Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ellis,probabil ca ii place fetei la restaurant. ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

e o delicata, mai, ca ma-sa!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
RAMONELLA spune:
Seara buna!!!
Noi am fost azi pe drumuri.Am fost juma de zi la mall,ca se sarbatorea 1 an de cand s-a dechis.Lume multa...Bea a papat destul de bine,dar mai mult lapte,ca de obicei...
Adra tare scumpica puiuta.Si ce parr mare are!!!Pe langa cheluta mea...Jur ca ieri am vazut o fetita care semana leit cu a ta,la Carrfur.
Asa mi-a placut de ea!![]()
Paula
eu mi-am dat seama ce ai vrut sa scrii.Ai fost emotionata si tu.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ank83 spune:
Helouuu .... ce faceti.???.. liniste .???..Toata lumea la cabana Plapumioara???
Eu m-am vopsit si m-am facut frumoasa pt ziua lui fiu-meu.. are mama fecior mare ...nu mai are bebelush ...acum e un fecior in toata regula
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Eee si eu azi am 31 de sapt cu balerina... si m-am ingrasat doar 10 kg
...Miercuri mergem la nenea doctorul sa vedem ce mai face smechera acolo in carapace ... ca e o fitoasa si jumatate... care nu o lasa pe mami sa pape orice
... avem mofturi...Si dupa toate fitele ne si intindem bine in burtica acolo de parca am vrea sa vedem daca burta lui mami e din elastic 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Ank-ule mai ai o saptamana sa te bucuri de bebelusie. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Rectific...5 zile. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Rectific...5 zile. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
da da ...mai 5 zile si ...lasam putin stafeta sa o predea in maxim 2 luni lui sora-sa
... saracutul ...daca ar sti el ca nu vor mai fi toate doar al lui 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
merg si eu la somn....noapte buna... ca maine iar incepe o saptamana
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Jasmin012 spune:
Se pare ca sunt prima, asa ca tb sa dau stigarea: NEATA!!!!!!
Haideti la o cafea sau la o cola, in fct de preferinta...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cristi07 anca, unde ati fost in spania? se pare ca a fost f bine. de fiecare data ma minunez cat de bine semanati surorile intre voi. Cristina si Radu 3.12.2007 |
Va multumesc fetelor ptr aprecieri.
Cristina am fost in Santa Susana,cam la 50 de km de Barcelona
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA