Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, Bianca... imi pare tare rau! De cate zile aveti problema cu nemancatul? Eu din pacate nu am niciun sfat de dat, Maria nu a avut absolut nimic pana acum, doar problemele diversificarii, dar laptic papa mult asa ca nu ma ingrijorez. (Parca si cu mancarea stam putin mai bine.) Ma gandeam sa incerci si in alt oras. Cluj oare? Dar poate am inteles eu gresit si e doar problema de cateva zile, adica are si perioade bune. Va pup si va doresc o perioada mai usoara de-acum.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Eu am avut o zi tare grea cu Maria. A fost in forma si a facut numai prostioare, am schimbat-o de muuulte ori. Printre altele s-a jucat cu apa, a descoperit ca din canita cu pai curge usor si-si face piscina proprie, apoi incepe sa spele parchetul cu manutele. Se plimba prin casa ca un gardian, se mai opreste si se uita in toate partile iscoditor de ma pufneste si rasul. Pare asa emancipata, dar merge cracanat si haios de nu mai stiu cum s-o iau. :) Ne jucam cucu-bau, stie sa se ascunda foarte dragut: se lasa in jos si se ascunde dupa mobila. Cara de toate dupa ea, astazi a mers aproape tot timpul biped, se schimba enorm de la o zi la alta, parca primesc in fiecare zi un nou copil, eu, aceeasi mama. Vorbeste toata ziua cu intonatie si mult, purtam adevarate dialoguri, cateodata si din camere diferite...
Merg langa turturica, ne odihnim pt maine.
Somn usor tuturor!

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragele mele! Am pregatit lucruri delicioase toata dimineata!
Am si ! Eu ma duc sa beau un ceai ca o mamica responsabila ce sunt!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata!

Andreea, Bianca, eu va cred cu papica bebeilor! Si eu am emotii la ora mesei, desi pe 7 s-a facut o luan de cand Ilana mea s-a hotarat sa pape. Macar acum stiu ca se poate...Si desi incerc sa gandesc pozitiv, nu ma pot impiedica sa ma intreb cat va dura...

Andreea, mie cantitatile de papa mi se par ok, mai ales daca Eric bea laptic cu placere! Poate fi o etapa, nu cred ca trebuie sa-l fortezi. Plus ca eu am mai zis: exista 2 abordari in privinta diversificarii, cea europeana si cea americana. Nu stiu care e care, dar ideea e ca in una dintre ele bebe trebuie sa pape preponderent laptic pana la 2 ani si putin cate putin mese diversificate. Adica ii dai mancarica, dar numai cat vrea el, apoi completare - laptic. Poate ca Eric e pe "curentul" asta Eu zic sa-l mai lasi putin...Alta idee ar fi Vitamina C (picaturi sau zeama de lamaie). Ai zis ca papa pomelo...f. bine...da-i sa pape! Si muuulta rabdare!...
Sfatul pediatrei mele a fost sa-i dau sa pape ce-i place! Daca bebe papa fructe, sa-i dau fructe toata ziua in diverse combinatii, mai ales cu branzica (pt ca e f. calorica)...Poti sa incerci si asta...
Chiar voiam si eu sa intreb alte mamici cat papa bebeii la o masa? Acum Ilana mananca in jur de 200 gr./masa...laptic cam 100-150...e ok, nu? Eu sunt super multumita, va imaginati, dar voiam si alte pareri...
Adra, felicitari pentru rabdarea pe care o ai la masa cu Eva...Nu stiu daca as putea...
Si eu vreau sa stiu o reteta de paste cu branza pt bebe!!! Please!...Folositi paste normale sa paste de orez?
Gata, fug la munca!
Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata...

Bianca, cred ca te agiti prea mult.... degeaba... copiii au fel de fel de faze... eu m-am chinuit mukt sa-l fac sa pape si altceva decat laptic de la san... foarte mult, vreo 2 luni jumate, aproape trei... incepuse sa manance totul cu mare placere... acu' mananca bine, dar nu orice... vad ca in ultima vreme nu prea mai deschide gura, trebuie sa-i dau doar cu varful linguritei... fructele sunt cele la care deschide bine gurita...
Vezi sa nu transformi totul intr-o obsesie ca tot ca vorbesti de deprimare... nu are rost sa te gandesti la tot felul de boli... e perfect sanatoasa, numai ca nu are ea chef si dispozitie sa manance cum vrei tu... o sa manance cat e pregatita cand e pregatita, si cum vrea ea... sa-i bagi pe gat nu poti si nici sa apelezi la medicamente si vitamine si tampenii... poate doar daca ar fi slabanoaga rau si ai vedea tu ca nu se simte bine... dar asa... copilul care are ceva in neregula se vede, ca e apatic, fara forte, etc...
Parerea mea, nu da cu rosii...

A, nu numai al meu mananca mai putin in ultima vreme, am mai auzit mamici...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Alina! cam devreme pt cocktailul ala

La multi ani si piticutilor de care sarbatoresc azi!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eu am avut o zi tare grea cu Maria. A fost in forma si a facut numai prostioare, am schimbat-o de muuulte ori. Printre altele s-a jucat cu apa, a descoperit ca din canita cu pai curge usor si-si face piscina proprie, apoi incepe sa spele parchetul cu manutele. Se plimba prin casa ca un gardian, se mai opreste si se uita in toate partile iscoditor de ma pufneste si rasul. Pare asa emancipata, dar merge cracanat si haios de nu mai stiu cum s-o iau. :) Ne jucam cucu-bau, stie sa se ascunda foarte dragut: se lasa in jos si se ascunde dupa mobila. Cara de toate dupa ea, astazi a mers aproape tot timpul biped, se schimba enorm de la o zi la alta, parca primesc in fiecare zi un nou copil, eu, aceeasi mama. Vorbeste toata ziua cu intonatie si mult, purtam adevarate dialoguri, cateodata si din camere diferite...
Merg langa turturica, ne odihnim pt maine.
Somn usor tuturor!

Vaiiiii, ce haioasa e!!!! E o figura... am figura...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ALINA! Sa fii sanatoasa,fericita si multe bucurii. Sa ai parte de numai bine si bucurii din partea Mariei!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Alina, la multi ani!
Am savurat un strop din cocktail, restul il las pe diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Alina LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Ma bucur ca v-au placut pozele mele ,fetelor a fost super si Maria a fost cuminte rau asa ca la anu repetam experienta.
Acum ma bag si eu la bucatareala ca doarme pisicul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput