Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andutzy

neatza tuturor!
Fetele, v-a rusinat intrebarea lui DRagos? Eu am incheiat si deschid o noua zi????
Haideti la cafea si daca va rusineaza mesajul de mai sus, il sterg....

Si pina la urma, pe unde faci pipi, ca sint curioasa ?

Isabella il vazuse o data pe tat'su cind a iesit din baie, si-a tras saracul repede chilotii pe el, dar ii ramase o juma'de ou pe alaturi , la care ea, se uita curioasa si-i spune "begonia, Tito", adica sa-i fie rusine ca nu a fost atent.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana lu'Alex asteptam cu interes, rezultatul de la controlul gineco... Sa fie cum iti doresti

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

va pup pe toate. sunt in zona dar nu am putere sa scriu. sunt si f obosita si f suparata ca starea antoniei nu se imbunatateste deloc dupa 2 sapt de antibiotic. din potriva se agraveaza. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

newmami-ce fain! chestia aia cu rotitul ochilor ma da si pe mine pe spate la bia, mor de unde le scoate. Vorba sotului voi fetele aveti in sange chestiile astea si mai ales shopingareala. Am fost azi intr unul din magazine si a urmarit o pe bia ce face. Ridica hainele se uita la ele si spunea,, nu nu bleah,, ceva de genu si le punea inapoi.

In gradi pana la urma nu merge la dans la toate insistentele mele fata de unii sau altii cica e prea mica ... din sem 2 va avea optional si dans.... si tampeste toata ziua se batiie daca nu coloreaza , nu face puzzle nu i citesc sau nu se joaca cu masinutele lui cristi sigur danseaza cu microfonul inchipuit in manuta.

monu-sanatae va doresc, iar ati inceput-o...

deci la cine mai vine beb care mai e gravi? bafta celor care isi doresc!

nelia-vad ca boliti si voi, sanatate la toata trupa.

Aproape de mine de casa ma refer este situat spitalul de copii plus si mai aproape un spital privat care se va deschide oficial luni plus o ambulanta privata. Sa nu va spun ce ,,liniste,, e cand se apuca astia cu sirenele.... .

nelia-apropo de antibiotice aici la noi cel putin dupa vreo doua ture de antibiotice daca nu cedeaza de ex. o infectie raceala se trece automat la injectii sau antib prin bramula( sper ca scriu corect).

elisor-fain ati colindat si voi gradinitele dar important e ca acum e bine. succes la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Am vazut poze in premiera cu micuta Iulia, doamne ce mica si pufoasa e, nu te mai saturi privind-o, incerc sa-mi amintesc sentimentul de emotie amestecat cu curiozitate cand mi-am tinut copiii pentru prima data in brate si cu greu ma pot concentra la acele imagini...anyway, Lili sa va traiasca micuta, sa va bucurati de ea si de Sergiu bineinteles si tot ce va doriti sa se implineasca, acum sunteti o familie implinita cu o pereche de copilasi frumosi, sanatate si noroc sa aiba! Cum te simti? Care a fost reactia lui Sergiu? A lui Iuli? Cred ca e tare mandru ca are si-o fetita...sper ca ai primit mesajul meu, ma tot gandesc sa te sun, dar mi-e teama sa nu nimeresc prost si sa va trezesc.

Daniela esti mortala cu oul iesit pe-afara , atunci s-o votez si eu pe Simona.

Monu sanatate multa fetelor, in special Antoniei, groaznic ce vi se intampla, de cand va stiu numai cu bolesnite o trageti...

Anca sarumana de vizionare, uite ce frumos apreciezi tu frumusetile tarii, probabil asa se intampla cand pleci din tara, desi eu raman convinsa ca daca s-ar intampla sa emigrez nu mi-ar fi dor catusi de putin...nici Bianca nu povesteste nimic de gardi dac-o intreb, dar daca o iau pe ocolite sau ii spun ceva contrar atunci isi dezleaga limba, sa para ca vine de la ea nu ca i-am cerut eu s-o faca. Ce haioasa faza cu Mia, tare ghidus Patrick! Sanatate rapida si multa, sa-i treaca otita si sa nu mai faca!

Revin imediat...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela foarte bine ca Tito merge pe jos la servici, da si burtica jos si e si ecologic, ca nu mai polueaza

Nelia faina achizitie ati facut, ce bine lucrezi cu o scula noua, am sperat sa primesc si eu un pc la servici dar se pare ca nu sunt pe lista, dar cine face un tabel sau editeaza un text primeste pc de noua generatie doar pentru ca e sef, desi e bun si actualul pe care-l are, ramane sa ma chinui si de acum incolo...oricum monitor mi-am adus de acasa, ca dupa ei eram si acum pe monitor de 14 inch, dar am deviat de la subiect , sanatate multa copiilor tai, nu am citit prea mult din urma dar mi s-a parut ca ai avut probleme mari cu Tudora. Se pare ca vinerea la voi e plina de calorii, yami, yam...dar si de lucruri placute.

