Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmin012 spune:
LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor de azi... 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI ALINA! Sa fii sanatoasa,fericita si multe bucurii. Sa ai parte de numai bine si bucurii din partea Mariei! ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
LAAAAAAAAAA MUUUUUUULTI AAAAAAAANI!
SA FII FERICITA, IUBITA SI IMPLINITA, SANATOASA SI VOIOASA!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Vasari spune:
Multumesc mult pentru urari, si celor care m-au felicitat zilele trecute!
Anca, dar si tu arati super! Am vazut pozele, si pe Maria cea cuminte.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adelamaria spune:
Alina, iertare ca nu m-am prins din prima!
LA MULTI MULTI ANI de acum inainte, plini de bucurii si noroc cu carul!!
Pai sa servesc si eu un coktail atunci, ca e motiv de sarbatoare!
...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Buna dimineata! Andreea, Bianca, eu va cred cu papica bebeilor! Si eu am emotii la ora mesei, desi pe 7 s-a facut o luan de cand Ilana mea s-a hotarat sa pape. Macar acum stiu ca se poate...Si desi incerc sa gandesc pozitiv, nu ma pot impiedica sa ma intreb cat va dura... ![]() Andreea, mie cantitatile de papa mi se par ok, mai ales daca Eric bea laptic cu placere! Poate fi o etapa, nu cred ca trebuie sa-l fortezi. Plus ca eu am mai zis: exista 2 abordari in privinta diversificarii, cea europeana si cea americana. Nu stiu care e care, dar ideea e ca in una dintre ele bebe trebuie sa pape preponderent laptic pana la 2 ani si putin cate putin mese diversificate. Adica ii dai mancarica, dar numai cat vrea el, apoi completare - laptic. Poate ca Eric e pe "curentul" asta Eu zic sa-l mai lasi putin...Alta idee ar fi Vitamina C (picaturi sau zeama de lamaie). Ai zis ca papa pomelo...f. bine...da-i sa pape! Si muuulta rabdare!...Sfatul pediatrei mele a fost sa-i dau sa pape ce-i place! Daca bebe papa fructe, sa-i dau fructe toata ziua in diverse combinatii, mai ales cu branzica (pt ca e f. calorica)...Poti sa incerci si asta... Chiar voiam si eu sa intreb alte mamici cat papa bebeii la o masa? Acum Ilana mananca in jur de 200 gr./masa...laptic cam 100-150...e ok, nu? Eu sunt super multumita, va imaginati, dar voiam si alte pareri... Adra, felicitari pentru rabdarea pe care o ai la masa cu Eva...Nu stiu daca as putea... Si eu vreau sa stiu o reteta de paste cu branza pt bebe!!! Please!...Folositi paste normale sa paste de orez? Gata, fug la munca! Pupi! Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Adela,
mersi mult de raspuns...
da, lapticul ne place, ar bea numa laptic daca s-ar putea... dar tanti doctor a zis ca ar trebui sa manance si legume si carnita, nu doar fructe... o sa incerc si azi sa-i razalesc marut in piureul de legume cu carnita, poate minunea tine mai mult de 3 zile...cat despre paste, eu i-am fiert paste normale, cum mancam si noi si i-am pus smantanica si un pic de Almette sau branzica de vaci... nu s-a dat in vant, cum nu s-a dat in vant nici dupa mamaliguta sau alte feluri 2...
o sa incerc cu fructe si vitamina C, paote ii fac pofta de mancare... doamne ajuta!
Urarea mea o sa fie 'Sa aveti copii mancaciosi si sanatosi!'

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Vasari Multumesc mult pentru urari, si celor care m-au felicitat zilele trecute! ![]() Anca, dar si tu arati super! Am vazut pozele, si pe Maria cea cuminte. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
multam...se vad cele -9 kg?
voi ati inceput sa le dati 2 mese solide pe zi?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adra_bell Dar ce greutate are Eric? Ca are niste falcuuuute! ![]() Sa stii ca nici Eva nu mananca cine stie ce, doar ca eu ii dau variat. De ex dimineata:paine cu unt (asta e noua nebuneala), banana, portocala. La pranz orez cu legume si carnita, paine cu branzica, eventual banana.Mananca putin din fiecare, ideea este ca ia cateva lingurite de orez, se plictiseste. mananca cateva bucatele de paine cu branza, vrea iar orez, si tot asa. Nici nu ma gandesc ca ar accepta supa si mancare la pranz, probabil peste vreo luna am sa incerc. Eu m-am relaxat total in privinta mancarii, nu mai masor cate grame mananca, am vazut ca nu slabeste, ii este bine asa, e vesela, in plus Eva are osatura subtire, dupa bebelushie ma astept sa fie o fetita slabuta, cum am fost si eu. Sa vezi critici ce-mi iau de la socrii Nu mi se pare ca lui Eric i-ar lipsi pofta de mancare daca zici ca dupa aia cere laptic. Cum faci pastele cu branza? Gata, scuze de lungimea mesajului, m-a tot solicitat picea si l-am scris pe etape.
Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
,Adra
Eric are in jur de 8800 la 72 cm, ceva de genu, pt ca acum nu mai reusesc sa-l cantaresc, ca nu mai sta....
Pai ii dau laptic dupa masa de pranz, din moment ce mananca doar 5-6 lingurite mici... ma gandesc ca i-o fi foame... doar n-o sa-l las nemancat pana la masa urmatoare... nu ma lasa sufletul... stiu ca unele o sa ziceti: 'pai sa-l tii nemancat pana la urmatoarea masa!', dar nu pot si nu vreau... cum ar fi sa ne fie noua foame si sa nu putem manca??
EI, m-am lamentat destul, o sa incerc sa nu ma mai stresez prea tare... dar uneori asa de tare ma enervez, ca-mi vine sa-i pun mancarea in cap...
pastele le fac cu smantanica si branza de vaci sau Almette, uneori putin galbenus, dar nu e f incantat de ele...
va las acum, ma duc sa vad ce sa mai inventez de papa pt el!
va pusic!

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mi se pare ff putin, de-asta ii mai dau si laptic la juma de ora dupa masa asta de pranz... nu procedez bine? ce sa fac? cand vede sticla cu lapte, nu-i mai ajung mainile sa le intinda sa prinda de ea... |
Poti incerca macar o data sau de 2 ori
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Buna!
In primul rand ii cant "La multi ani!" Alinei, aveti noroc ca e doar virtual si nu ma auziti dar eu cant din tot sufletul.
Votat poze cu mirese, mai bagati la inaintare, stiu ca mai erau fete in concurs. Aha, sa stiti ca este si Aralia, ara1 sau asa ceva
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Votat poze cu mirese, mai bagati la inaintare, stiu ca mai erau fete in concurs. Aha, sa stiti ca este si Aralia, ara1 sau asa ceva |
Pe Simona mea n-ai votat-o...
Mai e AncaD pe pag 2 si 3...Ramonella pe 20...Stefania pe 22...Roxy pe 21...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

LA MULTI ANI ALINA! Sa fii sanatoasa,fericita si multe bucurii. Sa ai parte de numai bine si bucurii din partea Mariei!