Copiluti de mai-iunie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanailincam spune:
Salutare! Sunt in zona, dar nu mai am timp de nimic: abia am ajuns la zi cu cititul si inca mai am cateva pagini din capitolul vechi, nu stiu daca le mai vine randul vreodata. Apucasem sa citesc de pataniile Neliei si ale lui Lucas si chiar ma inspaimantasem, pe de o parte, pe de alta, ma bucuram ca Ana e bine. Ei, n-au trecut 2 zile ca a avut o zi in care a vomitat toate mesele; pana la urma am scapat ieftin, doar cu un pic de febra in acea seara si a doua zi n-a mai avut nimic. Numai Dumnezeu stie de la ce o fi avut reactia asta, o fi mancat ceva, o fi agatat vreu virus...
Lili - felicitari pentru mica printesa! Eu cand am avut (mari)probleme cu sanii nu le-am rezolvat pana nu am ajuns la maternitate cu febra 40, unde m-au muls pana sa ma aduca in pragul lesinului (probabil de la cat lichid au scos din mine
). Din pacate la mine pompa a facut ravagii, caci canalele erau infundate, iar cu pompa nu am facut decat sa adancesc cratele pe care le formase Ana prin suptul incorect (scoteam max 10 ml dupa cate o jumate de ora de tras si vedeam cu ochiul liber cum se maresc bubele si durea...). La mulsul manual (facut profesional, ca a incercat si mama, dar nu a avut succes) nu a fost asa de rau si dupa ce s-au eliberat canalele n-am mai avut probleme.
Elisor - n-am mai ajuns la niciun targ (nu ca n-as fi gasit alte locuri de shopping
), multumesc de intrebare, dar in ultimele 2 saptamani am avut cate 2 zile libere pleasca in mijlocul saptamanii. Si cum nu ne-am invrednicit sa mergem pe nicaieri, nici macar la Bacau, am batut mall-urile pana am devalizat iar toate conturile. Iar de azi incepem izolarea balconului plus oarece reparatii pe la diversi pereti, sa vezi alti bani, alta distractie.
Androix - cum unde a reinceput Grey's Anatomy
? In America, evident. Drept sa-ti zic nici eu nu ma omor sa-l vad o data pe saptamana, dar nici nu am rabdare pana la sfarsitul sezonului (plus ca apoi iar il aduc pe barbat in pragul disperarii). Iar cu lipsa asta acuta de timp, abia apuc sa-l vad.
Cu gradinita mergem bine: nici Ana nu prea povestesteste ce face acolo, dar recita si canta in draci si la comanda (ceea ce e destul de rar, cred), si fara. De asemenea, cica e singurul copil care mananca tot si singura pe deasupra
, ultima data a mancat si biscuitul fetitei fostei mele colege, care nu se prea omoara cu mancatul. Au inceput si engleza si germana, numai ea stie ce e in capul ei, si in plus gimnastica (am inteles ca ii place). Pana una-n alta nu imi pare rau de banii pe care ii dam, vedem in continuare ce se mai intampla.
Cred ca mai aveam diverse de spus, dar ma car si eu acasa; dupa atatea zile libere si saptamani in care nu i-am vazut pe sefi la fata, iata ca ne-am trezit cu unul peste noi azi de dimineata; dar atata timp cat a plecat la o intalnire si nu se mai intoarce consider ca e momentul sa profit si sa o sterg devreme, ca sunt tare epuizata (numai ce am avut un week-end care a inceput de joi
).
Sa nu uit: voi ce ziceti de criza asta mondiala? In special fetele de peste ocean. Eu imi tot spun ca e timpul sa ne oprim din cheltuieli sa mai punem si ceva la saltea, dar vad ca nu e chip; dar de lune viitoare precis
. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Mercedes - de mult ma tin sa-ti spun, dar ba memoria, ba lipsa de timp si nu mai apuc. In legatura cu fotbalul lui Cristi, eu l-as incuraja pentru ca frate-meu regreta si acum ca nu s-a dus cand ai mei au vrut sa-l dea. Adica s-a dus in clasa a V-a vreo 2 luni, dar nu i-a placut si a lasat-o balta. Iar acuma isi da cu pumnii in cap ca nu a insistat pentru ca se gandeste ca cine stie ce pui de fotbalist ar fi iesit din el. Asta in contextul in care a terminat dreptul, pe care nu a dorit sa-l faca, si nu vrea sa se angajeze in domeniu, nici sa dea la magistratura, nici la minister ca se castiga prea putin. Si atunci, pentru variante din astea in care baietilor le place mai putin cartea, sportul de performanta - si unul care se plateste bine - poate fi o solutie.
Multa sanatate Biancai!
Monu - poate ar fi bine sa schimbe antibioticul Antoniei sau sa repete analizele. Multa sanatate!
Andreea.a - ce crescut Eric! Si ce smecher e! Multa sanatate!
Andra - foarte dragute caciulitele! Sa inteleg sa lansezi un business?
OlgaM - ne bucuram sa mai aflam de voi.
Gata, acum chiar plec!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Buna seara!
Sunt rupta de somn dar am intrat sa va spun ca prima zi degradinita a fost un succes. Evident, am facut o singura poza lnaga dulapioare dupa ce am schimbat-o ca noi suntem ametiti rau:))))))) Amuitat acasa dosarul cu fisa medicala and stuff asa ca tati s-a intors sa il aduca (desi nu era musai azi) si eu amintrat in vietza cu shimbatul copilului si discutat cu educatoarea.
Si pentru ca l-am asteptat pe tati sa se intoarca (asta a durat vreo 35 de minute probabil)am stat la directoare in birou, am mai schimbat doua vorbe cat a mai stat pe acolo si mi-a zis asistenta ca Teodora a mancat ce le-a dat acolo azi.
Am luat-o la patru si ceva, initial am zis ca ma duc sa vad ce face pe la ora 13 dar nu era cazul, daca se intampla ceva ma sunau.
A mancat si la pranz, asta stiu de la ea pt ca educatoarea de dupa amiaza nu stia, ea i-a culcat. In schimb a cazut din pat dupa ce a adormit si a plans, s-a speriat. Mi-a zis chiar ea ca a cazut din pat ca o tantalica)))) Nu ar fi primul copil care cade din pat, nu are vanatai, cel putin nu am vazut pana acum:))
Am descusut-o si mi-a spus ca a mancat la pranz ciorba si pilaf (asta era in meniu ca m-am uitat deci nu m-a mintit hehe) a zis ca a mancat putina ciorba dar ca era buna si ca a ajutat-o doamna educatoare sa manance. La plecare ne-a dat o prajitura Magura, aia era gustarea de dupa amiaza cica, ce fericita era Teodora. Ea tot zicea ca nu i-a dat si eu ciocolata si nu intelegeam cevrea sa spuna.
Una peste alta, a fost bine prima zi, sa vedem peste o saptamana doua.
Am zis sa mai raspund si eu dar gargarita are arici la fund, nu sta locului o clipa, o iau cu mine la bucatarie sa ii dau ceva de lucru ca l-a zapacit pe tati care asambleaza o comoda.
Pup, noapte buna
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
andutzy spune:
Clara, felicitari!
Sa va fie de bine, e clar, fetele privesc cu mult mai mul clar gradinita!
Ioana, eu una asa incerc!
Va pup, noapte buna!
PS: Vedeti ca maine e sarbatoare mare!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Mercedes spune:
ioanailincam- daca ar fi dupa cum i ar placea lui cristi acum ar fi fost transferat la liceul de arta la sectia pian, ar juca tot asa fotbal de trei ori pe saptamana cum face si acum. Acum sincer nu
l-am transferat la acel liceu ca liceul este foarte slab la celelalate capitole iar invatatoarea de acum e super ok. Probabil ca va scapa si de microbul de fotbal odata, deocamdata il lasam face totul mai bine la capitolul invatare(sper sa l tina tot asa)deoarece i am spus ca la prima abatere il scot de la fotbal.
Bia azi a mers la gradi, interesant este ca tuseste doar noaptea si nu mi a mai varsat de ieri noapte. E un pic rosu in gat si nu face febra.Primeste tusin si prospan.
Felicitari clara pentru gradi tineti-o tot asa! Si bia mananca tot ce ii place ce nu imi spune ,,mami bleah papi gadi,,
monu- cum sunteti?ar fi o idee buna cum zicea cred tdi sa mergi la un bioenergetician. Am fost acum cativa ani cu cristi si la pus pe picioare. El schiopata vizibil si nu stiam de la ce, am fost la otoped, neuro,ma rog nu mai stiu pe unde si toti ne au asigurat ca nu are nimic in domeniul lor. In fine dupa 2 sedinte fugea nu avea nimic. Mi a spus sa am grija ca sunt oameni mai rai... si ca, copilul e frumusel si se mai intampla.
simona_filipas spune:
Buna dimineatza
Va poftesc la o 

proaspata
Monu, cum sunteti? Multa, multa sanatate
Andreea ce serios sta Ericozaurul cu tigara in mana
.Frumoase pozele.