Mercedes cum s-a dus vara si iesim mai putin pe afara si noi trebuie sa gasim tot felul de activitati pentru Bianca, in ultima vreme parca se joaca tot mai putin cu papusile, vrea tot activitati asemanatoare cu ce fac la gradi. Inainte mai povestea papusilor una alta sau se juca de-a mama cu ele, le-a parasit...asa ca ne bucuram de orice zi cu soare ca sa iasa afara sa-si consume energia, azi a stat vreo 3 ore si a dormit pe masura ca nu mai voia sa se scoale, dar nu stiu ce se intampla cu apetitul ei acasa ca nu mai vrea sa manance desi la gradi papa bine. A mancat dimi cereale cu lapte si pufuleti la pranz si acum nu mai vrea nimic.

MamaJipa nu ar fi mai bine un eco? M-a amuzat faza din farmacie pentru ca exact asa sunt si eu, daca nu mi se vorbeste clar nu pricep nimica si mi-e tarsa sa tot intreb "ce-ati spus?". Sa fie asa cum iti doresti tu cu sarcina sau nu! Dac-ai fi totusi insarcinata ma gandesc c-ar trebui sa ai si alte simptome pe langa raul monstru, sanii te dor?

Andra nu te vad bine mai incolo cu astfel de explicatii , parerea mea e sa-i dai explicatiile necesare, cat mai sumare si pe intelesul lui, dar sa nu-i spui povesti aberante. Mie mi se pare mai grav sa nu stie anumite lucruri decat faptul ca le stie, parerea mea, sa nu te superi pe mine.

Teddy cum mai stati cu sanatatatea, va e mai bine?

Laura tu scrii numai in concediu? Ati apucat sa mergeti la Lili la spital?

Cornelia cum mai e cu gradi la voi, vreo imbunatatire?

OlgutaM, Florentina ce mai faceti? Fran mai esti in tara sau esti la curs? N-am vazut poze cu voi demult...

Simona imi pare foarte rau pentru pierderea tatalui, stiu prin ce treci, eu aveam 17 ani cand l-am pierdut pe-al meu, nu ma pricep la vorbe care sa te aline, nu exista leac pentru astfel de durere, nici macar timpul nu poate, nu te inchide in tine, stai cu noi sau cu cei apropiati, ai nevoie de oameni...daca pot face ceva, daca vrei sa discuti sunt langa tine. Condoleante sincere!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor! Imi este ingrozitor de rusine ca am ramas asa de in urma cu felicitarile.

Eli, La multi ani! Sa fii fericita si sa ramai mereu la fel de deosebita cum cred ca esti. Te simt mereu foarte aproape si este un sentiment ciudat, pentru ca nu te-am vazut niciodata, decat in poze.Imi pare tare rau ca nu am fost pe receptie de ziua ta, Dar efectiv nu am timp deloc sa mai intru pe forum.

Gusta-felicitari! Ti-am vazut pozele si sunteti o familie foarte frumoasa. Ai fost o mireasa de nota 10.

Lili-sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa.

Nelia, Raluca-am citit prin ce ati trecut cu febra copiilor si m-a apucat panica. Eu nu stiu cum as reactiona daca Mayei i s-ar intampla asa ceva.

Va las acum ca mai am o gramada de lucruri de facut. Fetele cu mai mult copii, va ridic statuie. Nu stiu cum aveti timp sa le faceti pe toate pentru ca eu am momente cand ma simt de-a dreptul depasita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

mercedes-felicitari pentru micuta desenatoare.

Gabitza-ce frumos este Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit

Multumesc tuturor pentru sustinere, telefoane si mesaje! E atat de placut sa stii atatea prietene alaturi de tine!

Am ajuns acasa joi cu printesa noastra, si de atunci tot incercam sa ne facem un program care sa multumeasca pe toata lumea (ma refer la Sergiu si mai ales la tati, care dintr-o data s-a trezit ca sunt prea multe de facut, si tot ce implica iesiri afara si efort fizic ii revin exclusiv lui). Sergiu a reactionat bine, zic eu, dar sigur ceva nu este chiar in regula, pentru ca vineri a plans cand l-a lasat Iuli la gradinita. Mai vine pe la Iulia, o mai dragaleste, dar regula este ca nu o prea baga in seama. Norocul meu este ca programul Iuliei imi permite sa petrec destul timp si cu Sergiu.

Acum despre Iulia. Dupa cat de agitata a fost in burta, credeam ca o sa am parte numai de nopti albe. Ei bine, de joi incoace am dormit cum nu s-a mai intamplat de luni bune. Chiar ma sperie cat de mult poate sa doarma. Am avut doua nopti cand nu s-a trezit deloc, pana dimineata la 7, cand am luat-o eu sa o schimb.

Dar pentru ca nu putea sa fie totul chiar roz, eu am probleme mari cu sanul operat anul trecut. Din cauza cicatricei, Iulia nu poate sa prinda bine si sa suga (ar putea, dar nu este dispusa sa depuna efort) si mi l-a refuzat din start. Acum trec prin furia laptelui si pompa nu face fata daca nu suge si ea. Nici nu va inchipuiti prin ce dureri trec.

Cu cititul am ramas in urma, am vazut doar ca a ajuns Gabriel acasa si m-am bucurat foarte mult!
Daca isi pastreaza bb programul, o sa am timp sa intru pe aici si sa recuperez.

Daca vreti sa vedeti si poze cu Iulia (am vazut ca deja au fost vizionate )
http://www.dropshots.com/ada_74

Va pup

Lili, cu Sergiu (11.05.2005) si Iulia (06.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Aici sunt si eu dar ,pentru ca mereu trebuie sa fie un dar , am niste zile crunte ... am avut o discutie nu tocmai principiala cu directoarea gradinitei care mi-a provocat o asa stare de nervi incat am ajuns din nou la spital pentru o cura cu nitroglicerina pe vena ca mi-o luase inima la trap ... dar am ramas cu o durere de cap ce n-am mai avut pana acuma de cand ma stiu ...am incercat toate analgezicele, inclusiv tramadolul si ma doare din ce in ce mai tare ...

Elisor nu scriu numai in concediu, dar nu ma simteam deloc in stare sa mai fac ceva ... am ami avut asa zile dar parca acuma a fost prea de tot... probabil la starea de nervi s-a adaugat si neputinta de a lupta cu minritatile si cu sistemul...
Ma uitam la pozele cu colegii si parca nu-i locul tau acolo ...

Monu tare mi-este mila de situatia bolilor voastre ... parca ai fi contracronometru cu starea de sanatate ... eu am lupta cu sistemul gradinitelor si nu m-am lasat doborata de el...am stat acasa bolnava pana la scoala , de fapt pana am plecat in Satu Mare ... sa nu fie cazul vostru ...

Olgutza din America sa stii ca nu-i o virtute sa te descurci cu mai multi copii ... pur si simplu exista o alta organizare ... eu cu unul am ajuns sa ma plitisesc, iar acuma ca sunt amandoua imprastiate prin tara chiar ma plictisesc...

Andra lasa mesajul asa cum este ... amuzant tare si asta dovedeste ca ai nostri copii au acumulat informatie dar acuma vor si lamuriri ... e adevarat ca ne pun in situatii stanjenitoare dar trebuie sa nu aratam asta... eu m-am surprins vorbind cu Bianca de fatza( evident constienta fiind de asta) despre momentul cand am facut dragoste cu tac-su prima oara ... asa ca vorba aia ...nevoia te invata ...

Onixone eu nu stiu ce sa-ti zic ... n-am experimentat niciodata in viata sentimentul de a ramane insarcinata just like that .... si asta din frica crunta de chiuretaje ... ca nu ma da pe-afara constiinta religioasa ( altfel as fi acuma la lins ciolane) ci din cauza situatiei penibile in care ma vad pusa in cabinet la ala... dar in toate exista o stare de bine si daca e sa fie un mic sambure de viata acolo poate ca asa a vrut cineva ... ca nimic in viata nu este intamplator ... oricum iti doresc sanatate ca sa scapi de starile astea nasoale, indiferent de situatie ...

Pisik bine ati ajuns acasa ... sa fie inceputul unei vieti minunate pentru familia voastra ....

Lili imi pare tare rau ca nu am ajuns vineri dupa um am promis ... nu mai eram in stare nici sa traiesc pentru mine ... dar m-am delectat cu pozele nepoatei si tare e frumusica si grasuta ... si chiar seamana cu Sergiu cum spuneai , nu inteleg nici eu cum e posibil ca si la mine a fost la fel , dar in final esti acasa si mandra de copii tai , iar Iuli in ciuda efortului fizic suplimentar cred ca este tare mandru de fetita lui ...
Sergiu va trece prin momente grele , emotional vorbind , dar va accepta situatia, mai repede sau mai tarziu...eu am facut ochestie cand era Delia mica si musafirii ... le dadeam un mic cadou , fara sa ma vada ea bineneteles, si pentru Bianca ca sa le aduca la amandoua cate ceva sa nu cumva cea mare sa se simta neglijata ...

M-a lasat inspiratia de tot ... inca nu mi-am revenit complet si sim a plutesc aiurea ...cred ca mai aveam ceva de completat dar ma opresc aici ... sanatate multa bolnaviorilor mici si mare

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput