Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Am pus si noi cateva poze de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2657920210101682984eOcarB |
N-am putut sa ma opresc la o poza anume...in toate este absolut de extra-mega-super demential

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ELLIS! Multa sanatate si numai bine! 
Chiar daca nu e cea mai fericita aniversare,sunt convinsa ca vei gasi puterea sa mergi mai departe. Nu te mai invinovati,nu are rost si nici bine nu-ti face. Ai luat o decizie e care tu ai considerat-o buna la momentul respectiv,nu are nimeni dreptul sa te judece.Poate doar Bunul Dumnezeu,dar si el va fi ingaduitor cu tine,pentru ca asa cum spunea si Ramonella,el ne iubeste pe toti.
Hai,capul sus...Trebuie sa fii tare pentru Alessia ta draga! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
Multumesc mult pentru cuvintele pe care mi le-ati spus si pentru urarile de ziua mea.
Nu as fi putut sa ascund pentru ca ma simteam eu nesincera, iar cuvintele pe care le-as fi spus aici nu ar mai fi venit din inima.
Din punct de vedere moral, uman, crestinesc cunosc greseala, stiu ca ar trebui sa vb cu un preot si am duhovnicul meu, dar trebuie sa treaca 40 de zile, apoi sa fac o molifta si abia atunci pot intra in biserica; oricum mi-e greu sa vb cu preotul, tocmai pt ca ma stie de atat timp.
Ar mai fi multe de spus, dar sunt epuizata si fizic dupa mai bine de o saptamana de nesomn, framantari.
Inca nu ma simt in stare sa particip la discutiile voastre, sunt pe aici si mai intervin si eu cand pot. Oricum asa pierduta sunt si fata de cei din preajma, saracii se trezesc vorbind singuri, iar eu cu gandul aiurea.
Dupa ce ieri am fost cu puiul la restaurant si s-a comportat exemplar, in sensul ca a papat tot tot, a fost cumintica, a ras, s-a plimbat, de toata lumea a zis ca-s eu nebuna, copilu' mananca, e cuminte...azi si-a revenit...iar nu a papat supa, nici macar nu a contat ca i-am gatit de ziua mea...cred ca mai trebuie plimbata prin restaurante, altfel nu pricep.
va pup
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
Ellis,probabil ca ii place fetei la restaurant.
Iaca un motiv sa iesiti si voi mai des si cu ocazia asta iti mai spulberi din gandurile negre. 
Vasari spune:
Ellis, la multi ani!!
Si eu cred ca in timp va trece sau se va estompa mult perioada asta si ceea ce simti acum. Mai cred ca e greu sa fii parinte, uneori trebuie sa iei niste hotarari care dor si lasa urme adanci. Sper din tot sufletul sa reusiti sa treceti impreuna cu bine peste momentul asta.
Adra, e super dulce Eva, unde sta in picioare parca-i desenata!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui adra_bell Am pus si noi cateva poze de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2657920210101682984eOcarB |
Nu ma pot abtine sa nu comentez ca in poza asta copiii nostrii parca ar fi gemeni :
http://good-times.webshots.com/photo/2828737210101682984slPNJc
Sotul meu isi arunca un oki la calculator cand ma uitam la ele si pentru o clipa a crezut ca i-am imbracat flacaul in rochie
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Ellis, la multi ani fericiti !!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Nu ma pot abtine sa nu comentez ca in poza asta copiii nostrii parca ar fi gemeni : http://good-times.webshots.com/photo/2828737210101682984slPNJc |

Victo spune:
doamne, is varza rau..am trimis invitatii pt ziua lui stefan, si intr-un mesaj (colectiv) am scris data de 2 octombrie..in altul 2 septembrie..
e vorba evident, de 2 noiembrie...as fi facut pe 1..ca pica sambata, dar aici se tine ziua mortilor ni nu prea se impaca una cu alta...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)