Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Bine, si o prajiturica/biscuite langa! Nici asa nu se inghesuie nimeni?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata!
Andra - mersi de cafea !

Noi suntem pe aici, nu apuc sa mai citesc nimic pentru ca sta Alexandru in brate si nu lasa calculatorul in pace, asa ca intru pe fuga sa nu restarteze.

Totusi...
Laura - madama aia de la gradi e in toata firea ei? Cum sa iti vorbeasca asa? Scutur-o putin sa revina cu picioarele pe pamant.

Pisik - pupici mici lui Gabriel ! Sa fie papacios in continuare.

Multi copilasi bolnaviori... sanatate multa!

Catalinul meu e in tatidependenta absoluta si in mamirespingere. Nu ma apropii de el nici sa il imbrac. Tati si numai tati,, iar cat e tati la serviciu, ori se joaca singur, ori ne certam ca il trosneste pe Alexandru degeaba. Nu mai colaboreaza in nici un fel cu mine, de la gradi vrea direct acasa, nu parculet, nimic care sa presupuna si implicarea mea. Cand e cu tati, toata lumea e a lui. Asa ca sunt intr-o pasa destul de proasta. Nici macar pupicul de plecare la gradi. Nu mai stiu cum sa procedez cu el. Daca il bag in seama, se pune pe urlat "Pleacaaaa, sa vina tati, nu vreau sa te vad", daca il las cu jucariile lui , iar plange "tatiii, suna-l pe tati sa vina".

O zi buna tuturor, ca acum ma striga Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Azi sunt in travaliu la ora asta ... mai am putin si nasc ... ma uit la fata mea si ma intreb cum de-am reusit eu sa fac asa ceva ... e prea frumoasa si totusi e a mea ... azi implineste 12 ani

Pisik am vazut si eu in sfarsit pozele bursucului Gabriel ... nu stiu cum arata cand era in spital dar acuma arata absolut minunat ... grasunel si cu ochii albastrii ... ce sa-ti zic sa va dea Dumnezeu tot binele pe care-l meritati si sa fiti fericiti...

Olgutza din America nici mie nu-mi place in tara mea dar daca vreau sa emigrez va trebui sa o fac singura cu fetele ca al meu nici nu vrea sa auda.Fratele lui e in Canada de 8 ani si ii spune mereu ca mai bine sta aici ... eu nu sunt convinsa deloc... dar pana la urma trebuie sa accept situatia ...
oricum ma bucur pentru fiecare roman care isi gaseste binele inafara tarii ...si va doresc numai sanatate mai ales Mayei care are nevoie acuma...

Nelia , Monu, Oana lu'Alex, Gabi ... sanatate multa la copilasi ...parca anu asta prea au luat-o asa dintr-o data ...

Gabitza azi iar am bucurii de la M&S ... sunt mai rau ca aia mici ... fii-mea este vip-ul gradinitei ca e admirata pentru tinutele ei ...

Gabi femeia nu a avut nici o reactie cand le-a auzit pe alea ca nu-i venea sa creada ... eu daca eram acolo cred ca maturam cu nu stiu cine pe jos ... exact ca-n tara lu' papura voda

Si Delia e sensibila la certat ... sa nu dea boala sa-i zici ceva ca incepe sa pise ochii si vine bombanind ca " m-a suparat ..." tati sau mami in functie de caz ... si daca nu se jeleste la sor-sa n-a facut nimic ... dar cand i-am spus ca ma supara si nu mai vin acasa instantaneu incepe sa planga ... va juca sta barbatii pe degete cum va vrea ea ,poate asa mai invat si eu ceva ,macar la batranete...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Bianca !
Laura, sa va traiasca mindretea de fata, sa va aduca numai bucurii si zimbete, sa fie norocoasa, sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa !

Andra multumesc de cafea, am servit-o cu laptic dar fara zahar

Oana lu'Alex sanatate si tie si lui Alex

Olga M sanatate multa Mayei , incearca cu ceai din coji de nuca, mai era in tara la noi, ca de exemplu aici nu am vazut, ridiche din aia mare si neagra, se facea o scobitura in ea in care se punea zahar, iar suculetul lasat se bea cu lingurita ca sa treaca tusea.

