi este mai bine.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Paula-Maria,LA MULTi ANI!!!! Noi am stat cateva ore la spital azi ca erau,se pare,la control multi bebelusi nascuti prematur sau cu mici probleme. Dragutii de ei!Ziua de azi m-a facut sa ii mai multumesc lui DD inca o data ca baietii mei sunt sanatosi.Doctorul s-a declarat foarte multumit de ei,el este "bosul" doctorilor de la terapie intensiva unde au stat baietii. Ryuji are 8980 g si 75.3 cm.A zis ca se dezvolta normal,ca un bebe de un anisor.Cat l-a controlat dr. lui Ryuji nu i-a mai tacut gura.Daca nu a trancanit pe limba lui ca incepusera si asistentele sa rada. Naoki are 9790g si 75.3 cm.A zis ca sa nu ne facem probleme ca este ok.Doar ca se dezvolta putin mai incet decat Ryuji dar nu are nevoie de o ingrijire speciala si ca este un copil normal. Mi s-a luat o piatra de pe inima azi. Ryuji a avut Apgar 3/5 iar Naoki 4/8. |
Bravo, stiri excelente!
Felicitari!
Poze
Yaia spune:
Multa sanatate tuturor celor bolnavi!
Si ca tot veni vorba de sanatate, sa va intreb pe voi mai intai: lui Tudor i-au aparut pe frunte niste bubite mici, rosii, ca niste piscaturi mici de tantari. Nu are niciun alt simptom. Ce credeti ca ar putea fi? Hmmm...poate trag maine o fuga pana la medic!
Poze
Erina spune:
Buna seara!
Am resuscitat jurnalul. Ajunsese pe pagina doi. sa nu imi spuneti ca sunteti la coafor, manichiura si cumparat hainute pentru intilnire.
Btw daca ajungem cred ca o sa o imbrac pe Daria casual.
Apropo, Roxana buna ideea cu name tags-urile. Chiar ma gindeam sa sugerez eu...
Papanash ma bucur ca Ghighi e bine.
Sabina Y. am soscotit ca ajungi in jur de 28. Gresesc?
Yaia, poate bubitele sunt de la transpiratie.
Am fost azi afara. Daria a exersat mersul pe o distanta f lunga.
Noapte linistita tuturor!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
papanash spune:
Hello, noi suntem mai bine,voi ce mai faceti ?
Rox, am inteles ca e ok cu vaccinul ( sper sa nu se schimbat situatia) dar sotul ce face, cum se mai simte ? Sabina Y adica Devylla s-a tuns .
Dna Teo, ceva poze din paradisul turcesc ?
Ayumi, excelenta revizie, pupam bebeii.
Yaia, sa nu fie vreo alergie alimentara. bolile astea copilaresti pojarel si altele nu prea stiu cum se manifesta, dar nu cred ca ar aparea bubite numai pe nas. Sau o fi primit prea multi pupici de ziua lui 
Afibebe, tu ce mai faci, ce mai zici ?
Danuta, printesa ta ce mai face ? Am vazut pozele, sunt super, multi 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Ayumi, tare sunt dragalasi gemenii tai! Ma bucur pesntru vestile bune legate de evolutia lor.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
papanash spune:
Erina, si io tot la resuscitat ma gandeam
, si la vestile bune pe care vreau sa le citesc despre toti.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi