Minunate Scorpiute,sa inceapa petrecerea !(61)
Raspunsuri - Pagina 16
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Oct2008#5261472046139914066
...de aici pozele
Mai, poate ma lamureste careva si pe mine. Mi-a zis o prietena din Germania ca se poate viziona pe internet si Protv international. .....eu nu reusesc adica se poate daca platesti un abonament. Asa-i?? Cateva stiri, reclame vad.dar nu emisiuni intregi..toata lumea vorbeste de "Dansez pentru tine"...vreu si eu sa vad macat odata emisiunea asta
.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica-elizabet spune:
mira iar nu reusesc sa vad pozele(cred ca din cauza netului meu merge f greu) emisunea o poti vedea inregistrata pe site-ul protv-ului...eu asa ma uitam anul trecut...
dodo, ma bucur ca ati petrecut fain si dodo a primit cadouri multe 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna Mira cat nu am avut cablu am vazut cu internet explorer cu urmatorul
http://www.canale-tv.net/
Apoi dadeam clik pe tv-online
si-mi alegeam postul la care sa ma uit.Nu stiu daca merge si afara,dar incearca
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
lA MULTI ANI TUTUROR PTR ZIUA DE AZI SI MAINE!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
monica-elizabet spune:
Buna minunatelor
tuturor sarbatoritelor de astazi..sa fiti sanatoase
pe toate sa aveti o saptamana minunata ca voi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
Salutare minunatelor...si LA MULTI ANI TUTUROR SCORPIILOR!

Fetelor,joi m-am repatriat si eu,vorba unei pretenute,insa am tras chiulu' de la munci vineri,am muncit p-acas' si sambata am petrecut la MacDonalds cu copilasii,de ziua Luanei,in avans...iar maine mai inca un party la gradi si acasa...apoi duminica am bantuit prin oras si in vizita...deci week end de week end am avutara noi...Acuma lucru la pus pozele...asa ca puteti intra sa le vedeti tot din semnatura...sunt puse pe picassa....deci de unde scrie "pi casa" si apoi dati click la albume si selectati pe cel numit 28 octombrie 2008-ziua Luanei.
No ,nu ma mai lungesc,ca am multe poze de pus...va las sa vizionati!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
nastasie spune:
la multi ani si de la mine tuturor sarbatoritelor.am vb si cu emma pe mess sa o felicit de ziua ei.
ana, foarte frumoase poze.nu stiu de ce am ramas eu cu senzatia ca luana e cu razvan de o seama, acum am vazut ca e 1 an diferenta intre ei.doamne, dar ce mare s-a facut.asteptam poze si de la gradi.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
Anutzao, sa va fie de bine petrecerea din tramvai...l-ati zguduit serios nu gluma
...super...
bine ai revenit acasa si distractie placuta in continuare ![]()
mandrutza frumushica
adriana
noi suntem de-o seama cu razvanici al tau ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nastasie spune:
monica, inseamna ca am incurcat borcanele.am confundat treburile.stiam ca e cineva de o seama cu pilotul meu
.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
La multi ani, sarbatoritelor de ieri si de azi, Klumea_blondy, Anda(felicitari, Carmen
), Michi, Frosa, piticutz, Emma, ramonika, malina_mircu si miky_mamica !

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite ! ![]()
Edit: revin de acasa cu un mesaj. Am multa treaba la serviciu. 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn