Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari lesinate de la familia bolnavicescu.
...Alyssa are febra din nou...sau tot aia mai veche, habar n-am, oricum e ceva ciudat cu febra asta asa ca maine sunt cu pediatrul in dintzi.
...eu sunt tot varza, musai sa ma vada un medic c-am ajuns sa scuip sange (scuzati detaliile), ma doare rau in piept si nu stiu daca e de la inima sau plamani, am si facut vreo 3 zile de febra...o bucurie.
...sotzer s-a blocat de spate, au venit ieri lemnele ptr semineu si a transpirat pe afara pana le-a bagat in magazie, incerc sa-l doftoricesc pe cat posibil si sa-l ajut da la suta lui de kile n-am apel.
...bine ca n-avem caine sau pisica, m-as fi delectat si cu veterinarul zilele astea.

Eli si Daneluta.
Lili, e minunata fetita voastra, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Gabita, nu-l botezam noi pe bebe ci nasii de cununie ai verisoarei mele ca asa e obiceiul prin zona lor, i-au pus numele dupa sotzerul meu ca sa devina frumos ca el!
Loreen, imi pare rau ca ai probleme de sanatate, sa te faci bine...n-am inteles ce-i cu fetele, sunt plecate?
Oana si Clara, tinem pumnii sa fie asa cum va doriti!
Anduty, faine tricotajele...si manechinele sunt tare simpatice!
Elisor, stii ce urasc io cel mai mult? sa am dreptate!...e nasol...vine tot din zona premonitiilor...complicat.
OlgaM, ce mai face Maya? te inteleg cu timpul liber ca nici eu n-apuc sa fac nimic si inca stau acasa
Daneluta, ati scapat de boli? Voiam sa te felicit pentru principessa educata, a mea isi arunca hainele si papucii cat colo, desi i-am explicat de mii de ori ca nu se face.
Nelia, voi cum sunteti? Sper sa nu mai aveti parte de probleme.
Imi cer scuze de la fetele carora nu le-am raspuns, atat mi-am amintit acu pe fuga si cu capul in coltzuri...fug ca iar i-a crescut febra la biata atomika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Lili, bine ati venit acasa. M-am delectate cu pozele voastre, o papusa de fetita . Sa-ti traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Sunt minunati. Ma bucur ca Iulia e cumintica, doarme bine, iar tu ai timp ptr. Sergiu, caruia sunt sigura ca ii e mai greu acum.
Cu laptele, nu stiu ce sa-ti spun, din pacate am alaptat foarte putin, iar dupa 6 saptamani cand am interrupt cu totul, n-am avut probleme ptr. ca n-am avut lapte. Eu am avut o pompa electica profesionala inchiriata din spital. Tragea foarte bine.. daca ar fi avut ce... Sper sa se resolve cat mai repede problema suptului, iar Iulia sa inceapa sa te a ajute.

Tdi, multa sanatate familionului. Cum reusiti sa le luati chiar asa pe toate?

OlgaM, stim foarte bine cum se sta cu criza de timp pe aceste meleaguri – welcome to the club. Din cate am inteles Maya e bine, asta conteaza.

Laura, mai fato dar nu le mai pune si tu chiar asa la suflet pe toate. Of, mai sa te superi tu pe gradinita incat sa ajungi la spital … lasa-o mai moale, in cel mai rau caz o mai ti pe Delia acasa pana cand merge la scoala. Dar sunt sigura ca ea are nevoie mai mult de mama decat de daycare.
Ea cum se mai simte?

Weekendul acesta am avut o vreme superb, ieri am fost la Zoo, iar azi am avut musafiri la un gratar. Patrick e fun lego. Ii place atat de mult, se joaca mai bine de o ora fara sa-i aud gurita, atat de frumos, incat ramanem chiar uimiti cate jocuri poate sa inventeze pe marginea contructiilor. Construieste foarte frumos si cu iamginatie, are zeci de mii de teme si pe marginea lor comenteaza si se implica ca si personaj.
Am putut sta cu prietenii la un pahar de vorba, mai bine de o ora fara sa stim ca avem copil in casa.

Elisor, am admirat protagonista mica si chocheta din sedinta foto .

Gata ma duc la nani, ca e tarziu. O saptamana buna tuturor ca doresc. Astept vesti – Oana Englezoaica si Cloreta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ELi, ii pun caciulitza prin posta lui Beatrice. Sa o fac mai intai. oricum am hotarat ca asa voi trimite caciulitele pentru cei cu care nu ma pot vedea face to face in Bucuresti.
Laura, vorba lui New Mami, nu le mai pune asa la suflet ca tot pt tine nu e bine. Uite o de la mine si un sa ai o saptamana mai frumoasa!
Tdy, sanatate la toti 3! mergeti la medici, doar faceti-va bine o data ca ma doare sufletul de voi!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata la toata lumea! Scuzati impolitetea!
o pt toti doritorii!

Mergi la inceput

merg sa hranesc copil mic. Intrasem din nou sa raportez una bucata copil mare care a mers azi la gradinita fara sa planga vreun pic. Mandra mami de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, ce ma mananca degetele sa ma reapuc si eu de tricotat, si pentru mine a fost o pasiune. La care am renuntat dupa ce s-a nascut Andrei. Am facut o tentativa acum o vreme, si a luat-o Andrei la fuga cu ghemele. Poate la pensie

Bravo pentru Dragos cel curajos si cuminte

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata,

Andra - ai gasit pattern pt Thomas? Am eu 2, dpoar pt. Thomas, nu si pt celelalte. Daca vrei, ai Id-ul meu in adresa comuna de mail. Felicitari pt . Dragos cel cumintel.

La noi totul e spre bine, Alexandru mai tuseste putin, dar m-a luat pe mine de as fi zacut tot weekendul. N-a fost sa fie, ca m-am tarat si am stat pe picioare, acum bag la greu ceaiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Andra ti-am admirat lucrurile si eu sunt fan impletit si cel mai mult imi place sa fac pancho(sper ca acelasi nume au si in romaneste).

Aurasa daca nu cer prea mult vreau si eu model de thomas ca ce daca am fetita ea e fan Thomas ,Elias(un vaporas) si tot asa,pe lista il mai avem si pe Bob Constructorul.

Gabitza eu de obicei impletesc seara cand ea doarme ca la fel patesc si eu imi arunca tot prin casa.

Laura sincer nu se merita sa te superi ca iti faci rau numai tie(poate invat si eu ceva din asta).

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineatza..... pe la pranz

Va multumesc din suflet tuturor.Inca imi este foarte greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca tata nu mai este. Simt ca nu mai sunt eu, ca s-a rupt ceva din mine, ca-mi lipseste foarte mult ceva.Doare al naibii de tare si daca as putea, as face orice sa-l aduc inapoi.Dar din pacate n-am ce face. Imi este cumplit de dor dar asta este.Ma consolez cu ideea ca poate e mai bine asa decat sa se fi chinuit in dureri groaznice.
Dragos e singurul care ne face sa "uitam" cat de cat si cred ca daca n-ar fi fost el as fi luat-o razna.
Pe mama am adus-o momentan la noi.Intentionam sa vanda apartamentul si sa se mute in Timisoara pentru ca nu m-ai are nici un rost sa stea ,ea singura in Slatina si noi singuri in Timisoara.Macar asa trece si ea mai usor peste asta daca-i dam o preocupare si ne salveaza si pe noi de la multe. Dragos e cel mai fericit pentru ca buni sta si-n cap daca-i cere el. A fost putin cam racit saptamana trecuta dar l-am pus pe picioare cu sirop de muguri de brad. La gradinitza l-au ales sef de grupa( grupa mica) si vad ca si-a luat foarte in serios atributiile.Eu sunt foarte multumita de gradinitza din toate punctele de vedere.Educatoarele se ocupa foarte mult de copii, se implica mult si se vede la copii. La noi, vesnica si eterna problema este mancarea sau mai bine zis incapatanarea cu care refuza orice fel nou de mancare.Spune clar "nu-mi place" dar fara sa guste si gata am terminat.Nu mi se pare normal ca la varsta asta sa pot numara pe degetele de la maini mancarea preferata pe care o mananca.Cica la gradi mananca, dar acasa numai "nervii mei" care si asa sunt intinsi la limita.
Gata m-am plans destul la voi pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna, antonia a dat in spasm bronsic. o luna de zile e pe prednisol. a dat cineva atat de mult timp prednisol la copil? imi puteti spune efecte adverse sau altceva ce poate apare?

Mergi la inceput