Mercedes sanatate multa Biancai

Monu sanatate multa la fete

Teddy voi cum va mai simtiti ?

Elisor astept sfirsitul de saptamina ca sa mai citesc cite ceva si despre voi.

Aurasa lasa-l pe Catalin in pace, daca nu te vrea linga el, nu insista ca probabil devine mai incapatinat. Ocupa-te de Alexandru, ca daca va vedea ca nu-l bagi in seama, o sa caute compania ta. Cred, nu ma pricep...

Nelia sanatate multa si la voi

Pisik ce bine de Gabriel, ca are o surioara asa de grijulie ca nu-l lasa sa plinga.

Gata, dispar sa smulg iarba de prin gradina, ca sa las loc salatei sa creasca

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

danelutza- ce fain ca ai gradina.... ieri am primit un telefon ca de pe terenul meu s-a furat gardul si tevile aferente. Am crezut ca pica cerul pe mine... In sfarsit am ajuns acolo plasa de gard de pe toata suprafata terenului a ramas acolo in schimb tevile care erau de aproape 2 m mi au disparut. Am adus la fata locului politia .... si va fi tot un fas. Suntem foarte suparati si probabil vom vinde terenul. Vroiam sa plantam pomi fructiferi acum la sfarsit de an dar ne am lecuit.

Laura- la multi ani d-soarei tale! sa fie sanatoasa si fericita si sa va asculte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI BIANCA!Iti doresc sa ai parte numai de bucurii, fericire si noroc.
LAURA sa-ti traiasca fata si sa ti se indeplineasca toate dorintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Bianca, sa ai parte numai de lucruri bune si numai fericire.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, sa-ti traiasca fata! Sa fie sanatoasa, si sa-i mearga totul din plin in viata, si sa va bucurati si voi impreuna cu ea si de ea!

Eu tocmai am bagat o comanda la Mothercare acum doua zile, dar nu hainute, niste jucarii si chestii pentru diversificare, ca incepem curand cu papica. Incep sa "crosetez" la comanda urmatoare. Astept sa apara hainutele de Craciun, vreau sa-i iau lui Raducu ceva simpatic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bianca Sa fii sanatoasa si voioasa... pupam

Va invit la cornulete cu iaurt. Sunt atat de pufoase ca se topesc in gura.

http://img109.mytextgraphics.com/photolava/2008/10/15/img9378-4c7bfie8n.jpeg

Gabitz, Elisor, azi a pus mama coletele. In 2 zile cred ca ajung.

A avut o multime de peripetii saracutza la posta.. La posta ei nu a vrut sa-i primeasca coletele postale pe motiv ca sunt in plicuri cu bule si ca trebuiesc puse in cutiute mici.... Ceea ce nu aveau. Si nici macar chitanta nu a vut sa-i dea. Ca ele nu dau. S-a enervat, sa-dus la alta posta. La fel si acolo.... Sa-i vina rau.

Am vb cu ea, eram si eu plina de nervi si i-am zis sa se duca la alta posta unde stiam ca e ok.

Evindent le-a pus pe toate fara probleme, atata ca a scris oficianta mult. Ca asta cred ca era problema.

La posta asta i-a dat si chitante si tot ce trebuie.. Baiiii, Romania asta de rahat... Frate nu e adevarat... cat de multa prostie...

Bine ca sunt departe ca as fi murit de inima, nu altceva..... offffff

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

LA MULTI ANI, BIANCA!

Sanatate bolnaviorilor!

Pupici micului luptator, Pisik!

Noi suntem Ok, obositi morti. Tony o tine tot asa cu trezirile, lucrez de imi sar capacele. BB e bine, e maricel. Aseara i-am auzit inimioara puternica. Sper sa-l tina DD sanatos si sa fie totul bine. Am 15 saptamani, l-am simtit miscand. Cred ca l-am clonat pe Tony si iese un Tony miniatural.

Sa aveti o zi faina.

Mergi la inceput