Andutzy foarte frumoase caciulitele.Poti face si ceva cu "urechi"(adica sa-i acopere urechile care se lega la gat, nu de alta dar Dragos si le da jos instant)?M-ar interesa si pe mine asa ceva.
Cuscra, felicitari Isei
sa o tina tot asa si o sa se lase tati de fumat![]()
onixone spune:
Buna dimineata.Ma simt datoare sa va va spun ca mi-au venit musafirii asa ca de data asta am scapat.De cand ma stiu nu am avut niciodata intarziere atat de mult 3 saptamani aproape.
Clara acum e randul tau sa ne anunti ce se intampla pe frontul de est.
Danelutza: si noi fumam, iti spun sincer...dar niciodata nu am fumat in masina atata timp cat e si alex.Nu ne-am abatut niciodata de la regula.Acasa fumam in bucatarie doar, si atunci cand nu e Alex.Stie deja cand mai apare in bucatarie il expediem si inchide usa dupa el.Vad ca intelege si mi-e tare mila de el, ca de fapt noi trebuie sa ne lasam de fumat, ca uite asa cate 5 minute la tigara, alte 5 minute.....timp pe care l-am putea folosi pentru Alex.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Apar si eu in zona. De citit am mai citit asa in mare viteza dar nu am apucat sa si scriu.
Ne-am mutat in sufragerie. Camera copiilor a iesit draguta, ii place lui Filip dar ne-a declarat de la bun inceput ca el nu vrea sa doarma singur la el in camera. Si eu care imi faceam probleme ca n-o sa mai vrea Georgia sa stea in patul ei. O mai asteptam sa creasca putin si luam paturi supraetajate.
Alaltaieri nu a vrut Filip cu nici un chip sa doarma la el in pat asa ca a venit peste noi in sufragerie. Mihai i-a spus ca nu are loc cu noi asa ca daca vrea poate sa stea in picioare langa patul nostru. Am stins lumina si tv-ul si ne faceam ca dormim. Sta el ce sta, pret de vreun minut, timp in care juca de pe un picior pe altul, la un moment dat isi pierde rabdarea, se apleaca si spune in soapta: "tati, nu pot sa stau in picioare" si s-a bagat peste noi in pat cu forta. Dupa ce a adormit l-a transferat Mihai la el in camera.
Aseara parca a fost mai bine.
Canapeaua e geniala, e mai mare decat patul nostru si e foarte comoda. Dormim foarte bine. Atata doar mai am sa ma obisnuiesc cu locatia pentru ca am sentimentul ca parca dorm in gara, parca e ceva provizoriu. E putin ciudat... Oricum din cauza asta nici pe net nu prea mai pot sta seara pentru ca pc-ul nostru face un zgomot infernal zici ca-si ia zborul. Asa ca dupa ce culcam copiii ne culcam si noi ca la tv nu e nik interesant.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Cloreta spune:
Buna dimineata,
Multumesc pentru mesaje
Aseara mi-a zis Teodora la baie ca a certat-o doamna educatoare ca s-a dus sa se joace cu animalutele. Am intrebat-o unde erau (ca eun clasa am vazut altfel de jucarii) s mia zis ca in alta camera. "Si ce animalute erau?"; "Pai, caluti, caprite, porci........". Dupa ce i-am explicat inca o data ca nu trebuie sa se duca undeva fara sa ceara voie si ca trebuie sa o asculte pe doamna, mi-a zis ca doar s-a jucat cu ele blabla.
Ei, azi am aflat ce s-a intamplat: ieri i-a sco afara in curte la joaca (asta imi place f tare ca am vazut ca la unele gradi nu prea ii scot pe copilasi afara), la intoarcere Teodora a intrat in alta clasa si a inceput sa adne din fiecare jucarie in brate 
S-au distrat educatoarele pe seama ei, mi-a zis asta a ei ca era f simpatica,pe urma cica a luat toate clasele la rand:))
No, bine ca au adunat-o. Mi-a zis ca aplans putin dupa mine la un moment dat, probabil cand a fost certata ca altfel nu e stilul ei. Si din fericire nu e nici plangacioasa si ma bucur ca e la grupa asta ca nu mai plang copilasii iar edcatoarea este foarte rabdatoare si probabil ca fiind singura asa mica nu e un efort a atunci cand sunt o echipa de d-astia mici de tot)
Asa, pe la 10.30 cica o luase spre dormitor ca ii e somn:))))
si mi-a mai spus asistenta ca a mancat pe dos de cum mi-a zis ea: adica mai multa ciorbita si mai putin pilaf.
De activitati, mi-a zis Teodora ca au cantat, au colorat si s-au jucat(ea si cu calutii si porci hahaha) si aseara imi arata cum faceau cu manutele si canta ceva cu "ne invartim, ne rasucim", e bine ca asta spune tot ![]()
Astazi aveau: dimineata, lapte cu nesquick (o sa il linga ca eu nu ii pun nimic in lapte)si sandvis cu sunca de pui( asta nu stiu daca va manca), la pranz supa cu galusti si mancare de masline cu carnita si ciocolata alba, la gustare dupa amiaza - chec.
O chestie care imi place, poate si la alte gradi o fi la fel dar nu stiu, este ca dimineata asistenta e prezenta peste tot, se uita dupa copii, ii ia in primire de la intrare si ii intreaba pe parinti daca snut ceva probleme, vine si vorbeste cu parintii, vorbeste cu copilasii, ii ajuta, e peste tot pe acolo, nu imi vine sa cred.
Are o varsta incerta, [pare o femeie modesta dar e clar ca e puternica is isi stie meseria)are niste ochi imensi albastri si poarta un batic pe cap (ca atunci cand am vazut-o prima oara am zis ca o fi in oastea domnului :)) ). Ieri am inscris-o si la dansuri pentru ca toti din grupa erau oricum si pe langa faptul ca nu as vrea sa fie singura care nu face, e bine sa se miste chiar pentru ca invata sa isi coordoneze miscarile.
Andutzy, unde aipoze cu ce tricotezi? Vad ca ti-au zis fetele deja, sunt multe modele pe net, f fain ca te proicepi si iti place. Vezi ca sunt forumuri dedicate pt lucru de mana si ai sa gasesti linkuri pt modele sigur pe acolo. Spor si imaginatie iti doresc, te admir cum te descurci cu doi copii si mai si timp pt asa ceva
Onixone, ideea e ca mai am pana atunci dar am alte simptome ciudate.
Ioana, ai o fetita pe cat de frumoasa pe atat de cuminte, poate ii faci un fratior.![]()
Andreea, ma bucur ca ne mai arati poze cu voi, frumosi sunteti toti,nu mai zic de cum arati tu
|
Mercedes, e bine cand ai si metode alternative de tratament, oare merg si la copii asa mici?
OlgaM, ce bine ca mai stim si de tne.
Monu si toate mamicile cu copilasi bolnaviori, sanatate multa!
Tu cum te descurci Monu cu slujba, um e la munca dupa atata timp?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Danelutza spune:
'neata sau ziua buna ![]()
Cloreta aici nu au patuturi, probabil ca sa nu-i culeaga careva de pe jos
. Au saltelute, fiecare cu cearsaful adus de acasa pe care are crosetat semnul distinctiv, iar cind e soare la ora 10 sint in curte la joaca. Dimineata sigur deseneaza/coloreaza, pentru ca-mi vine cu toate culorile pe unghii
. Bine ca s-a acomodat domnisoara, iar tu esti multumita de gradinita
.
Oana lu'Alex sotul nu fumeaza in casa, dar in masina mai pipeaza cite o tigara
, n-am reusit sa-l conving ca nu-i sanatos pentru nefumatori si mai ales pentru Isabella, dar sper ca domnisoara din dotare va avea mai multe sorti de izbinda decit mine
. Astept postasul, ma duc sa ma uit in cutie ![]()
Androix si eu care ma gindeam ca te-ai ascuns dupa canapea, de nu mai vrei sa scrii
. Vad ca de cind merge la gradinita, Isabella vrea sa ne schimbe comportamentul, cica "copiii dorm cu mami"
, la care eu trebuie sa-i explic jumate de ora, ca dorm in patuturile lor, cuminti. Bineinteles ca replica "mami trebuie sa fie cuminte, nu copiii"
.
Am certat-o aseara pe Isabella, ca facea mofturi la masa, cica sa-i dea mami sa pape, ca, copiii maninca doar cind le da mami
. Am certat-o rau de tot ca ma suparase, la care ea "mami, sei supalata pe Itabella ?, eu ii spun ca daca, pentru ca este o fetita rea. Raspunsul Isabellei "sint leaua lu'mami"![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura